2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Ben de eşime benzesin istiyorum benim dudaklarim pek fazla yok eşimin de bayanlarda olacak tarzda şekli güzel kvdemin de gözleri renkli dayısı gibi de sarı olursak yaşadık
Hahahah bende esime benzesin istiyorum, benmde dudaklarim yok bole minicikbide sarisin esim. Aynisindan iki adam seveyim

Kimseye kendini karıştırmayacak özgür olcak desene

Popo büyüyünce kız olurmuş canım
Ben hiç foto koymayim artık o popoyu nasıl saklicaz bilmem
Aaa gamzeyi unuttum eşimin gamzesi de var en iyisi ona benzesin halalarinin biri sarışın biri esmer bakalım nasıl bişey olacak heyecanla bekliyoruzayva yeseydin bol bol canım

valla atmasaydın şaşırırdım canım dedim bu kızla Petisko nasıl dayandı sen attın şimdi ondan bekliyorum gayet de hoşsun karpuz göbüşlüüüüüü azıcık sinir edeyim seni nazım geçiyo sana Miraycım annen kocaman olmuş büsbüyüksen cici cici kız kıyafetleri atarken iyiydi di miiii
Buda bendeeeeeeennn

Birde yüzümü görsen kocaman burnum oldu. Ben hepinizden fazla kilo aldım. Doktor bu koca buruna sahip olmanın sebebi ödem dese de gittikçe büyüyen burnuma tahammül edemiyorum
Evet o burun büyümesi niye oluyor ödemden miymiş yani kilodan değil. Göbekte bebek var diye büyüyo anladık, burun büyümesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…