2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar fazla fazla bebek bezi almayın ocak annelerinden bir bayan Şubat annelerinde elindekileri satmak için yazı paylaşmış haberiniz olsun
Hadi ya 1 ayda hemde. demek ki olmuyor 1 numaralar . direkt 2 ye geçmiştir arkadaş kesin. ama doğru 2 numara zaten 5-6 kilo. 1 numara 3-4 kilo bebek zaten 3 ve üzeri doğuyor. 1 ayda bez olmaz doğru yani.

Bilinen bir şey hamilelerin daha hassas olduğu.. ama işte insanlar anlayıssız kimisi bilmeden yapıyor kimisi de fesatlıgından bilerek yapıyor..

Zaten kafamıza takmadan, insanların ne dedikleriyle ilgilenmeden yaşasakk hayat her konuda cok daha kolay olacak ama bir türlü yapamıyoruz işte

Ayy ne romantikk. giidn gidin moral olur değişiklik olur. istanbuldaysan ağva ya gidin.

benim de özellikle sağ kasığımda ağrı oluyo bayağı karnımdaki sertliği de normal zannediyordum ilk bebek olunca ... nst de bişey çıkmadı Allah korusun sizde de okuyunca demek ki normal dedim ama takipte de fayda var...

Ay evet ya haraket edeceği zmanı hissediyoruz. benm eşimde koyuyor elini atacak mı tekme diyor birazdan atacak diyorum şuraya koy diyorum. 10saniye geçmeden pat vuruyor. artık nerelere vuracak ne şekilde ne sıklıkla vuracak biliyorum .

ne güzel yazmıssın bende böyle düsünenler azaldı sanıyodum 3000tl bebek arabasına vermeyi konfor için degil hava atmak için yapanlar var ve instagram moms inanılmaz üzücü hepsi gösteriş için cocuk yapmıs gibiler

ABLALAR DA BIZIM KADAR HEYECANLI DEMI NE GUZEL SENIN ABLA DA BENIMKI GIBI:) MASALLLAH NE GUZEL
2. kez teyze olacak bekar ablam belki ilki kadar heycanlı değildir alışık olabilir
Ama sağolsun aklına geldikte ufak tefek alır. süsleme işi bekar ablamda.
Evli ablam ilk kez teyze olcak sayemde fazla yük etmiyorum ona bişey, zaten aldım alacağımı ondan hep biliyorsn

Canım 30. haftana girmişsin hayırlı olsun Günaydın bu arada

merhaba ateşölçerin markasını ve modelini paylaşır mısınız lütfen?
birde tecrübeli annelerden okuduğum kadarıyla su termometresini gereksiz bulmuşlar...
canm ablamda bana markasını modelini yazıp atacaktı akşam unuttu heralde atmayı .bende haber bekliyorum ondan. 2 yıldır kullanıyorum hiç yanlış çıkarmadı diyor. 38 ve üzerimi çıktı doktor da aynısını söylüyor diyor birebir diyor. zaten aynısıymış doktordakiyle.Bana söylesin ben seni etiketlerm haber veririm yarın cnm. akşam bakar evde .

bende aynıyım benim bebişte almıs cuma kontrolde doktor diyete basla dedi bu gidişle bebek 4 kilo olur dedi simdi diyete basladım insallah az kiloyla atlatırız

Kızlar sizin cücüklerde canınızı acıtmaya başladı mı sanki dirseğini sürtüyo gibi bazen fena acıtıyo sağlıkla gelsin hepimizin bebişlerr hamd olsun bugünümüze
Benimki de sürtünüyo bazen ama canımı acıtmıyor henüz. İlerleyen zamanlarde ne olucak bakalım

Kimse kusura bakmasın aynı fikirdeyim. Bende fonksiyonundan ötürü en fazla 1.000-1.200 veririm. Yani puseti, oto koltuğu, bebek arabası hepsini ayrı ayrı almak yerine hepsini içinde barındıran modellerden. Allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsun. Kolay değil bu devirde, bu tüketim çağında çocuk yetiştirmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…