2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
sağol canım pijama da bol çok kötü durur çünkü..
ben de gecelik sevmiyorum pijama daha kullanışlı geliyor bana..
hımmm bol olduklarını bilmiyordum bak ..bu bilgi faydalı oldu
Göğüs kısmından aşağ açılıyor ya ondan bol zaten. penye olduğu için göğüste de sıkntı çkmıyor esnek oluyorlar.ama alt kısım şüpheli ben kalçalıyım biraz m alırsam yapışsın istemem. üstten olur alttan olmaz bana kesin. arkam çıkmasın. l alırım belki. sırf alt yüzünden.

Çok geçmiş olsun canım ya

Rabbim Şafii ismi hirmetine tez vakitte şifanınızı versin canım.Geçmiş olsun.

benim de gebelikle beraber kalça büyüdü..
hadi göbüş içinde bebek büyüyo sana ne oluyor diyorum arkaya baktıkça...
kız annelerinde kalça büyür diyorlar..
doğru 1 beden büyük almak mantıklı bu durumda

Kızlar göğüs ucu için krem kullanmaya başladınız mı ? Bebiş emerken yara oluşmasın diye erkenden başlayanlar varmış. Bilginiz var mı?
Duydum evet ama daha 8 haftam var doguma yakın kullanırım belki birde doğuma girmeden bir gece önce soğan sarıyorlarmış face de hamile grubunda faydasını gören çok var bilemedim belki denerim doğal sonuçta.

İşte o zaman bebek emince yine olur gibi geliyo bana. Önceden sürürnce nasıl bir önlem olabilir diye düşünüyorum da. Bi araştıralım bakalım

Kızlar bu yazıyı bir okuyun: http://www.annesininmelegi.com/2013...in-esya-secimi-bebegim-alisveris-donence.html

Son trimesterda kullanılmaya başlanıyomuş canım tam vakti şuan benim. Başlamakta fayda var :)

Slm canlar hastaneden geldim simdi herşey yolunda şükür 1253gr 38.5 cm olmus melegim 1 hafta onden gidiyo dedi dr
Saglik ocağında ebede kan degerimin sonucuna baktı düşükmüş gunde 2 defa kan ilacını iç sütün olmaz yoksa dedi birde zeytin peynir tüketme tuzlu yeme fazla dedi hergün 1 tane yumurta ye mutlaka dedi sizde dikkat edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…