2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Anne için olanlara ek : Tarak, toka, diş fırçası, macunu, Doğumla ilgili kontrollerin olduğu dosya, göğüs ucu kremi, şarj aleti, hastane çıkışı için kıyafet, kolonya, şampuan, sabun
Canim benim banyoda bakim cantam bulunur hep macun firca falan oluyo icinde onlari simdiden koymak istemedm sonlara dogru koyucam bu dediklerini

Rabbim en kisa zamn da kucağına bir bebis versin inş allah yardımcın olsun cnm iyi olmânâ sevindik inş daha iyi olacaksın

Değişik birşeyler yedin mi veya içtinmi? Yeni bir ilaca başladın mı? Bilmediğin yağlarından da sürme canım... Hamilesin sonuçta. Bilindik krem yağlardan sür...

Gece uyurken kalçam ve kalçama yakın bacak kısımlarım çok fena sızlıyor. Şimdi de kalçama kramp girdi. Aynısını yaşayan var mı?

Selam kızlar benim size bir sorum olacak bende herkes gibi takvim tuttuğum için bugün bakınca şu tabloya git gide şaşmaya başladı bu reğl dönemlerim tamam pko başlangıcı demişti doktor süt hormonu etkiler demişti falan dedi ama şu tabloyu görünce bugün çok üzüldüm bua y regl 3 gün kala hasta oldum dün bitti dedim akşamına kesik kesik geldi böyle oldukça çok etkileniyorum ne yapıcağımı bilmiyorum diğer ay doktora gideceğim zaten ama bu şekilde hamile kalamam değil mi kızlar ?

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-22-19-16-20-1.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 47
Canım hayatta herkesin planları var kendine göre ama rabbimin planı da var o yüzden şimdiden çok takma annen bile olsa insan kendi evinde daha rahat daha özgür o konuda haklısın ki kalabalık ortam beni de kasıyor inş gönlünden geçen gibi olur eşin de sonra yükselsin canım nolucak

Gece uyurken kalçam ve kalçama yakın bacak kısımlarım çok fena sızlıyor. Şimdi de kalçama kramp girdi. Aynısını yaşayan var mı?
Aynısının tıpkısını aylardır yaşıyorum canım idrar yolu enfeksiyonu tetikliyor benimkini bi ona dikkat et magnezyuö içtiğimde daha rahat bi gece geçiriyorum ondan da nefret ediyorum ağrı olağanmış ben alıştım artık garipsemiyorum

Bende okuduğumda çok heveslendim ay hemen almalıyım moduna girdim çocuklu bi arkadaşım tatlım belki gögsünde sorum hissetmeyeceksin her yerde satılıyo zaten doğumda da alabilirsin diyince baktım biz fazla stokçu olmuşuz :) o yüzden doğum sonrası duruma göre almaya karar verdim lansolin kullanıcam zaten öncesinde
gogus kalkanı okudum nette karar veremedım gercekten lazım olan bısey mı dıe

Değişik birşeyler yedin mi veya içtinmi? Yeni bir ilaca başladın mı? Bilmediğin yağlarından da sürme canım... Hamilesin sonuçta. Bilindik krem yağlardan sür...
Yediklerimden olmamistir cunku listemin disina cikmiyorum, lierac ve bio oil arada badem yagi kullaniyorum. Son bir haftadir hindistan cevizi yagina baslamistim onu birakayim belki ondan olmuatur. Burda cok onerildi diye almiatim ama bilemedim haklisin canim onu birakayim.
Bende se gece kalca agrisi cok oluyor, sabit yatmaktan galiba. Arada saga arada sola sonerek yatiyorum agriyi azaltmak icin. Bazen gece belimde agriyo ama gun icinde hic agrim yok. Agirlastik diye oluyor galiba kuzum

Okiedog mu neydi aldı bi arkadaşım çok kullanışlı dedi illa anne çantası diye düşünme git bi çantacıya sırt çantası bak hem şık hem kullanışlı bi model bulursun ben öyle yaptım şimdiden başladım işe giderken kullanıyorum

Kızlar selam nasılsınız beni hatırladınız mı ?ben siLeri merak ettim
Canimmm iyiyiz cok sukur sen nasilsin toparlanmissindir insallah.esinle sıkıntılarinda hallolmustur umarim
Kalca agrisi yuzunden yatmak istemiyorum sabah kadar bi sag bi sol ....sol.tarafim daha cok agriyor benim

Aynen ben se duruma gore gerekirse dogum sonrasi alirim. Her eczanede vardir nasilsa, aldiririz gerekirse hemencik.

G
Allah öğretmen olan arkadaşlara yardım etsin. Şansıma bir sürü yeni işe alım yapıldı iş öğretirken yoruluyorum, anlatmak çok zor.
Gerçekten haklısın bir şeyi bilmekle olmuyo onu öğretebilmek bi seviyeye indirgeyebilmek çok zor ben ikinci tekrara tahammül edemiyorum :)

Mayıs ayında ya herkes ortalıktan kaybolur ya da geceleri zombi gibi dolaşırken yazarız artık birbirimize
Sakın kaybolayım demeyin ben sancım geldiğinde bile buraya yazıp hastaneye gittiğimi hayal ediyorum bizim kızlar da dua eder diye :) çok benimsedim sizi canlarım benim

Kızlar hepinizi çok özlemişimeşimle sorunlar bitti şükür yeni yeni toparlandık bu arada evden taşındık Şubat 28 de oğlum 2 yaşını dolduruyor Allah'ın izniyle.eşime yeni bir gebelikten gazla bahsetmiyorum ama sanki o istiyor tekrardan bazen oğlumuz biraz daha büyüsün olmadı tekrar deneriz gibi sözler söylüyor bende üstelemiyorum fazla vaz geçmesin diyeama benim sizlere bir sorum var tekrar ki denememizi ne zaman yapim.tüp bebek biliyorsunuz orda döndurulmuş bir hakkımız var bunu sizce oğlum kaç yaşındayken deneyim.yami aralarında kaç YAŞ olsun?tabi tutarsa

Evde sırt çantalarım var o zaman almıyım. Bir bakım kullanışlı olmazsa o zaman alırım

Canim doğum neredeyse Ramazana denk geliyor ikramlık da iptal olacak gibi acaba ne tutmak lazım insanları kafamda onu dusunuyorum
Ben üstğnde bebeişin ismi yazan çikolatalr var ya ondan yaptırayım diyorum yankna da süslü kolonya şişesi yapıcam japon kirazı kolonyası bide süs müs bişey vereyim diyorum ama hastaneye çok kimse gelmez ya eve gelen gelir diye düşünüyorum hele bide ağrım sancım olursa benim gözüm kimseyi görmez siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz diye ahmet kayaya bağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…