2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ay maşallah ya hiç baseniniz yookkkkkkk kız döverim sizi haa niye baseniniz yok sizin ya benim nie büyüdü. biraz yiyin kilo alın yaaaa

Şaka yapıyrum kızmayın sakın
bendemi basen yok sen öyle san:) aslında kalçadan çok almadım ama önceki halime göre farketti tabi biraz resimde daha basensiz çıkmışım çekiş açısından sanırım hihihihihhohohoho:)

Öyle olması lazım zaten, dediğin gibi karnım tok, üstümde kazak vs, fazla fazla tartıyor.

Kizlar cok aklima takiliyo hepiniz omega3 yani balik yagi kullaniyormusunuz? Haftada iki kez balik ye dedi doktor ama ben ancak bi kez zor yiyorum hapi kullanmam gerekiyomu illaki?
Ben kullanmıyorum bu hafta başladım balık yemeye daha önceleri midem almıyodu doktoruma sordum ilk 3ay folik asit ve sonrasında demir ilacı bunlar hamilelikte kesinlikle kullanılmalı diğer takviyeler çokda önemli değil demişti beslenmene dikkat ettiğin sürece ben dikkat ediyorum o yüzden ilk 3ay folic kullandım şimdide gynoferro kullanıyodum kabızlık yaptı ferrumfort verdi onu kullanıyorum onun dışında başka ilaç kullanmıyorum .

Ben simdi resim cekmeye üşeniyorum, yarin cekerim ben de ama benim gobus sizinkilerden kucuk benimki yanlara dogru gidiyor, can simitlerim baya baya çikti heryerden koruma altinda benim çitlenbik anasi sever onu korur onu, her tarafimi yag baglattimki darbelerden etkilenmesin minik findigim

kızlar siz bebişinizin hareketlerini sayıyor musunuz? İnternette öyle şeyler yazıyor.
İnternette farklı farklı şeyler yazıyor canım. Birisi 24 saatte 10 hareket yeterliymiş demişti. Saymama gerek yok ondan fazla hareket ediyor zaten Dün ben saydım da işin içinden çıkamadım çok fazla olunca bıraktım saymıyorum

Ayyy elma beni daha bi acıktırıyor yaaa her ne kdr çok fazla yemesemde haftada 1kg almalar devam ediyor bende görünüşte göbek harici pek değişiklik yok ama ne bilim neden bu kdr çok alıyorum artık hava güzel öğle arası 15-20 dk da olsa yürüşlere başladık açık havada bakalım. Bu arada yavrukuşumun iki gündür pek sesi çıkmıyor üzülüyorum bişi mi oldu die

Kizlar sabah asm ye gittim, gebe izlemi icin. Tansiyon, nabiz ve kan tahlillerim yapildi. Birde ebe ablamiz kalp atislarimizi dinledi ama bizim karetekiz yine cihaza dogru tekmeler savurdu usg cihazini da hep tekmeliyo ozel hayata saygi diyor resmen ebe ablamizdae güldü galiba rahat birakin beni demek istedi diyor kuzum yaaaaa özeline cok girilince boyle kiziyo zaten ultrasondada hep yuzunu gizliyor minnoşum gülcemalini gostermedi 28 haftadır

Ben de eşime benzesin istiyorum benim dudaklarim pek fazla yok eşimin de bayanlarda olacak tarzda şekli güzel kvdemin de gözleri renkli dayısı gibi de sarı olursak yaşadık
Maşallah annesi, çok güzel olur eminim benim eşim küçükken sarışınmış, görümcem hala sarışın, kız halaya çeker derler ama bakalım.. :) babam da küçükken sarışın çilli bir çocukmuş tabi şimdi alakası yok. Gözleri de yeşil, bana geçmedi hiçbiri kahverengi hep dominant oluyor galiba.. Bakalım bizimki nasıl olacak?
Bizimkinin de dudakları babası, ama burun ve çene ben. Burnu bana benzemese iyiydi gamzesi olacak mı asıl mesela en büyük beklentim o, inşallah o konuda babasına benzer kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…