2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
30L MİŞ KIZLAR . ŞALI İLE BİRLİKTE VERİYORLAR. ŞAL KULLANANLAR VARSA ÇOK İYİ BEN GEREKTİĞİNDE TAKARIM AMA TAKIM OLARAK BAKARSAK BENCE GÜZEL SİZCE ? KAVUN İÇİ RENGİ ÇOK GÜZL SAĞ DAKİ ? N11 DE
YA KUSURA BAKMAYIN KIZLAR SADECE ŞALMIŞ YA BEN DİREKT TAKIMA BAKTIM. ŞAL YAZIYORMUŞ .ŞAŞIRDIM BENDE PARDON

Canim ayni durum bendede var cati kemigi agrisi cok kotu oluyo anneme soylemistim oda kizim doguma hazirlik kemiklerin acilio demisti bilmiorm belkide dogrudur mantikli gelmisti bana
O halde sorun yok acilsin iyicede kolay doguralim bi avazda insallah :)) bende dün öyle bisey okudum dogruluk payi var. Cok tuhaf bebiste asagida bastiriyo iyice kerata ne acelesi varsa artik :)

ayy şallı olması çok güzelmiş keşke daha önce görseydim ben kapalıyım o yüzden hastanede ne kullanacam diye bakınıyordum gerçi değişik bi bone gördüm onu almayı düşünüyorum

Maşallah maşallah ne yedin annesi:)))evet biraz çok.dikkat etmeli

Canım Eminönü'nden 100 tl ye almıştım. Evet evde birileri olacaksa zor olur. Benim annem gelecek sadece. Kalmaya gelecek olan yok. Göğüsü çok açık değil. Ben giyindim denedim. Açık olmuyor pek

Canim ayni durum bendede var cati kemigi agrisi cok kotu oluyo anneme soylemistim oda kizim doguma hazirlik kemiklerin acilio demisti bilmiorm belkide dogrudur mantikli gelmisti bana
Bende de var bacağımı biraz açsam veya uyuyunca dönerken ağrısı oluyor

Bi şok oldum yani 30 deyince

Oy yerim onu tosuncuk masallah. Dikkat et canim sen ama emin olma illa sezeryan diye strese girme yengem 2 hafta önce dogurdu masallah 4560 kg o senin catina bagli mubarek dedim yengeminde ne genismis tr de ve almanyada 4 kilodan sonra normal dogum yaptirmiyorlar yengemde fransada demekki orda oyle bisey yok bebisimiz bile son anda döndü oturuyodu yoksa son gunlere kadar :)

hayırlı olsun, ben yataktan kalkmadan tuzlu kraker yiyip biraz bekleyip öyle kalkıyordum son zamanlarda keşfetmiştim işe yaramıştı. Bulantı hissi oldukça naneli şeker yedim birde

Bende pijama rahat olur mu diye düşünüyorum. Ped vs. Olacak ya.
Ben üstü çok giymem de çünkü emzirme cok olacak pratik bisey olmasi lazim hem de şık alt kısmı biraz giyerim çünkü kanama olacak eşim de ödü kopar adet kanı görecek diye pijama altı kısa tayt bile giyebirim geçmesin diye

Ayy bende heveslendim bak şimdi git mutlaka bebek bile anlayıp mutlu olur eminim bende bi düşüneyim gidebileceğim bi yer var mı öyle 2 günlük
İstanbuldayiz ama ağvayi hic merak etmiyorum yedigolleri merak ediyorum aslinda, o taraflea gideriz belki. Ormanda yuruyus temiz hava oh mis

SADECE ŞALMIŞ CNM YAAAAAA 30 TL
30 liraya olmaz canım zaten en ucuz modeli ben 90 ile 140 arasında sordum ben lohusa adı konunca fiyat uçuyor çarşıya çıktım mi bunun için de bir gün hosaf oluncak galiba kazıklanmayı hiç sevmediğimden en kalitelisi en uygun en güzeli nerde diye deli gibi gezerim sinir oluyorum bu huyuma

Kahvaltını uyanır uyanmaz yapmaya bak canım. Yağlı poğaça, börek tarzı şeyler yeme. Bir de tuzlu cubuklu kraker ye. Bende senin gibiydim.

Oyy maşalllah canım yaa nasıl da büyümüş minnoşun benim bir arkadaşımın bebeği de 2 haftada 900 gram alıp herkesi şaşırtmıştı en az 4 kilo bekliyorlardı sonradan ama normale döndü gelişimi ve 3,2 kg doğdu, normal doğum olabilirdi ama başka şeylerden sonra sezeryan olmak zorunda kaldı ama kilodan değil. İnşallah seninki de düzene girer, sezeryan bile olsa olsun, sağlıkla gelsin de :)

Kizlar benim gobegimin altinda vajina bolgemin hemen ustunde icerdide wra ara sancim oluyo sizlrdede varmi 1hafta var dr.gitmem gerekmi acaba ozele bas vurayim hemn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…