2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çok az almışsın canım Ben en son 2 hafta önce doktor kontrolünde tartıldım 10 kilo almışım

benim yanlarım hamilelik öncesinde vardı onlara çok sinir oluyorum

Pudra çok kullanılmıyor artık. Önerilmiyormuş. Çamaşırları için de sıvı deterjan alıcam ben. Toz da iyi değilmiş galiba. Deneyimli arkadaşlar yazarlar belki ben de uzman değilim ama.
Benim arkadaslarim genelde granul sabun tozu kullaniyorlar daha saf oldugu icin. Bi deneyeyim begenmezsem sivi deterjana gecerim. Pudrayi da oyle yaZdm ama almam onu madem sileyim
Cemre düştü hava ısındı ya o mevsimsel değişim çok etkiliyor insanı bende bi tatsız tuzsuzum
O cemreyi varyaaaaaaa neyse agzimi bozmicam resmen leyla gibiyim, kafam bir dunya

Aynen canım ilk başta eşime tıpatıp benziyordu bozulmuştum ben de bana niye benzemiyo diye şimdi kilo alınca bana benzemeye başladı, intikam alıyorum
Ben de eşime benzesin istiyorum benim dudaklarim pek fazla yok eşimin de bayanlarda olacak tarzda şekli güzel kvdemin de gözleri renkli dayısı gibi de sarı olursak yaşadık

Çok az almışsın canım Ben en son 2 hafta önce doktor kontrolünde tartıldım 10 kilo almışım
Olsun canım, anormal olan benim galiba şimdilik o da :) kendimden bir atak bekliyorum ben de size yetişmek için Doktor kontrolünde tartılmayı hiç sevmiyorum en az 2-3 kilo fark ediyor, yemek yemiş oluyorum bir de ağır kıyafetler.. Sabah tuvaletten sonra su bile içmeden ince kıyafetlerle tartılıyorum, en doğrusu buymuş. Doktoruma da bu kiloyu söylüyorum; aslında böyle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…