2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Benimde gec cıktı ama senınkınden buyuk senınkı cok tatlı gorunuyor kac kılo aldın ?

Ya profilin çok güzlllll maşallah çok tatlı ve çok komik ağzını yeriz senin minnoşş
Teşekkürler canım, bu 16.haftaki uzaylı hali kızımın ilk kez yüzünü görüp şok olmuştuk o hafta hiç beklemiyorduk yüzünü görmeyi, bir baktık resmen gülümsüyor bize, böyle elini ensesine koyup keyif yapıyor falan.. Biz şok.. Şimdi şişmanladı tabi yanaklar doldu falan

Şimdi daha da tatlanmıştır

Benimde gec cıktı ama senınkınden buyuk senınkı cok tatlı gorunuyor kac kılo aldın ?
Teşekkür ederimm canım 4,7 kilo almıştım toplamda en son 10 gün önce tartıldım. Haftaya tartılıcam bir dahakine bakalım umarım fazla almamışımdır bazen haftada 1 kilo alıyorum bazen 2 haftada 300 gram veriyorum falan, enteresan gidiyor benim kilo durumu senin de pek bir şey yok, sen ne kadar aldın?

B
İlk oglumda Dalinin sivi detarjani ve yumusaticisini kullandim. Cok guzel kokuyordu. Her gelen koklamak icin bir mendilini alip gidiyordu. Bunda denemek icin uni baby aldim bakalim.
Bende uni baby aldım beğenmezsek geçeriz daline hatta önce bi kendi battaniyemde deneyeyim diyorum ama sonra kıyamıyorum o yavrum için diyip elimi çekiyorum

Tam bir bal giderek bana benziyor ondan olabilir eşimi böyle kızdırıyorum hepsi öyle tatlı kii bu minnakların yaa off sağlıkla kucağımıza alsak da bir
Bizimde var böyle pozumuz :)
Minnağımın yüz şekli bana benziyormuş bende eşimi öyle gıcık ediyorum :)

Olsun banane önce ben doğurmak istiyorum
Senin profil foton çok hoş şimdiden o helpi eşimden istiyorum taytımın pacalari dar çekemedim eşime diyorum ay eğilince karnım sıkışıyor bebek bu sefer sıkışıyor kuvvetli tekme atıyor çeker misin diyorum hemen çekiyor nazlanma zamanı geldi artık

Çok güzl poz vermiş.Benm yok böyle poz. hep yandan var. bir tane var oda kılpayı kaçırdık net yüzünü göremiyoruz. az başı aşağ eyik. seninki çok net.

Ben göbüşlü foto yüklemeye çekiniyorum kızlar Orantısız büyüdü benimki biraz. Hepinize maşallah ama benden
Yaaa yükle lütfeeeen benm ki dikine gidiyor herkes şaşırıyor kız genelde yayvan yani geniş karın olur diyorlar. ama dik olması işime geliyor. kenarlarım yok benim kot giyince çıkmıyor yani sarkmıyor yanlarım yok şimdilik

Ben de ayakkabımı bağlatıyorum 2 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…