2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok tatlı olmuşsunuz annesi maşallah size inş sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi zamanında

Güzel oluyor olsun, kendimizi özel hissetmek iyi geliyor. İlgisiz olmalarından kat kat iyidir canım

Ben hep sunun hayalini kuruyorum anguskusu gelecek minnakm.geliyor diye mujde verecek. Sonra bakin teyzeleri.kucagmda diyecek. :))) bu gunleride gorup yasayacagz Rabbim cok buyuk :))
Ayy kuzum benim ne güzel söyledin öyle ağzın bal yesin ayy inşallah bitanem ya inşallah Rabbim duysun sesimizi. O gün tez gelsin zaman çabucak geçsin de :))

Rica ederim canım..
Bana iyi gelmişti magnezyum başındada kullandım. rahatlatıyor en azından sağolasın teyzesi teşekkürler :)

Hayyy maşallah ben tam sata göre 26+0 oldum, yani haftaya benimki de mi yaklaşık bir kilo olacak, hay maşallah
Teşekkürler teyzesi :) Hemen hemen öyle olur herhalde

bende cok acıkıyorum ama hemen bir elma veya yoğurt yiyorum :) Sağol teyzesi güzel büyüyorlar ya doktora dedim tekmler cok şiddetli oluyor dedim oda oh ne güzel işte sağlıklı olduğunu gösteriyor bu dedi yalnız 30. haftada dahada şiddetlenecekmiş doktorumuz öyle dedi yandık yani

Ayy kuzum benim ne güzel söyledin öyle ağzın bal yesin ayy inşallah bitanem ya inşallah Rabbim duysun sesimizi. O gün tez gelsin zaman çabucak geçsin de :))
Aminn insaallahh canm benm bencede gecsn zaman mujdeli haberlerini alalim. Mutlulugumuza mutluluk kat. Dualarim sennle

Ay inşallah canım çıkar da giderler geçen sene de biz kurayı bekliyorduk çok şükür annem babam yaptılar hac vazifesini

Kesinlikle canm benm en guzel zamanlarimiz. Daha simdiden uykusuz gecelere alisti adamcagz. Bazen lavabo mesaisi 6 7 yi buluyo. Onunda uykusu bolunuyor yazk
Ben gece hiç kalkmıyorum tuvalete yaa gündüz çok gidiyorum da akşamda öyle ama yatınca sabah uyanıncaya kadar gidiyo benimki Sabah uyanır uyanmaz giriyorum ama

benimde 2 kez uykumda oldu bağırarak uyandım resmen ''aaaa'' diye eşimde korktu noluyo diyee
ama ilk kez hamilelikte başıma geldi çok kötüydü o an biraz masajla geçti neyseki
Bende bagriyorum hahah uykuda yakalanınca. Su ara bagrmiyrm cunku esim zaten panik kalpten gidecek adam :))))))

Ben gece hiç kalkmıyorum tuvalete yaa gündüz çok gidiyorum da akşamda öyle ama yatınca sabah uyanıncaya kadar gidiyo benimki Sabah uyanır uyanmaz giriyorum ama
Gunde kac litre iciyosun peki
Ya ben gece 12 gibi meyve yiyorum suyuda o ara yne cok iciyorum. Oyle yapinca 7 kez ki gidiyorum yani. Senn is supermiss bana da verrr

Gunde kac litre iciyosun peki
Ya ben gece 12 gibi meyve yiyorum suyuda o ara yne cok iciyorum. Oyle yapinca 7 kez ki gidiyorum yani. Senn is supermiss bana da verrr
Canım gün içerisinde 3 lt falan içiyorum akşamları fazla içmiyorum ama bir kaç bardak. Çay içiyorum mesela. Yatmadan önce de bir bardak içiyorum, uyumadan giriyorum wc ye sonra sabaha kadar rahat uyuyorum. Gündüz bolca iç su ama akşam fazla içme. O zaman rahatlarsın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…