2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evett ya cozum o aslinda da yemek sonrasi cok iciyorum. Aksam icmeym diyorum canm cekiyor supeduz su aseriyorum:)))) kalkayimda iceym hatta

Evett ya cozum o aslinda da yemek sonrasi cok iciyorum. Aksam icmeym diyorum canm cekiyor supeduz su aseriyorum:)))) kalkayimda iceym hatta
Aynen eğer susuyorsan akşam 1 bardağı yavaş yavaş iç mesela. Bir de uyku aralarında içilen su çok zararlıymış, sakın içme. Eğer ağzın kuruyorsa bir yudum al gargara yapıp yut.

Canim kramp icin magnezyum veriyolar burda ama iste ne kadar ise yararsa herkesin son zamanlari böyle zorlu geciyo yapcak pek bisey yok sanirim rabbim sag salim sagliklabize kavustursun minnaklari az kaldi hayirlisiyla
Gerinerek uyanmasam.olmuyoda kuzu unutuyorm. Sonra nanayy:))))

Aynen eğer susuyorsan akşam 1 bardağı yavaş yavaş iç mesela. Bir de uyku aralarında içilen su çok zararlıymış, sakın içme. Eğer ağzın kuruyorsa bir yudum al gargara yapıp yut.
Evett bende duymustum zararini. Tesekkur ederim canmm. Uyku arasi icmiyorumda. Yatmaya yakin hallediyorum ben :)))) iste misinn simdi :))

İnanmıyorum sende mi Bursadasin canım tekstil ürünü olunca Bursada hersey uygun ve kolayca bulunabiliyor

ne zararı varmış, ben çok içiyorum uyku aralarında?

Uyku arasında su içmeyin

Uyku arasında kalkıp içilen su beynin olumsuz etkilenmesine neden olur.
Uykudan uyanınca su içilmez. Uykudan uyanıklığında susamış olunsa bile su içmek çok zararlıdır. Zira sinirlere zarar verir, titreme getirir ve karında su birikmesi çok olur. Yalnızca sıcak mizaçlı kişilere daha az zararlıdır.

Deniliyor canım.

Şunu da şuraya bırakayım. Hamilelikten dolayı fazla tüketmemiz gerekiyor, yanlış tüketmeyelim en azından.

7 su içilmez kuralı

1-Banyodan sonra su içilmez, içilirse organlar yaşlanır
2-Acı yedikten sonra su içilmez içilirse reflü,gastrid ve bağırsak rahatsızlığı yapar
3-Uyku arasında içilmez ,beyni etkiler
4-Meyveden sonra içilmez,asıt ortaya çıkar
5-Koşup yorulduktan sonra içilmez,karaciğer ve dalak büyür
6-Tatlı yedikten sonra şeker yükselmesi olur
7-Kustuktan sonra içilirse vebaya sebep olur

-Et yedikten sonra su için
-Yağlı yedikten sonra su için
-Korkunca su için
-Yemekten önce su için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…