2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canlarımm :* Nasılsınız son durumlar nedir hepinizi de çoook özledim şifremi unutmuştum bi müddet giremedim siteye. Ben biraz daha iyiyim hala gözümün önünden gitmiyor meleğim aklımdan çıkmıyo ara ara gözlerim yaşarmıyo değil... Kucağım dolana kadar böyle içim hep buruk kalacak sanırım. Rabbim yardım etsin sabır versin en büyüğünden. Duam sizlerle meleklerinizi sağlıkla kucağınıza alın az kaldı artk sonuna yaklaştınız inşallah aminn

resım beklıyoruz cantan hayırlı olsun. bende cumartesı gıdıp son alısverısı yapıyorum ınsallah. sadece bebek arabamız kalıyor. onu sonra alacagız. bı an once cumartesı gelsede hazır olsa:))
Bebegin cantasini hazirladim canim kendi esyalarimi hazirladin ama sirt cantasini dolabim ustune kaldirmisim esim gelince indiricek resim aticm tabikisi:)

Canim ben bebek cantasini sirt cantasi olarak almadim oyle cok fazla bolmeside ik onunde iki bolme var biri biberon icin yanlarinda birer tane kucuk var ama kendi ici oldukca genis cunku bebek sirt cantalari bana baya buyuk geldi ben genelde esimle cikarm zaten tasimasi sknti deil kol cantasinin tek ciktigimda kendi sirt cantalarimdan kullanirim diye dusundm uygun fiyatli bisey aldim aticm resmini

Bizim de dualarımız seninle güzel kalpli kardeşim benim. İnşallah sen de en hayırlı zamanda sağlıkla yaşayacaksın bu duyguları AMİN

Hossgeldinn canim benimm:) iyiyiz cok sukur seni gorduk daha iyi olduk. Benm dahi aklimdan cikmiyor. Siteye her grdgmde aklimda. Rabbim hayrlisyla kucagini doldursun tekrar. Bizde burdn guzel haberlerini alalm insaallah. Dualarn icinde Allah razi olsun. Agrilarin gecmstr insaallah

Canım merhaba grçen aklımdaydın.iyisin umarım.çok zor unutman inşallah yeri dolunca.allahım en kısa zamanda en hayırlısını versin.tedavi vs oluyor musun probleminle alakalı?

Hossgeldinn canim benimm:) iyiyiz cok sukur seni gorduk daha iyi olduk. Benm dahi aklimdan cikmiyor. Siteye her grdgmde aklimda. Rabbim hayrlisyla kucagini doldursun tekrar. Bizde burdn guzel haberlerini alalm insaallah. Dualarn icinde Allah razi olsun. Agrilarin gecmstr insaallah

liste güzel olmuş...
teşekkürler arkadaşlar..İlk gebelik olunca insanın aklına hepsi gelmiyor.
al al bitmiyor.. çok fazla küçük parça var alınacak
daha beşik de almadım...

Kizlar bebek cantamin resmini yukledm icine sunlari koydum unuttugm bisey varsa uyarin lutfen:)ben herseyi ayirarak posetledim cantamin icinde ararken karismasin diye orn.kiyafetleri bir posete bakim malzemelerini vs. ilk olarak hemsirelere verilecek zibin seti 10lu hastane cikisi 3 takim citcitli badilerden koydum altlarida var.iki tane yenidogam corabi, bir kundak bir battaniye sariliga karsi sari tulbent agizbezleri islak mendil kullan at alt acmasi her ihtimale karsi biberon ve emzik,10 adet bez ve pisik kremi kendi cantama koycaklarimida hazirladm aksama yerlestiricem icine kendim icinde sunlari aldim bir pijama takimi bir gecelik iki corap 4 tane alt ic camasiri emzirme atleti deodorant havlu gogus pedi gogus kremi hastanede giyilmelik naylon terlkk suslu terligimi evde giyicem:) buyuk boy orkid gogus kalkani aldm her ihtimale karai ama sacma bisi geldi bana kirlileri koynak icin iki tane cop poseti koydum bide yeterli sanirim bunlar:)

Eklentiler

• PhotoGrid_1487778241094.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 101
Son 15 dk. Eve gidicem yaşasın Yatıp yuvarlanıcam oh
İş yerinden mi çıkıyorsun canım? Ben yurtdışındayım yine iş seyahati, gidecek evim yok :)) otel köşelerinde sürünüyorum şu an.. Neyse ki planlı son seyahatimdi, bir de 28.hafta itibariyle artık doktor kontrol ve onayıyla uçabilicem neyse ki. Önemli bir seyahat olmazsa doktoruma söylicem izin vermesin bundan sonra

Daha iyi olmana sevindik canım. İnşallah boş kalmayacak kucağın, Allah yardımcın olsun, hepimiz dua ediyoruz senin için

Kızlar benim karnım çok sertleşip kasılıyor. Bugün çok fazla oldu mesela. Sizde de oluyor mu her gün? Oluyorsa ne sıklıkta oluyor?

Kızlar benim karnım çok sertleşip kasılıyor. Bugün çok fazla oldu mesela. Sizde de oluyor mu her gün? Oluyorsa ne sıklıkta oluyor?
Evet canım günde 3-4 kez sertleşiyor ama uzun sürmüyor. Genelde bebeğim hareketli iken oluyor bu, ben de yüzeye mi yaklaşıyor acaba diye düşünüyorum. Sebebini tam bilmiyorum ama.

Herşey aldık ama erken diye düşünmüştüm 3 takımlı 10 lu hastane çıkışı falan. Daha kıyafetleri yıkayıp ütülemem gerek. Yoksa herşey aldık bi yerleştirmem gerek. Birde sarılık için tülbent yazmış arkadaş o ne için? Hiç duymadım.

Bende kararsızım bir arkadaşım çok işe yaramıyor süt içinde toplanıyor ayağa kalkınca akıyor dedi kullananlar yazarsa faydalanırız bizde
Ben bulundurmayı düşünüyorum canım kullanan yorumlarindan oldukça memnun olanları gördüm. Göğüs ucu olmayanların genellikle tercih ettiği bir ürün olmakla beraber ben olursa ki şayet göğüs yaraları için bebegimi emzirememe durumu olma ihtimaline karşı bu ürünle birlikte rahat emzirebilecegimi düşünüyorum. Bulundurmakta fayda var canim tercih edecegim ürün Philips avent

Ben de bulantilar kusmalar yanmalar derken kupkuru kaldm :) zor gecio hamilelik. Simdi naslsn toparladn mi
Tam toparlandım derken bi daha grip oldum hapşırınca bebek çıkacak mış gibi oluyor. Süt iç bol bol iyi gelir inşallah benim karnımda büyüdü baya gece rahat edemiyorum hamileligim güzel geçecek diye hayal ederken başıma gelmiyen kalmadı tek isteyim bir an önce iyileşmek bebeğim bu kadar zorluğa dayanır inşallah

Anne için olanlara ek : Tarak, toka, diş fırçası, macunu, Doğumla ilgili kontrollerin olduğu dosya, göğüs ucu kremi, şarj aleti, hastane çıkışı için kıyafet, kolonya, şampuan, sabun

Kizlar yaaa göbüşüm kasiniyordu ya bir kac gundur bole isilik gibi mini mini kirmizi kabarciklar oldu. Acaba kasimaktan midir? Sizde de oldu mu? Yada surdugum yaglardan biri mi dokundu acaba birsey surmessemde cok kasiniyor. İnsallah onemli birsey degildir, doktoruma gidince soracagim tabi ama bir hafta var doktora gitmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…