2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de dün rüyamda doğuruyordum. Herşey eksik, bana Lansinohumu Still Tee mi getirin bebeğimi emziricem diyordum haha Kafayı yemeden evvel eksikleri tamamlamaya karar verdim sabah kalkar kalkmaz

Geçen gece bende doğurdum

1 kılo olmus:) boyunu sormayı unuttum o da soylemedı:)
Maşallah :)

BENIMDE SIVRI. TOP GIBI SADECE ONDE YUVARLAK SIVRICE BUYUYOR:d

Evet ya aynen benden bağımsız bir göbek :)

Maşallah canım şükür yolundaymis herşey sağlıkla kavusalim inşallah yavrularimiza

Benim karnimda cok buyuk degil, bence sansliyiz uzulmeyelim. Rahat hareket ediyoruz hala sonucta. Ben bir aydir iyi hissediyorum evimi bile temizliyorum. Bakalim son aylarimiz nasil gececek

Çok tatlı olmuşsun maşallah canım.

Bayıldımm :) bunlar nerde satılıyor acaba yaa tam bir melek kıyafeti :))
Canm bebek kıyafetleri satan yerlerde vardır hatta elde bile yapılabilir. lastik olacak bel lastiğine böyle tüller geçirilcek renkli renkli yada pembe sadece , zaten sadece fotoğraf çekilmelik olcak çok iyi kalitede olması gerekmz bence. parça pinçik zaten hep Tütü diye geçiyor netten de alabiliriz

canım bebeğin gazı olmaması için çay kaşığının yarısı kadar veriyorlarmış.ilk doğduğunda
Acikcasi bana cok mantikli gelmedi canim bu bi seferlik yapilan birsey sonrasi ne olucak.hemde onun minicik midesi sutu bile tolore edebilicekmi acaba dogalda olsa gazli icicek ben veremezdim canm

Kizlar eksik listemi yaziyorum, belki sizlerede bir fikir olur.
  • Emzik kutusu
  • Koca-maşrapa-lif
  • Alt acma
  • Mandal ve elbise askisi
  • Süslü kirli sepeti
  • Biobaby sampuan
  • Roxy sabun tozu
  • Mini camasir filesi
  • Mini tirnak makasi
  • Nevresim takimi
  • Bebek yagi
  • Pudra
  • Emzirme atleti ve sutyeni
  • Korse ve lohusa pijamasi
  • Terlik ve servet takimi
  • Phillips avent emzik
  • Prima bez
  • Yenidogan dikissiz corap
  • Bebek odasi perde ve halisi

Eklenecek baska birsey var mi diye de dusunuyorum.

Pudra çok kullanılmıyor artık. Önerilmiyormuş. Çamaşırları için de sıvı deterjan alıcam ben. Toz da iyi değilmiş galiba. Deneyimli arkadaşlar yazarlar belki ben de uzman değilim ama.

gyno feron bana da aynısını karın ağrısı ishal yapmıştı. Dr um tok karnına al dedi durum düzeldi muhtemelen sana da tok kullan diyecektir bir de öyle dene .
Bgn doktorumu aradım cnm bi kaç gün dene bünyen alışmazsa değiştiririz ilacı olmazsa dedi. Yada dediğin gibi tok karnına bi saat sonra fln içeyim birde. Haftaya gel dedi yavruşumu özledim zaten bi gideyim göreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…