2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bence bu gecelik kullanışlı değil. Ama oshyo nun sabahlıkları güzel. Ben lohusa için onlardan aldım. Ayrıca 2 tane normal krem rengi dokusu yumuşak bir set aldım, alt üst sabahlık ve saç bandı olan.

Şu önden düğmeli olanlardan mı.? Pijama takımı olanlar?
Ya da başka bi yerden mı aldın setini ? Bulamıyorum ya... Ekte ki geceliği aldım. Kiloda aldım tabi beğenmememin sebebi o da olabilir :/

Eklentiler

• IMG_7160.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 64

GITTIM:) MUAYENE OLDUM. ONCE DOKTORA DEDIM KI ILK GEBELIGIM NEYIN NORMAL NEYIN ANORMAL OLDUGUNU BILMIYORUM DEDIM. SUREKLI GELIYORUM GIBI HISSEDIYORUM KENDIMI DEDIM. CUNKU CANIM TATLI DEIL NAZLI DEILIM AGRIYA IYI DAYANIRIM AMA BU AGRI FARKLI DEDIM:) TAMAM DEDI NST YE BAGLADI. SANCI CIKTIII AYYY COK STRES OLDUM O ANDA. SONRA ALTTAN BAKTI ACIKLIK YOK DEDI . AMA BU HISSETTIGIN SANCI DEDI. 1 HAFTA RAPOR VERDI. BU HAFTA ICINDE AGRI ARTARSA GERI HEMEN GEL. AYNI DURURSA HAFTAYA GEL DEDI. BAKALIM NELER OLACAK....

Bence bu gecelik kullanışlı değil. Ama oshyo nun sabahlıkları güzel. Ben lohusa için onlardan aldım. Ayrıca 2 tane normal krem rengi dokusu yumuşak bir set aldım, alt üst sabahlık ve saç bandı olan.
CNM KAÇA ALDIN O SETİ ? Bende yarın alacağım daha doğrusu ben almayacağım da teyzemler yarın kapalı çarşıya gidiyorlar oradan aldıracağım onlara penye yumuşak efil efil olsun dedim. çok uygun oralar.inşallah güzl bişey bulurlar da alırlar. sabahlığıyla birlikte alın dedim.

Aynen katiliyorum, doktorun yanindaki asistan yani hemsire yada eve degil. Cok konusmasin bencede. Bende bazen doktorumu arayinca asistan cikiyor soruma cevap veriyor kiziyorum, doktora sorarmisin diye. Sanki kendisi uzmanida cevap veriyor, dedigi dogru olsada ben doktordan duymak istiyorum yani.
Benim evim merdivenli, gunde en az 20defa in cik yapiyorum benim gobus minik oldugundan henuz eklem agrisi bel agrisi vs. Baslamadi. Benim balayi ayi devam ediyor. İlk 5 ay cok cektim ama 6. Aydan beri rahatim baya baya. Minnak gobusumle de hareket kisitliligim olmadi henuz. Hayirlisi bakalim

1 numaradan bende 3 paket aldım 50li Sık sık değiştirelim altlarını bezler kalmasın

Hmm güzelmiş bizim evde çok sıcak oluyor yazın klimayi da çok calistiramicaz üfül üfül olur bu ama olsun diğer lohusa takımı da almasan içinde ukte kalırdı ben yine de alicam bu tarzları her zman giyebiliriz canım biz artık kadınız güzel hamile bebeğini bekleyen çok güzel kadınlarız

Ben marketten 0 ve 1 numara ufak olan paketlerden alacagim hastane icin. Sonrasinda duruma gire stoklarim. Henuz hic bez almadim, bebegin tahmini kilosu belli olmadan almayacagim. Bazi bebekler direk 1 ile basiyormus eger azicik tombis olursa. Son hafta alirim dedim bende. Sonrasinda stoklamaya baslariz kullandikca. Elimde kalmasinbos yere.

Şu önden düğmeli olanlardan mı.? Pijama takımı olanlar?
Ya da başka bi yerden mı aldın setini ? Bulamıyorum ya... Ekte ki geceliği aldım. Kiloda aldım tabi beğenmememin sebebi o da olabilir :/
Bu seti bende gördüm bu geceliği bayılıyorum buna yaaa. ama fiyatlı geldi bana birde sanki göğüs kısmı çok acık eğilip doğrulcm görünür hep. rahat edemem ben. kayınvalidem kayınbabam olcak sonuç da kalacaklar. gerçi belli değil geleceği kayınbabamın ama gelen giden derken ooo hiç rahat olamam.

yok sekreteri ayrı bu hemşire bayağı da deneyimli ama haklısın bazen doktordan fazla konuşuyor

Mrb kızlar 5+5 günlük hamileyim. Mide bulantım oluyor sabahları normal mi acaba bu bulantının durması için ne yapmalıyım fikri olan var mı bebeğimin kalp atışını duymadık daha geçen hafta gittiğimizde doktor 2 hafta sonrasına randevu verdi

İhtiyaç oldukça alırız ben stoklamayı düşünmüyorum zaten siparişle ertesi gün kargo ulaşıyor en olmadı herkesin yakınında bir süpermarket vardır zaten

yok sekreteri ayrı bu hemşire bayağı da deneyimli ama haklısın bazen doktordan fazla konuşuyor
Deneyimli olsa da canım uzmanı varken asla yorum yapma imkanı getirmiyor bu durum sen canını sıkma canım yeri geliyor işin uzmanı olan doktorlar bile yanılabilip yanlış yorum yapabiliyorlarken hiç bir eğitim almamış birine susmak düşer

ayy canım yaa aynı şeyleri yaşıyoruz seninle günlerimiz de hemen hemen aynı ama benim nst de ağrı çıkmadı sadece o yüzden de rapor vermedi cumartesi ben de gidecem tekrar bakalım inşallah artmaz ağrılarımız güzelce dinlen 1 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…