2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İzne cik birlikte kaynatiriz kazani ben bir senedir izindeyim valllla cok eglenceli
Senin kız çok hareketli karete kid maşallah beni tekmeleri acıtmıyo ama çok ısrarla aynı noktaya vuruyor yer sabit ona gıcığım inadı kime çektiyse artık
Sana tabikisi, bide soruyosun
Ay trendyolda yeni sezon elbiselerine bir bakıyorum içim gidiyo efil efil püfür püfür
Uff sorma bende ipekyola bakip bakip agliyorum

Evet canım gayet iyisin ben son kontrolümde gittiğimde son 5 haftada 3,5 kilo almıştım doktorum fazla kilo almışsın naptın sen dedi özel bir şey yapmadım dedim ben de sonra dikkat etmeye başladım biraz daha..

Ben son 4 haftadır kg alımım durdu gibi bişey oldu bebek alıyor ama her gittigimde ben ise tartıda aynıyım şükür...

Süperr nasıl besleniyorsun canım? Spor yapıyor musun?
Valla kahvaltıda 2 dilim ekmek sonra çok nadir yiyorum arada kaynanam saolsun görümcemle flan pasta börek yapıyorlar o zaman yersem yiyorum ama dozu yine belli ayarlı,Ama onun sırrını ben soda limona borçluyum gibi geliyor. Bebege mineral oluyor benim ise kg alımımı durduruyor,Tabi bu herkeste degişebilir ama bende böyle durumlar. doktorumda bu düşüncede oda önerdi zaten,sporda hava şartlarından mümkün olmuyor vallahi... Ama ögün atlamıyorum aç bırakmıyorum kendimi aç bırakmayıncada az az sık sık yiyorum birde 4Lt su tüketiyorum ben normal hayatımdada böyleydim Ama iyikkide almıyorum çünkü sizdede bailadımı bilmiyorum çarpıntı nefes darlıgı felaket 5-6 adım atayım nefes nefese kalıyorum yeni mesala yataga uzanırken biran nefesim kesildi gibi oldu zor topladım :/

Hani kiloooo ben orda cikisina birkac ay kalmis bir yavrucak görebiliyorum ben orda bebisini buyuten bir hamiş goruyorummmmmm, bunu boyle kabulllenin kizlaaaaaar artik kilo demeyinnnnnnnn kilo degil onlar bebis bebisssssssss
Ya tartıda nerden baksan 10 kilo almış duruyorum hayatımda ilk defa 70 li kilolara geçiş yaptım... ama evet hep diyorum Doğum olsun yine eski kiloma inerim... hep beraber inelim kızlar yaaaa ❤

Masaallah suphanallah. Harika görünüyorsunuz ikinizde

Bende de başladı canım çorabımı giyerken ayakkabımı bağlarken zorlanıyorum, yürürken de bir elim belimde hep soda daha doğrusu maden suyu çok yararlı evet, ben hamile kalmadan önce günde 2 tane tüketirdim ama hamilelikte mideme çok iyi gelmedi o yüzden haftada 2 falan ancak içiyorum. Bir de su o kadar içemiyorum ben max 2 litre günde.. Fazla su içince midem bulanıyor.

Ayyyy maşallah seninde çok tatlıydı.... seninde kızmış nasıl heyecanlıyım bir kaç ay sonra bu evde bide kız bebiş olacak Allah nasip ederse tabi
Teşekkür ederizz canımm evet prensesimiz geliyor bizim de ay aramızda da 1 gün varmış, çok yakınız. İnşallah sağlıkla gelir miniklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…