2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bunu bende gordum ama acaba kalitelimidir bilemedim.
Ayy bende heveslendim bak şimdi git mutlaka bebek bile anlayıp mutlu olur eminim bende bi düşüneyim gidebileceğim bi yer var mı öyle 2 günlük
Sizde gidin kuzummmm, hatta birlikte gidelim hamiş hamiş
Kizlar benim gobegimin altinda vajina bolgemin hemen ustunde icerdide wra ara sancim oluyo sizlrdede varmi 1hafta var dr.gitmem gerekmi acaba ozele bas vurayim hemn
Benimde bazen oluyo canim ama normalmis artik bu aylarda

Aynen canım ya 100 küsür liraya dandik modeller var. Bunun modeli de güzel. Bi alıp denemek lazım aslında.
bir iki gün sonra karar veririm. n11 den alırım yarın bana atılanları beğenmessem ve pahalı bulursam.
n11 uygun ve hepsi 100-120-tl den düşmüş 50-55 e. demek ki 130-140 o fiyatlarda olduğuna göre daha önce kalitesi iyi . pamuklu filan yzıyor zaten.

canım çok teşekkür ederim ...
bedenimizden 1 beden büyük mü almalıyız?

bir de sezeryan olmak zorunda kalırsak pijama kullanabilir miyiz?
cnm dün konuştuk bir tanışla zaten lohusa takımları geniş oluyormuş. L alıyoruz ya xl ye yakın oluyormuş . yada hepsimi öyle bilmiyorum belki farklılık gösteriyordur. ben şuan m giyiyorum. M alsam da olur zaten az geniş oluyormuş. her ihtimale karşı L alırım heralde. üzerimden dökülüyor gibi de dursun istemem yani emanet gibi. sezeryan lılarda pijama giyer ki. yengm ablam filan giydi.sorun olmadı.

Yani canım aynen internette güzel indirimler oluyor, kalitesiz olduğunu sanmıyorum. Beğenmezsen iade edersin zaten N11.com güvencesi var

sağol canım pijama da bol çok kötü durur çünkü..
ben de gecelik sevmiyorum pijama daha kullanışlı geliyor bana..
hımmm bol olduklarını bilmiyordum bak ..bu bilgi faydalı oldu

Şu önden düğmeli olanlardan mı.? Pijama takımı olanlar?
Ya da başka bi yerden mı aldın setini ? Bulamıyorum ya... Ekte ki geceliği aldım. Kiloda aldım tabi beğenmememin sebebi o da olabilir :/
Bende bu gecelikten almayı düşünüyorum ama kalitesi nasıl canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…