- 20 Eylül 2016
- 2.399
- 3.132
- 83
- 33
- Konu Sahibi endless love
-
- #41.101
Hadi ya 1 ayda hemde. demek ki olmuyor 1 numaralar . direkt 2 ye geçmiştir arkadaş kesin. ama doğru 2 numara zaten 5-6 kilo. 1 numara 3-4 kilo bebek zaten 3 ve üzeri doğuyor. 1 ayda bez olmaz doğru yani.Kızlar fazla fazla bebek bezi almayın ocak annelerinden bir bayan Şubat annelerinde elindekileri satmak için yazı paylaşmış haberiniz olsun
hal hatir sormasini beklediklerim hic orali degil gibiler hic beklemedigim insanlar ise gayet ilgili. Benim cevremde de var malesef oyleleri...
Negatiflik abidesi bunlar yaa yanımızdan evimizden uzak tutmamız lazım öylelerini.. Çok kızıyorum böyle şeyler duyunca. Biz akrabalardan falan uzak yaşıyoruz, hamile olduğumu henüz bilmiyor bile olabilirlero yüzden böyle derdimiz yok, ailemiz sağolsun uzakta da olsa genelde pozitif arkadaşlarımız da hep destekleyici çok şükür ama hamile alınganlığı konusunda haklısın canım ben de bi ara eşimin ailesine karşı baya alıngandım, cinsiyet belli olmadan önce kızımın erkek olacağını iddia etmişlerdi bin kere söylememe rağmen ben %100 eminim prenses o diye yaa niye iddialaşıyorlar ki, ben kız hissediyorum ve öyle inanıyorum ne anlamı var benim moralimi bozmaya, evet kız olabilir de geç
Ayy ne romantikk. giidn gidin moral olur değişiklik olur. istanbuldaysan ağva ya gidin.Bende su termometresi almadim. Gerek olursa sonradan alirim.
Kuzenim yeni dogum yapti, bebek bakimi setini doktoru vermis. Sende alma, eger gerekirse hemen eczaneden alirsin zaten dedi.
Bende eşimden sözü kaptim, mart sonu haftasonu tatili yapcaz biyerlere gidicez. Evde bunaldim yaaaa gezmeyede gitsek hep bebise alisverisle son buluyosadece bize ait bir haftasonu olsun bebis oncesi dedik, nere gitsek diye dusunuyoruz simdide
Günaydın kizlarrr
dun gece braxton hicks yalanci kasilmalara sahit oldum.. erken degil mi sizce... sabaha kadar adet oldum ruyalari gördüm sanirim agrisi girdi ruyalarima... karnim sertlesiyor büzüyorlar lastigi gibi olup düzeliyor sanki bacaga giren kramp gibi... sabah da akinti tabiki...
zaten evden huc cikmiyorum riskli diye... erken gelmesin akcigerleri bir tamamlansin( dua edin 34.hafta sonunda anca gelisimini tamamlayacak (
benim de özellikle sağ kasığımda ağrı oluyo bayağı karnımdaki sertliği de normal zannediyordum ilk bebek olunca ... nst de bişey çıkmadı Allah korusun sizde de okuyunca demek ki normal dedim ama takipte de fayda var...HERKESE GUNAYDINLAR GUZEL BIR HAFTAMIZ OLSUN INSALLAH. KIZLAR CUMARTESI CARSIYA GITTIM. ALISVERIS YAPTIM. SONRA COK YORULDUM. EVE GELDIM HAFTAYA TEKRAR GIDECEGIM :) BI TANE PUDRA PIJAMA ALMISTIM. KIRMIZI DA ALDIM COK BEGENDIM. SIRT CANTASI ALDIM SIYAH. PAMUK KULAK COPU. BURUN ASPIRATOR BIR KAC KIYAFET. BELEK FALAN . ISTE OYLE NEVRESIM PIKE ONLARI KALANLARI HAFTAYA INSALLAH. ANNEMLE GITTIK. ANLASMA YAPTIK ANNEMLE :) A NNEM DIYOR GEREKSIZLERI ALDIRMAM . BEN DIYORUM ANNE ANLAYIS HERSEYI ALAYIM FALAN GUZEL GECTI ALISVERIS .
IKINCI BIR KONU KIZLAR CUMA GUNU MUAYENE OLDUM TEKMELER AZALDI DIYE 24 SAATTE 10 DEFA SIKINTI OLMAZ DEDI. ZATEN DUZELDI ARTIS OLDU. AMA 3 GUNDUR AGRIDAN COK KOTUYUM SIZINDE OLUYOR MU . IKI TARAFLI KASIKLARIM VE VAJINAYA DOGRU SANKI BASKI OLUYOR.
Ay evet ya haraket edeceği zmanı hissediyoruz. benm eşimde koyuyor elini atacak mı tekme diyor birazdan atacak diyorum şuraya koy diyorum. 10saniye geçmeden pat vuruyor. artık nerelere vuracak ne şekilde ne sıklıkla vuracak biliyorum .Ben de babasına diyorum bak hareket geliyor hazır ol elini koyuyor yok dedim en iyisi sen böyle bekle hissedeceksin çünkü çok hareket ediyor gelecek sana da bi tekme şimdi çok şükür 1 kez hissetti şaştı kaldı o da sevincinden
ne güzel yazmıssın bende böyle düsünenler azaldı sanıyodum 3000tl bebek arabasına vermeyi konfor için degil hava atmak için yapanlar var ve instagram moms inanılmaz üzücü hepsi gösteriş için cocuk yapmıs gibilerGeçen gün bizim gibi anne olacak olan bi kızcağız başlık açmış kadınlar kulübünde ben de tesadüfi rast geldim.bebek arabası öneriniz diye.herkes yarış atı gibi foto yüklemiş işte benimki 1500 tl benimki 2500 tl felan bikaç kişi.kızcağız da yazmış ki "hanımlar ben kendimi o kadar kötü hissettim ki siz binli rakamlardan bahsediyorsunuz da benim bütçem 200 en fazla 300 tl ayırabildi eşim bebek arabasına" benim başımdan aşağı kaynar su döküldü..çok üzüldüm..şimdi gel de sinirlenme..resmen s.dik yarışı.kızcağız nasıl üzüldü.yani ne hale geldik bebek arabası der geçerdim alt tarafı çocupu günde en fazla bir saat içinde dolandıracağın basit bir düzenek..fszlası yok bende..binli rakamlr ne yaaa..o kızcağızın üzüntüsü içime işledi yazık günah..off neyse.
Teşekkür ederim canımm benimMasaallah kuzum, süper görünüyorsun
2. kez teyze olacak bekar ablam belki ilki kadar heycanlı değildir alışık olabilirABLALAR DA BIZIM KADAR HEYECANLI DEMI NE GUZEL SENIN ABLA DA BENIMKI GIBI:) MASALLLAH NE GUZEL
Canım 30. haftana girmişsin hayırlı olsun2. kez teyze olacak bekar ablam belki ilki kadar heycanlı değildir alışık olabilir
Ama sağolsun aklına geldikte ufak tefek alır. süsleme işi bekar ablamda.
Evli ablam ilk kez teyze olcak sayemdefazla yük etmiyorum ona bişey, zaten aldım alacağımı ondan hep biliyorsn
canm ablamda bana markasını modelini yazıp atacaktı akşam unuttu heralde atmayı .bende haber bekliyorum ondan. 2 yıldır kullanıyorum hiç yanlış çıkarmadı diyor. 38 ve üzerimi çıktı doktor da aynısını söylüyor diyor birebir diyor. zaten aynısıymış doktordakiyle.Bana söylesin ben seni etiketlerm haber veririm yarın cnm. akşam bakar evde .merhaba ateşölçerin markasını ve modelini paylaşır mısınız lütfen?
birde tecrübeli annelerden okuduğum kadarıyla su termometresini gereksiz bulmuşlar...
Günaydın cnm benim. aslında tam 30 değilim. 29. hafta içindeyim. burda öyle görünüyor olsun bikaç günden bişey olmazCanım 30. haftana girmişsin hayırlı olsunGünaydın bu arada
bende aynıyım benim bebişte almıs cuma kontrolde doktor diyete basla dedi bu gidişle bebek 4 kilo olur dedi simdi diyete basladım insallah az kiloyla atlatırızBen hiç yazmayayım aldığım kiloyu o zamanTamı tamına 16 kilo aldım Doktorum kızdı 90 kiloyu görürsün dedi en son 63 kiloyla başlamıştım hamileliğe boyum uzun ama 1.72. Doymuyorum arkadaşlar gözüm dönüyor. Bir de sigarayı bırakmıştım hamile olduğumu öğrenince o da etki etmiş sanırım
29+1 olduğunda 29 u doldurmuş oluyorsun ya 30un içindesin ama 30 u doldurmadın yani.Günaydın cnm benim. aslında tam 30 değilim. 29. hafta içindeyim. burda öyle görünüyor olsun bikaç günden bişey olmaz
Benimki de sürtünüyo bazen ama canımı acıtmıyor henüz. İlerleyen zamanlarde ne olucak bakalımKızlar sizin cücüklerde canınızı acıtmaya başladı mı sanki dirseğini sürtüyo gibi bazen fena acıtıyo sağlıkla gelsin hepimizin bebişlerr hamd olsun bugünümüze
Kimse kusura bakmasın aynı fikirdeyim. Bende fonksiyonundan ötürü en fazla 1.000-1.200 veririm. Yani puseti, oto koltuğu, bebek arabası hepsini ayrı ayrı almak yerine hepsini içinde barındıran modellerden. Allah gerçekten hepimizin yardımcısı olsun. Kolay değil bu devirde, bu tüketim çağında çocuk yetiştirmek.ne güzel yazmıssın bende böyle düsünenler azaldı sanıyodum 3000tl bebek arabasına vermeyi konfor için degil hava atmak için yapanlar var ve instagram moms inanılmaz üzücü hepsi gösteriş için cocuk yapmıs gibiler
İstanbuldayiz ama ağvayi hic merak etmiyorumAyy ne romantikk. giidn gidin moral olur değişiklik olur. istanbuldaysan ağva ya gidin.
Hı öylemi ya ben hala anlayamadım bu işten sanırım kendimi çok cahil hissettim bak29+1 olduğunda 29 u doldurmuş oluyorsun ya 30un içindesin ama 30 u doldurmadın yani.Doğru gösteriyor aslında
Hı öylemi ya ben hala anlayamadım bu işten sanırım kendimi çok cahil hissettim baktamm o zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?