2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım çok teşekkürler bilgi için. Normal diye düşündüm ben de ama oturduktan sonra ayağa kalkınca falan adım atarken zorlanıyorum. Ben de söyleyeyim doktoruma bana da verir belki magnezyum, bir işe yarıyor mu cidden bilmiyorum ama ben hiç kullanmadım henüz. Maşallah kızçene annesi kocaman olmuş ne güzel büyümüş benimki de büyümüştür sanırım o civarlardadır, bizim kontrolümüz 6 martta olacak bakalım daha çok var

Anguskusu iyi misin canım.senin nicki her gördüğümde dua ediyorum sen de loğusasın bizlere dua at lütfennn
İyiyim canım hamd olsun aklımdan içimden acısı çıkmıyo gözümün önünden hayali gitmiyo ama tevekkül ediyorum işte. Allah razı olsun senden de çok sağol kuzum. Dua etmez olurmuyum evlat acısı büyük acı 2kez yaşadım hep aklımdasınız birlikte gün sayıyoduk nasıl unuturm sizleri. İnşallah hayırla kucağınıza alın sağlıklıca diyorum ya Rabbim hepimizinde gönlüne göre versin. Dua edelim birbirimize inşallah

gyno feron bana da aynısını karın ağrısı ishal yapmıştı. Dr um tok karnına al dedi durum düzeldi muhtemelen sana da tok kullan diyecektir bir de öyle dene .

Canım benim iki sefer uykudan uyandırdı. Normal bir şekilde soluma dönmüş yatıyordum, bir anda kaldırdı yataktan sağolsun. Eşim sancı girdi sanmıştı, korktu canım ya
Hahah bu esler beni oldurecek yaa. Baba olacaklar yaa nasl titizleniyorlar. Masaallah. Dun gulerek diyorimki oyle uykum vardi ki az kalsin wc de uyuyodm. Simdi kalkarken mutlaka nereye diyor wc ise gelene dek uyanik :) yavrular pek kiymetlii. Kramp girincede uyandr ben mudehale ederm diyir. Ilk yardımı biliyor ama nasl bir müdehale de bulunacak Allah bilir hahah sakarda biraz

30. Hafta bitiminde dogum yaptim arkadaşlar. Bebek kuvozde. Dua edin...
Allah yardımcın olsun canım, meleğin geldi demek umarım iyisinizdir ve daha iyi olursunuz 30.hafta gayet iyi bir hafta, 24.hafta ve sonrasında doğum olursa bebeği yaşatma riski yüksek demişti doktorum 24.haftamızda. İnşallah sıkıntısız atlatıp kucağına alırsın minik meleğini

Ben hep sunun hayalini kuruyorum anguskusu gelecek minnakm.geliyor diye mujde verecek. Sonra bakin teyzeleri.kucagmda diyecek. :))) bu gunleride gorup yasayacagz Rabbim cok buyuk :))

Kızlar, babynest alan ya da daha önceden kullanan var mı aranızda ? Ben simdi netten bakınıyorum biraz ama fikre ihtiyacim var
Bana hediye yaptıracaklar canım bence güzel tatlış bişey :)

Çok mantıklı canım :)

Anneler krampi hangi durumlarda yasiyorsunuz. Beni uykuda yakaliyor. Daha dogrusu uyanmaya yakin. Geriniyorum tam o sirada. Unutup yapmasam skinti olmayacak da unutuyorum :)

benimde 2 kez uykumda oldu bağırarak uyandım resmen ''aaaa'' diye eşimde korktu noluyo diyee
ama ilk kez hamilelikte başıma geldi çok kötüydü o an biraz masajla geçti neyseki

Ya ne güzel biz kocaman olduk bide sivri benden 100 metre önde gidiyor

Benim felaket oldu ya. 2 buçuk ay sonra nasıl olacak diye kara kara düşünüyorum. Sen şanslısın bence...

Kızlarr, bu da bizim göbüş durumumuz off baktıkça bakasım sevesim geliyor, karnımda minik bir meleğin büyüdüğü gerçeği... Hareketleri, zıplamaları, iş yerinde toplantılarda biri ciddi bir şey anlatırken yüzümde oluşan kimsenin anlayamadığı gülücükler... Ya da bir bebek görünce durup dururken duygusala bağlamalar, ağlamalar... Nasıl bir AŞK bu, nasıl bir mucize.. Binlerce kez şükür

Eklentiler

• image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…