- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi endless love
-
- #41.141
İnşallah bir sorun olmazsa 9 hafta canım aksi bir durumda 5 hafta sonra ayrılırımOooo canım çok var daha senin ama ben her gün saydım sayınca çabuk geçti sende öyle yap :) aman bi yaramazlık olmasında
Bende 40tane aldim, nasilsa bolca kullanicaz bosver dursun. İlk zamanar cok kullaniliyormus evde dahiYa aslında söyledikleri doğru bende aman eksik olmasın fazla fazla bulunsun diye bi abartmışım ki sanırsın ıssız adada doğum yapacam doğmamış çocuğa 40 tane alt açma aldım bahanem de var indirimdeydi
Ben gecelik almiycam, giymem cunku. Pijama takimi bence daha kullanisli ama tercih meselesi kuzum. Giyersen al tabiki.Kızlar bu tarz gecelik başka hangi sitede bulabilirim. Belki gözünüze çarpmıştır. Klasik lohusalar çok kadın kadın geliyo bana. Aldım bi tane gaza gelip ama şimdi giymek istemiyorum :) birde deneyimliler yorum yapabilir mi ? Kullanışlı olur mu böyle gecelikler ?
Canim doktorun yanındaki hemşire değil sekreter oluyor o ne anlarmiş kilodan uzmani değil bişey değil bozsaydin bi güzel orda sen ne mezunusun diye işin uzmanı varken o ne yorum yapıyor açık oturum futbol yorum yapma programı mi orasıgünaydın mayıs ayını güzel anneleri ay ilk cümleme iyi ki varsınız demekle başlamak istiyorum bi dünya kaygıyla gelmişken yazılanları okuyunca yalnız olmadığımı anladım ve biraz da olsa için rahatladı çok şükür
cumartesi kontrolüm vardı yahu dedim şu doktor bi kere de hay maşallah la başlamayacak benim kontrole anladım. daha ultrasona bakmadan göbeğimi görünce bi el attı karnın çok sert diye bi tepki verdihemşiresi her zaman mı böyle falan ne oluyoruz ya demeye kalmadan biz bunun edd sine kaç demiştik dedi bu bebek küçük yaa diye devam etti ne oluyo diye etrafıma bakınıyorum çok korktum sonra dedi ki haa yazmışım buraya bir hafta geriden geliyormuş şimdi oldu yapılır mı bu bana yazık değil mi neyse muayenesi bitti seni bi nst ye sokacam dedi daha 28. hafta çok erken değil mi dedim karnımın sertliğinden şüphelenmiş bu değerli bi bebek riske atamam dedi. neyse ki nst de bişey çıkmadı bin şükür ama haftaya tekrar çağırdı bundan sonra daha sık görüşeceğiz dedi. bebeğimi görme açısından sevindim ama risk varsa diye de çok kaygılıyım. bu arad 35 cm ve 920 gr belki kilosu biraz düşük ama onu da takmıyorum sizler de yazmışınız kimi 5 lg doğuyo kimi 2,5 sağlıklı olsun hepimizin yavrusu zamanında gelsin inşallah
Yarın yazarım cnm benim. akşama haber vericek inaşşlh marka modelini. aklında değildi onunda yanlış söylemek istemedi. net bilgiyi akşam veriri foto da atar. ben yarın burda paylaşırım.Ablanın kullandığı ateş ölçeri bize de yazar mısın canım Allah güle güle kullanmanızı nasip etsin
Benim neredeyse 20. haftalardan beri agrıyor oradaki kemiklerim. Bacak arası yastık kesinlikle şart, 2 aydır o sekilde yatıyorum. Bacaklarını kapatmamaya calıs :) Ne zaman kapatsam agrı oluyor, penguen yürüyüsü ve bacaklarım acık oturma artık vazgecilmezlerim oldu :)Günaydın canım. Pelvik kaslarım çok ağrıyordu. Geçti şükürbacak arama yastık koyarak yatıyorum ağrılarıma da iyi geldi. Daha rahat uyumaya başladım. Sırt üstü yatmıyorum artık. Belimi en çok öyle yatmanın agrıttıgını farkettim. Kontrole daha çok var
Canim senin doktorda geçen hafta arkadaşım doğum yaptı beklemişler bebek gelmeyince doktor sezeryan ile almışİnşallah bir sorun olmazsa 9 hafta canım aksi bir durumda 5 hafta sonra ayrılırımOlmaz da son 3 haftaya kadar çalışırım inşallah. Bende hafta hafta sayıyorum
İnşallah bir sorun olmaz canım seni çok yormuyorsa rahatsan doğumdan sonra kullanmak daha mantıklı tabi ama ben devam etmiycem doğumdan sonra o yüzden de zor geliyor biraz son günlerİnşallah bir sorun olmazsa 9 hafta canım aksi bir durumda 5 hafta sonra ayrılırımOlmaz da son 3 haftaya kadar çalışırım inşallah. Bende hafta hafta sayıyorum
Aaa arkadaşının gözü aydın canım. Kaçıncı haftasında doğum yaptıCanim senin doktorda geçen hafta arkadaşım doğum yaptı beklemişler bebek gelmeyince doktor sezeryan ile almış
Bzi gittik canım harika bir yer tavsiye ederim Abant Yedigöller muhteşemİstanbuldayiz ama ağvayi hic merak etmiyorumyedigolleri merak ediyorum aslinda, o taraflea gideriz belki. Ormanda yuruyus temiz hava oh mis
Yok şuanda yorulmuyorum zaten masa başında çalışıyorum. Ben doğumdan sonra çalışmaya devam edicem, o yüzden bebeğimle ne kadar vakit geçirirsem kardırİnşallah bir sorun olmaz canım seni çok yormuyorsa rahatsan doğumdan sonra kullanmak daha mantıklı tabi ama ben devam etmiycem doğumdan sonra o yüzden de zor geliyor biraz son günler
Duyduğuma göre bu tarz gecelikler rahat olmuyormuş cnm. hani yatıyorsun emzirirken uzanıyorsun. pat kalkıyorsun biri odaya girdi diyelim altın açılabiliyor bacaklarına kadar biri bakmaya geldi sen içerdeyken uzanırken yada eğilip doğrulurkn bebek için rahat edemeyebilirsin belki. zorluk çekiliyor diye duydum alan çevrem kullanmadı yengem ablam almış hiç kullanamadık diyorlar penye pamuklu normal bir pijama takımı aldı onlar .efil efil olanlar varya üzerinde varla yok arası çok rahat oluyor.Kızlar bu tarz gecelik başka hangi sitede bulabilirim. Belki gözünüze çarpmıştır. Klasik lohusalar çok kadın kadın geliyo bana. Aldım bi tane gaza gelip ama şimdi giymek istemiyorum :) birde deneyimliler yorum yapabilir mi ? Kullanışlı olur mu böyle gecelikler ?
Duyduğuma göre bu tarz gecelikler rahat olmuyormuş cnm. hani yatıyorsun emzirirken uzanıyorsun. pat kalkıyorsun biri odaya girdi diyelim altın açılabiliyor bacaklarına kadar biri bakmaya geldi sen içerdeyken uzanırken yada eğilip doğrulurkn bebek için rahat edemeyebilirsin belki. zorluk çekiliyor diye duydum alan çevrem kullanmadı yengem ablam almış hiç kullanamadık diyorlar penye pamuklu normal bir pijama takımı aldı onlar .efil efil olanlar varya üzerinde varla yok arası çok rahat oluyor.
Aynen bende öyleyim cnm. 32de hem çıkasım var hem yok. hiç çalışasım yok artıkYok şuanda yorulmuyorum zaten masa başında çalışıyorum. Ben doğumdan sonra çalışmaya devam edicem, o yüzden bebeğimle ne kadar vakit geçirirsem kardır
Bence bu gecelik kullanışlı değil. Ama oshyo nun sabahlıkları güzel. Ben lohusa için onlardan aldım. Ayrıca 2 tane normal krem rengi dokusu yumuşak bir set aldım, alt üst sabahlık ve saç bandı olan.Kızlar bu tarz gecelik başka hangi sitede bulabilirim. Belki gözünüze çarpmıştır. Klasik lohusalar çok kadın kadın geliyo bana. Aldım bi tane gaza gelip ama şimdi giymek istemiyorum :) birde deneyimliler yorum yapabilir mi ? Kullanışlı olur mu böyle gecelikler ?
Birinci paketten de daha 15 adet var yazmışHadi ya 1 ayda hemde. demek ki olmuyor 1 numaralar . direkt 2 ye geçmiştir arkadaş kesin. ama doğru 2 numara zaten 5-6 kilo. 1 numara 3-4 kilo bebek zaten 3 ve üzeri doğuyor. 1 ayda bez olmaz doğru yani.
Benim neredeyse 20. haftalardan beri agrıyor oradaki kemiklerim. Bacak arası yastık kesinlikle şart, 2 aydır o sekilde yatıyorum. Bacaklarını kapatmamaya calıs :) Ne zaman kapatsam agrı oluyor, penguen yürüyüsü ve bacaklarım acık oturma artık vazgecilmezlerim oldu :)
Doğumdan snra kaç aylıkken bebeğini bırakacaksın cnm. bende çalışcm da. 2 ay süt izni alacağım diyen sen miydin . 5 aylık oluyor diyen. geçenler de .Yok şuanda yorulmuyorum zaten masa başında çalışıyorum. Ben doğumdan sonra çalışmaya devam edicem, o yüzden bebeğimle ne kadar vakit geçirirsem kardır
Merdiven cıkarken agrım olmuyor ama cok cabuk yoruluyorum ki cıkamıyorumOf evet bacak açık oturmak çok rahat :) merdiven vs. Çıkmayın yazıyor internette. Market arabası itmeyin felan. Son haftalarda merdiven çıkın Doğum kolaylaşır yazıyor. Penguen yürüyüşünü şimdiden yapıyoruz son ay vay halimize :)
Canım benim iş yeri süt iznini toplu vermiyor diye biliyorum ama izne çıkmadan önce konuşacağım. Ben eğer geç çıkarsam 3 ay ücretli 6 ay ücretsiz izin kullanacağım. Süt iznini vermediklerini varsayarsak, bebeğim 9 aylıkken işe döneceğim.Doğumdan snra kaç aylıkken bebeğini bırakacaksın cnm. bende çalışcm da. 2 ay süt izni alacağım diyen sen miydin . 5 aylık oluyor diyen. geçenler de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?