2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canm mama sandalyesi de var aldın mı ben hatırlatım almadıysan eğer ve kanguru ana kucağı.

Canım herkesin gebeliği kendine özel fakat senin gebeliğin daha da özel bişeyler yanlış bence sana demir hapını çok önceden vermeliydi.ben mesela doktorum dalında çok iyi olmasına rapmen başka bir doktora daha gidiyorum arada.demir ilacını unutmuş olamaz yani bu çok aykırı bişey.hiçbir doktora yavrumu emanet edecek kadar güvenmiyorum..kan sulandırıcı falan kullnıyor musun?hangi ilaçları kullanıyırsun şimdi??

Evet yan etkilerinde yazıyordu cnm ya kabız ya ishal yapıomuş mide bulantısı karın ağrısı vs.. Bende akşam ilk defa deneyim bakalım aç karnına nasıl olcak
Aç karna almazsan mesela süt ürünleri tüketiyorsan veya çay,,demir emilimi azalır yani ilacın etkisi azalır bu da anlamsız olur.ben uyumadan içiyorum.az bir zamanımız kaldı lütfen dikkat edin bebişlere..

bende dün gece 11de tarçınlı yogurt yedim yattım sabah 100 çıktı açlık değerim bide bi hevesle ölçtüm ki 80 falan görürüm sanıyodum hayal kırıklıgı yaşadım resmen . Bugün öğlende tokluk 101di toklukta sıkıntı yok açlık beni geriyo ama devam diyete bi ara ne güzel düşmüştü yine neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum strese girdim zaten bebek önde gidiyo kilosu fazla acaba bu açlık şekerinin yüksek olması mı etkiliyo moralim çok bozuk .

Fena dayak yiyoruz biz bu kızçelerdenaynen dediğin gibi bazen tekme bile diyemiyorum napıolarsa daracık yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…