2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Senden de razı olsun canım. Dua edelim birbirimize

Ben hiç yazmayayım aldığım kiloyu o zaman Tamı tamına 16 kilo aldım Doktorum kızdı 90 kiloyu görürsün dedi en son 63 kiloyla başlamıştım hamileliğe boyum uzun ama 1.72. Doymuyorum arkadaşlar gözüm dönüyor. Bir de sigarayı bırakmıştım hamile olduğumu öğrenince o da etki etmiş sanırım

Olsun canım sigaradandır, bırakmışken sonradan başlamazsın umarım, hem aldığın kilolar boşuna gitmesin bir de boyun uzun olduğu için göstermiyorsundur, ben alsaydım bende çok belli olurdu tabi boyum 1,57 olunca ne kadar dikkat etsek de alacağız napalım bu iş böyle.. Miniklerimiz iyi olsunlar da, onların peşlerinde koşarken veririz sanırım.

Rakamlar aynı neredeyse üzülme canım seni teselli edeyim:)))

Su meselesi babamdan geliyor galiba bana, Nereye giderse gitsin bagajda 3 koli su olurdu ve çok su tüketirdi bende oldum olalı öyleyim. Arkadaşlarım eşim hep şey der damacanayı baglıycaz sırtına nerdeyse diye.. Ama su içmezsem durumum vahim benim enfeksiyon var böbreklerim agrıyor hamilelikten suyla ayakta duruyorum vallahi

Kızlar normalde kaçıncı haftalarda gelme ihtimali var bu münnoşların??benim annelik hissiyatıma göre 38 de gelecek minnoşum.allah bilir tabi de.etrafınızda 40-41 olan var mı?
Benim kuzenim 43 haftada dogum yaptı,Digeride 40da dogum yaptı: İkiside kız annesi banada 39da olacak gibi geliyor ama istegim tam 40 olsun çünkü daha saglıklı

Ben kesin ölürüm o zaman hepsini yapıyorum çünkü ;(

Bende sigarayı bıraktım,Fakat kg almadım şükür çok fazla almışsın bebegin kgsu ne durumda peki canım doktor diyet yap demedimi

Aynen canım başlamayı düşünmüyorum umarım başlamam. Karnım kocaman oldu bir de totom : D Göğüsler keza öyle 80 takarken 90 takıyorum şu an. Bacaklarda, kollarda birşey yok ama nereye gitti o kilolar valla hiçbir şey anlamadım :) Arkadaşlar karnın doğuracak gibi duruyor diyor Bebiş geçen hafta 1250 gramdı garibim o kilo aldırdı desem günahını almış olurum yavrumun :) Ne güzel minyonmuşsun sen geç yaşlanırsın

Rakamlar aynı neredeyse üzülme canım seni teselli edeyim:)))
Canım bu arada şimdi farkettim boyum 1.71. 1 yazacağıma yanlışlıkla 2 yazmışım. Hatırlıyorum seninle hemen hemen aynı gidiyorduk :) Yine aynı mıyız? Yiyorum arkadaşım şu çenem durmuyor. Yemek yerken 1 saat sonra ne yesem diye düşünür mü insan? Hayatımda hiç bu kadar keyifle yemek yediğimi hatırlamıyorum

Bende sigarayı bıraktım,Fakat kg almadım şükür çok fazla almışsın bebegin kgsu ne durumda peki canım doktor diyet yap demedimi
Demedi canım dikkat et diyor, kızıyor. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde kontrole gittiğimde diyet yapma sağlıklı beslen demişti zayıftım çünkü boyuma göre. Ben diyet yapma lafını bol bol ye gibi algıladım sanırım Şekerden korkmuştu yükleme yaptırdım sonucum çok iyi çıktı. Doymuyorum canım sorunum o sağlam yiyorum. Bir de tatlı var tabi işin içinde Her an doğuracakmış gibi duruyorum Dr tüm hamilelik boyunca alman gereken kiloları aldın dedi. Ha günde 2 sütlaç yiyordum 1'e düşürdüm bakalım işe yarayacak mı? Bebeğin boyu ve kilosu 1-2 hafta önde gidiyor teyzesi kilosu geçen hafta 1250 gramdı. Babamız sağlam yer oğlum ona çekmiş sanırım boy 1.90 olunca zor doyuyor :)

Allah senden de razı olsun canım çok geçmiş olsun bal limon ve sıcak su da yap iç oda iyi geliyor.
Sagol canim balli limonlu su, limonlu siyah acik cay viks, sirkeli su herseyi yaptim biraz daha iyiyim uzun surdu yarin bir hafta olucak tam ne zaman iyilesirim bilmiyorum.

Evet son hız devam:)))yarışırız yani o kadar.bende iştah da yerğnde değil pek yani hamile değilken nasılsam şimdi de öyleyim:)))sen yine hakkını veriyorsun ben hakkını da vermiyorum yemiyorum üstüne her gün 2.5-3 km yürüyüş:)))yani ne desem bilemiyorum o yğzden bişi demek istemiyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…