2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet o emzikler aventin favori emzikleri Kızılay dağıtıyor gibi her bebekte var ama çok çirkinler ya bebeğin suratını komple kaplıyor yazık yavrucaklara böyle diyorum ama bende ondan alıcam artık uygun bi kutu da bakıp ayarlarız kutusuz da okmaz ki emzik

Kafaya taktıkça daha gecikir düzensizleşir bence bir müddet aklımızdan çıkarın benim de geç-erken olduğu oluyordu

Peki engel olıur mu hiç yani ben şuan herhangi takviye olarak ilaç gibi bir şey kullanmıyorum. . Sanki böyle oldukça daha çok stres yapıyorum sanırım sorun benden kaynaklanıyor diye kurup duruyorum ..

kızlar gögüs kalkanı bu.emzirmek için kullanılan silikon göğüs ucu koruyucusu o farklı gögüs ucu olmayan yada yara olanlar kullanıyor.kalkan ise hava alsın sızan süt biriksin diye kullanılıyor ama ben kullanamadım rahatsız edici geldi bana kalkan

Bende aldım o emziklerden ama 2 çeşiti var biri ayıcık şeklinde diğeri sadece yuvarlak,yuvarlak olan daha küçük diğerine göre ondan aldım. Bende çok büyük durduğu için istemiyordum ama yorumları okuyunca bebekler çok kolay alışıyormuş bu emzikle

Çeşitlerini bilmiyordum canım nette hep ayıcıklı var her bebek tutuyor diyolar alalım bakalım

Cnm ya insallh hemen toparlarsn kendinle ve bebegnle daha guzel ilgilenrsn boyle insann hicbisi yapasi gelmio neyse az kaldi artk bebeklere kavusunca kalmaz biseyimz insallh:)

Canimm cok sevindim sorunlarinizi cözdügünüze bence siz kendinize ne zaman hazir hissediyorsaniz o zaman deneyin :) Allahim insallah gönlüne göre verir saglikli tatlis bir bebis nasip etsin sana ve tüm isteyenlere

arkadaslar kulak burun bogazcu faranjıtım ıcın parol ve andorex sprey yazdı rahatlıkla kulanabılırmıyım acaba. ılacı degılde spreyı en azından gecelerı sıkayum dıyorum yatınca azıyor oksurugum

Kaderi kısmeti olmuşsa hiçbişey engel olmaz emin olun.hiçbir problemi olmadan yıllarca bekleyen insanları bilirim.bence bşraz bebek fikrinden uzaklşın

Parol u ben de kullanıyorum başım çok ağrıyınca da diğer ilacı bilmiyorum canım

Sarılalım kader arkadaşım senin haftaya randevun var demi bide sen sor bakalım bu açlık şekeri 100 olması normalmiymiş yani kaça kadar normalmış acaba... bugun akşam yemegınde sadece corba-sebze yedim ekmek yemedim 7den sonrada agzımı kilitledim bakalım yarın sabah kaç çıkacak makineden falan şüpheleniyom artık sorun bende değil makinede diyerekten gidip hastanede kan verip bide makinadan ölçecem aynı anda bakalım aynı çıkacak mı bi keresinde denedim hastanede 78 makinede 87 çıkmıştı aynı dakika ölçmüçtüm bugün eczacıyı aradım getir cihazı temizleyelim içnde bazen kan birikiyo dedi ondan olabilir falan dedi ama öyle olsa toklukda yuksek çıkar onda anormal bi drum yok.Neyse sabah ola hayrola :)

Kaderi kısmeti olmuşsa hiçbişey engel olmaz emin olun.hiçbir problemi olmadan yıllarca bekleyen insanları bilirim.bence bşraz bebek fikrinden uzaklşın

Belki de bu düşünceden uzak durmak gerekiyor sizinde dediğiniz gibi .. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Hamilelerin duası kabul olurmuş dua edermsinz benim gibi isteyen bekleyen herkes için .

Reflu yastigi, emzirme yastigi, ev tipi anakucagi, lohusa serbeti malzemeleri ve bardagi ile suslemesi bir de bebek odasi icin dimmerli lamba:))) Saka yapiyorum tabi eksik filan kalmamis bence. Super halletmissin. Hepsini gule gule kullansin bebisin

O şişeleri kendin mi yapacaksın ben de öyle bişey düşünüyorum çarşıya çıktığımda araştıracaģim bu hediyelik yapan yerleri ya da kokulu taş mi yaptirsam diyorum emzik türünde hastaneye gelenlere küçük hediye

Kızlar uyku arkadasi aldınız mi? Bugün bizimki geldi Fisher Price'dan aldım, daha önce maminoo'dan almıstım ama kücük bez gibiydi icime sinmemisti. Siz aldınız mı bebeginize?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…