2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bu da benim listem; göze carpan önemli bir eksik varsa paylasirsaniz sevinirim

BEBEK ICIN ALINANLAR
Bebek odası ( Dolap – Sallanabilen Karyola Besik – Sifonyer )
Tül – perde
Yatak ve Uyku Seti
Küvet – Kova – Masrafa – File
10’lu & 5'li Hastane cikisi
Zıbın takımı ( 3 adet )
Patikli Tulum
Corap – Agız Bezi
Normal Battaniye & Kundakli Battaniye
Cıtcıtlı Badi + Patikli Alt
Havlu & Bornoz takımı
Chicco Set ( Sampuan – Bebek losyonu – Sabun – Kolonya – Tarak – Fırca )
Pişik Kremi ( Sebamed )
Tırnak Makasi
Biberon ( saklama kabıyla )
Emzik ( Kutusu ve Askısı ile )
Dijital Ateş Ölçer
Islak mendil (Unibaby)
Bebek Bezi (Prima Pampers)
İsimli Kapi Süsü :))
ANNE ICIN ALINANLAR:
2 Adet loğusa pijama takımı
2 Adet Emzirme sütyeni + atleti
Logusa terliği ve tacı
Elektrikli göğüs pompası
Gögus ucu pedi + Gögüs ucu kremi
İç camasırı
BEKLEME LISTESI:
Bebek arabası
Oda icin cici bir halı
Alt değiştirme minderi
Kirli torbasi
Korse vs. vs. :)))

Ortalama ne kadar bütçe ayırmalı onu da yazsaydınız keşke (Mobilya halı perde vs haricine) Liste mükemmel olmuş valla

ben kullanıyorum 1 aydır günde iki defa aç karnına bana isal ve karın ağrısı yaptı Dr kahvaltıdan sonra ve akşam yemeginden sonra iç dedi şimdi iyiyim
Evet yan etkilerinde yazıyordu cnm ya kabız ya ishal yapıomuş mide bulantısı karın ağrısı vs.. Bende akşam ilk defa deneyim bakalım aç karnına nasıl olcak

Ne güzel az kaldı evet belli olunca insan daha bir heycan yapıyor. Bende korkudan sezeryan düşünüyorum bnm demir değerim normal çıkmıştı o yüzden şaşırdım birazda
Aslında az önce başka bi arkadaş da söylemiş, 15. haftadan itibaren falan başlatıyorlar demir hapına normalde. Senin doktor önceki haftaları mı telafi ediyor acaba günde 2 taneyle:))) benim doğum sancısı çekmemem gerekiyomuş miyom ameliyatı olmuştum, rahim yırtılabilirmiş Allah korusun.. o yüzden mecbur sezaryen olcam ama işime de gelmedi değil, ben de korkabilirdim canım

Canım gayet ayrıntılı yazmışsın teşekkür ederiz eminim bir çok arkadaşa faydası olacaktır. Bence şuan bir eksik görünmüyor

Ortalama ne kadar bütçe ayırmalı onu da yazsaydınız keşke Liste mükemmel olmuş valla
Canım, hepsini bir anda alırsan baya bir maaliyetli olur :))) Biz bir onu alalim bir bunu alalim derken bu kadarına gelmisiz. 5000 TL'yi coktan gecmistir kanımca ama daha eşimle tam bir hesap cıkarmadik

Canım, hepsini bir anda alırsan baya bir maaliyetli olur :))) Biz bir onu alalim bir bunu alalim derken bu kadarına gelmisiz. 5000 TL'yi coktan gecmistir kanımca ama daha eşimle tam bir hesap cıkarmadik
Bebek için olanları alayım ilk başta. Sonra kendim için alışveriş yapacağım. Zaten oda yapmayacağız. Tamam yarı yarıya düşer o zaman

Canım gayet ayrıntılı yazmışsın teşekkür ederiz eminim bir çok arkadaşa faydası olacaktır. Bence şuan bir eksik görünmüyor
Ne demek canım benim, insaallah birazcik fikir olur henüz baslamayan arkadaslarımıza. Inanir misin ben yazarken yoruldum bir an Ne ara aldık bunca seyi diye...

hamiş anneler merhaba..
Size sorum var benim bu ara çok ağrılarım var bel, sırt ve kasıklarımda bazen öylee oluyo ki oturup kalkamıyorum bile yarın doktora gitcem onada sorcamda annem normal diyor birde size sorayım dedim

Aynen bnm de aklıma gelmedi değil decavitte var demişti birde normal die önemsemedi pek açıkçası Allah korusun cnm sağlıkla al kucağına yavrunu inş

Bende de var canım son 1 aydır sürekli ağrıyor. Belim, sırtım. Kasıklarımda ve karnımdaki ağrılar da üşüttüğümde ya da gazım olduğunda artıyor (bıçak batıyor gibi ağrı) Doktor bana normal dedi. Kalsiyum ilacı istedim hatta. Kullandıgım folikasit ilacında varmış, yeterliymiş. Ekstra bir şey önermedi. İmkanın varsa yüz canım, hareket baya hafifletiyor ağrıları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…