2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

Günaydın canım. Pelvik kaslarım çok ağrıyordu. Geçti şükür bacak arama yastık koyarak yatıyorum ağrılarıma da iyi geldi. Daha rahat uyumaya başladım. Sırt üstü yatmıyorum artık. Belimi en çok öyle yatmanın agrıttıgını farkettim. Kontrole daha çok var

günaydın herkese 29+5de cuma günü kontrole gittim masallah bebişte bende kiloluymusuz öyle dedi doktor bebişim 1700grm olmus bu gidişle 4kilo olur doguma kadar normal dogumda cok zorlanırsın hatta normal dogum olamaz bile dedi cok moralimiz bozuldu tabi diyete baslattı normal dogum istedigim icin bende dikkat edicem artık ekmek hamur işi tatlı pilav makarna yemeyeceksin dedi allah hepimizin yardımcısı olsun

Selam canım aynı bende girmiyorum haftasonu, ne güzel 2 günün kalmış benim 9 haftam var daha söyliyim de sana moral olsun 2 gün dediğin nedir ki Kontrole daha 2 haftam var doktorun boş randevu günü olmayınca bir kaç gün geç almak zorunda kaldım. 13 martta gideceğim kontrole. Şimdilik bir yaramazlık yok

Merhaba canım, sanırım rahim kasılmalar için prova yapıyor ondan olabilir şikayetin. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, fazla ağrı acı çekmeden inşallahh

Canim ayni durum bendede var cati kemigi agrisi cok kotu oluyo anneme soylemistim oda kizim doguma hazirlik kemiklerin acilio demisti bilmiorm belkide dogrudur mantikli gelmisti bana

Neyseki 10 haftan var canım, birazcık zahmetine katlanıcaksın artık ikinizinde sağlığı için

Olabilir canım. Kızımın odası kurulurken biraz yormuştum kendimi. Onun da etkisi vardı. Hafifledi ama şimdi. Artık yormucam kendimi

Olabilir canım. Kızımın odası kurulurken biraz yormuştum kendimi. Onun da etkisi vardı. Hafifledi ama şimdi. Artık yormucam kendimi
Bencede yorma canımm valla bende de şimdiden nefes darlığı başladı, kendimi yorduğumda nefesi çok zor alıyorum. Son zamanlar nolcak bakalım

Esimde dioki sen oyle bi davraniyosunku sanki dogumdan sonra hic disari cikmicn gbi herseyi simdedn aliyon diyo:) ama gercekten bende dayanamiyorum.
Ya aslında söyledikleri doğru bende aman eksik olmasın fazla fazla bulunsun diye bi abartmışım ki sanırsın ıssız adada doğum yapacam doğmamış çocuğa 40 tane alt açma aldım bahanem de var indirimdeydi

Ablanın kullandığı ateş ölçeri bize de yazar mısın canım Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin

Ben ne zamandır yastıkla yatıyorum canım bacaklarımın arasında biraz daha rahat oluyor sanki daha az ağrım oluyor gibi geliyor

Kızlar bu tarz gecelik başka hangi sitede bulabilirim. Belki gözünüze çarpmıştır. Klasik lohusalar çok kadın kadın geliyo bana. Aldım bi tane gaza gelip ama şimdi giymek istemiyorum :) birde deneyimliler yorum yapabilir mi ? Kullanışlı olur mu böyle gecelikler ?

Eklentiler

• IMG_7159.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 83
Oooo canım çok var daha senin ama ben her gün saydım sayınca çabuk geçti sende öyle yap :) aman bi yaramazlık olmasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…