2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Sağolun kızlar valla hiç hal kalmadı ne yapacam daha erken değil mi bilemedim bebeğimin kesesi 5+1 haftalıkken 12.7 mm di acaba iri mi Bebek olacak erken mi gelişiyor

masallah yengeye helal olsun iyi dogurmus darısı basımıza

evet ya haftasonu bayagı moralim bozulmustu bugun işyerinde daha iyi oldum tecrubeli anneler sagolsun iyi konustular saglıklı olalım da sezaryan normal artık nasip tabi bende dikkat edicem ekmek hamurişi yok artık

kızlar Dün çok kötüydüm böbrek agrısından dayanılmayacak derecedeydi birşey kattılar seruma Bende aşırı migde bulantısı oldu biranda ateşim yükselmeye başladı öyle eve gönderdiler ılık duş flan biraz düşer gibi oluyordu ama 41,5 gördüm ateşde artık ölcem herhalde dedim fenaydım bugünde gittim doktora 4 Kg vermişim 79 kg düşmüşüm Kilo kaybediyorum sürekli doktorlarda bu şehirde bi halt bilmiyor yapmıyor yüzüm bi gülmedi doktordan yana ne yapcam bilmiyorum perişan bir haldeyim. Dua edin ne olur bana anneler hamilelerin duası kabul olurmuş biran önce sorun ne bilinsin ve çözülsün artık gücüm Kalmadı beni gören halimi gören üzülüyor artık ayakta bile duramıyorum başım dönüyor rengim yok halim yok bi tuhafım.

ayy sevindim canım bunu duyduguma insallah bizde normal kilolarda oluruz tek düsüncem saglıklı olsun kavusalım yeter

Fiyatı çok uygun modeli ve rengini de beğendim ben
Bende beğendim cnm. teyzoş lar yarın bi gitsin kapalı çarşıya bana resim atarlar bu fiyata daha güzeli varsa alırlar resim atacaklar bana. baktım saçma sapan pijamalar 50-60 tl ise bunu alırım. gerçi kalitesi iyidir inşallah .

merhabalar, seninle gunumuz ayni hemen-hemen o yuzden dikkatimi çekti :) 32.hafta bitince izne ayrilmiyor muyuz? Yani ben haftaya ayrilcam. 32 bitmis oluyor. Yanlis mi hesapladim acaba kafama takildi

Aynen canım ya 100 küsür liraya dandik modeller var. Bunun modeli de güzel. Bi alıp denemek lazım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…