2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Y Yesilelma90 aslansın kaplansın sen verirsin sen vermiceksin de kim vercek. Başaracaksın. ha gayret.zıpla zıpla zıpla

Derim ben sana merak etme cnm Her zman arkandayım
aynen bende size gaz veririm yeni konu açıp zayıflarız ozaman kızlar tartı resimleri atarız boğazını tutamayana alay ederiz zoruna gider yemeden içmeden kestiririz.:) bakın benm kaynanam helva yapıp getrckmıs sut olsun die eşimle şimdiden anlaşma yaptık çünkü kaynanam çok inatçıdır dediğim dediklerden eşim annesine benim için doktor tatlıyı yasakladı sekeri var dcek bei zorlamasın diye hihihohohohoh:))) eger yapmazsan logusalığı fırsat bilip burnundan getririm dedim:)

bihaftadır kullanmıyorum instagram ama bn resim bile çekilmiyodum:) ilkkez buraya yükledim resmimi arkadaşlarım istese onlara bile atmıyorum alay ediolar die:)
Canm profilini yeni gördüm. Dedim o kırmızı neymiş orda bakim dedim Ayy Allahım sende bendensin.
Çok güldüm yaaaaaaaa

Bendede o durum var ne yapcam hiç bilmiyorum Vallahi,En son gittigimde doktor sen almıyorsun o alıyor dedi çok sevindim ama totalde senden fazla aldım ben 7 kg aldım 28 hafta 2 Günlügüz bugün ve 7 kg hamilelikte kilo alımına bakıncada 8-11 kg gözüküyor 28 haftalıkta inş iyiyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…