2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
İlk aylarda çekindiğim fotoğraflara bakmasam popomun büyüdüğünü anlayamayacağım ama benimde büyümüş. Fakat hala 38 beden kot pantolon giyiyorum onu anlamadım.

evet canım ablam evicap ve ayva çekirdegini uyguladı gerçektende işe yarıyor ama kardeşimin eşine lansiloh aldık bir işe yaramadı gold tu galiba bir krem aldık onunkide bu ilaçla geçti.
Ayva çekirdeğini suya ıslatıp jole kıvamına gelince mi sürdü canım?

Benim de 1400 civarı dedi maşallah kuzularimıza kimseninkine nazar değmesin inşallah

hindistan cevizi yagı iyi geliyomus ve dogal oldugu için bebek içinde zararsızmıs ben ondan almayı düsünorum migroslarda var
Aa evet o da var, ben şuan çatlak oluşmasın diye kullanıyorum. Göğüs ucu içinde kullanılabiliyor doğru O zaman benim ayrıca krem almama gerek yok şuan. Tüm göğüsüme, karnıma sürüyorum çünkü yağı

evet canım ayva çekirdeklerini küçük kapalı bir kovanoza koydu üzerine su ilave etti bayağı uzun kullandı hatta yüzüne de sürüyordu bakım olarak
Bak ben bardağa ıslatıp yapıyordum ama saklayamıyordum öyle olunca. Kavanozda saklanıyorsa bende öyle yapıyım. Bende yüzüme uyguluyordum

Aynen yaaaa kaç bedenle hamile kalıyor da S beden hamile oluyor, olabilir, anlamadım
Vallahi olan var yaa benim doktor saat 3den sonra yok süt iznindeymiş tabi kac ay aliyorlar sut iznini bilmem gebeligimin basindan beri gidiyorum ne ara dogurmus kilo vermis zapzayif Allahım dedim nerde kilolar sanki o doğum yapmamış

Yok hastanede değil ben lohusa mevlidinde diye düşündüm
Olabilir cnm . tac gerçekten çok güzl. Benm tacım kurdeleli olsun istiyorm bende Bu şekilde. hem eski adetlere göre hem modern 'e uyarlanmış şekilde..
Ama buda güzelmiş yalnız o kalbi ordan kaldırmamız lazım

Canm çook sevindim maşallah ponçiğe . ohh özlem gidersiniz

Daha mevlitte giyilcek kıyafet var bebegimizin giyeceği kıyafet var daha çok işimiz var inan ki
Ayyyy evettttttttt Bebekler doğsun da mevlütü kalsın cnm hallederiz.çıkarız 2-3 saatlğine bebişleri anneye emanet edip . hemen alırz ne giyilcekse bebeğe bir takım yada elbise.. ben dışardan bakarım ona hemencecik. kendimede uydurum bişey elbise bulurum kotondan filan.oldu bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…