2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yaaaaaaa yok ya nazın geçmiyor bana deme öyle deme deme şaka tabisii. cnm sende at bakalım valla tutamıyorum kendimi

Ay çok güldürdün benieşime kendimle ilgili ben öyle sakalar yapıyorum sakin sen yapma he şaplaģı yersin diyorum ağlarım bak diye kendin yapiyosun bana niye izin vermiyorsun diyor

Kızlar normalde kaçıncı haftalarda gelme ihtimali var bu münnoşların??benim annelik hissiyatıma göre 38 de gelecek minnoşum.allah bilir tabi de.etrafınızda 40-41 olan var mı?
37. haftadan sonra genelde bekleniyor diye biliyorum. Günü dolduranlarda var canım 41 e kadar bekleyenler

Kilolar veriliyor canim ya, birde hamilelik kilolari bitmeden ye sut olsun kilolari var. Ondan sonra 1 sene icinde gidiyor kilolar.

Baktik gitmiyor 2017 mayis anneleri zayifliyor grubu acip hep birlikte zayiflariz

Zaten tek umudum artık o :) benden geçti bu saatten sonra da almamazlık olmaz şimdi ayıp olur :)

Benm 2 haftadır sağ göğsümün altına vuruyor. acıyor bazen.

Kizlar cok aklima takiliyo hepiniz omega3 yani balik yagi kullaniyormusunuz? Haftada iki kez balik ye dedi doktor ama ben ancak bi kez zor yiyorum hapi kullanmam gerekiyomu illaki?
Canım ben de çok zor yiyordum balık haftada bir. O da yarısını anca bitirebiliyordum. Doktor önemli ama çok abartılıyor, kafana takmaya gerek yok dedi. Hatta o zaman dünyaya Eskimoların egemen olması lazım dedi. Krilom balık yağı verdi. Onu kullanıyorum

Cok ictensin masallah icin disin bir :) ama bazen kendi kendine nazar degdirecen diye korkmuyor degilim :)

Benm 2 haftadır sağ göğsümün altına vuruyor. acıyor bazen.

Ay çoook tatlış bir göbüş o içindeki minigi yerim ya. Aynıyım bende vallahi duygular flan şimdi şimdi dahada arttı Her bebek gördügümde dogum videoları gördügümde sürekli aglıyorum vallahi,Bu arada çok göbegin yok gibi benimde böyle. Kaç kg aldın totalde canım

Teşekkürler teyzesii, o da seni sever daha yeni yeni büyüyoruz, biraz minyonum, baya bekledim büyümesi için ancak bu kadar büyüdü 10 gün önce tartıldım en son toplam 4,7 kilo almıştım. Benim kilo alma durumum biraz enteresan; son dönemlerde bir haftada 1 kilo aldığım da oldu, 2 haftada 300 gram verdiğim de.. İnşallah çok almam ama bariz iştah açılması var onu napıcaz bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…