2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sevindim canim cok iyi ol insaAllah.nacizane fikrim hem senin vucudunun toparlanmasi hemde ufakligin biraz buyumesi acisindan beklemen olur.iki sene kadar bekle derim.hem sen rahat edersin hem evdeki cocuk hemde dogacak cocuk.nasilsa dondurulmus emriyon var .ve insaAllah arkadasim Allah birdahakinde kucagina saglikli.sihhatli almani nasip eder..

Ahahahah canim ya ne guzel yazdin sonra yukselsin :) bende onu diorum iste ama hallettik sayilir ins

Ay
Evde sırt çantalarım var o zaman almıyım. Bir bakım kullanışlı olmazsa o zaman alırım
Tabiki onları kullan sanki doğumdan sonra kapıyı üstümüze kilitleyecekler gibi hissediyoruz bazen her şey önceden olsun istiyoruz lazım olursa o zaman bakarsın belki lazım bile olmaz masraftan kurtulursun fena mı

calamityjane sen şimdi çok komik anlatıp güldürüyon ya bizi, yaşarken de karı koca böyle misiniz? Ama küsme gayrı valla yazık anacım
Canım benim fevri tavrıma bakma benim kaprisimi de bi kocam çeker yani zaten çok şükür 3 yıllık evliyiz bi defa kavga ettik onda da tahmin edeceğin gibi ben haklıydım dünkü olaydan sonra bugün pamuk gibi ama yüz vermiyorum az sürünsün bide tanıştığımızdan beri dibimden ayrılmazdı şimdi böyle yapınca bi hop stop diyim dedim

Haklısın ama ben 33 eşim 40 lı yaşlarda ara çık olmazmı.ben oğlumla arası 3,5 YAŞ olsa diyorum yani son baharda hamile kalsam yaz sonu olur diyodum ama .

Gebeliğin başından beri tam idrar ve idrar kültürü baktırıyorum ne olur ne olmaz diye hiçbirşey çıkmadı ama bu ağrı beni ağlatacak artık. Gece eşime kalk masaj yap diye yalvarıyorum resmen

Ağırlaşmak dedikleri bu oluyormuş demek ki yaşayarak gördük Gözlerim doldu ağrıdan ya, ağrı eşiğim de yüksektir oysa ki...

Canimmm iyiyiz cok sukur sen nasilsin toparlanmissindir insallah.esinle sıkıntılarinda hallolmustur umarim

Kalca agrisi yuzunden yatmak istemiyorum sabah kadar bi sag bi sol ....sol.tarafim daha cok agriyor benim
Benim de sağa çok vuruyor vallahi dediğin gibi uykum da bölünüyor gündüzleri de biraz uykulu oluyorum sanırım bu yüzden

Kafaya taktıkça daha gecikir düzensizleşir bence bir müddet aklımızdan çıkarın benim de geç-erken olduğu oluyordu

Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür ama bir hafta geriden geliyorduk şimdi haftamızı yakaladık sanırım ama tam anlayamadım ne kadarlık olduğunu ultrasonda hangi terimde yazıyor bilen var mı?

Slm kızlar yoğunluğum vardı birkaç gündür hiç takip edemedim.. belki konuşulmuştur size bir sorum olacak memesinden süt gelen var mı acaba? İç çamaşırımda lekelenme oluyor ve bildiğin süt kokusu... gecen haftadan beri birkac kere oldu... haftaya kontrolüm var burdan bir sormak istedim sizlere...

Aynem bende oyleyim.aksam ustu dayanamiyorum yarim saat kirk dk uyuyorum bu sefer yatinca tavani izliylrum kisir dongu oldu iyice bu

Haklısın ama ben 33 eşim 40 lı yaşlarda ara çık olmazmı.ben oğlumla arası 3,5 YAŞ olsa diyorum yani son baharda hamile kalsam yaz sonu olur diyodum ama .
İyi olmana çok sevindim Cnm, inşallah gzl hbrlerini alırız,Yen'i evin hayırlı uğurlu olsun,içi bebişli olsun inşallah ❤

Bende dün aldım göğüs kalkanını Philips aventin... arkadaşım kullandı tavsiye etti çatlama yaşamamış... sonradan neden almadım dememek için aldım bide o aventin smorti mi ne hani şu son çıkan emziğinden aldım çok tatlı yahu ❤ 2 li satılıyor ama kutusu yokmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…