2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tabi lohusa pijaması bunlar yani doğurunca giyiliyor yani o kiloları veren giyer doğru söylüyosun

n11 cnm 130 tl den düşmüş %52 indirimli . tükenmek üzere diyor alsam mı acaba ya. yarını beklim. snra alırım ben kesin.
canım ben bayadır pijama araştıtıryorum.mecit ve bone markalar ıyı oluyor.ben n11 den aldım az once.umarım üzerime olur

canım ben de bakmıştım geçen de 80 90 dan aşağı bir şey bulamamıştım...
link atarsan çok sevinirim

evet lahuslar cok pahalı

canım çok teşekkür ederim ...
bedenimizden 1 beden büyük mü almalıyız?

bir de sezeryan olmak zorunda kalırsak pijama kullanabilir miyiz?

canım sezeryanda ınsanın alt tarafı ve karnı çok uşuyo.bence pijama ideal

Iyi yapmissin alt acmayi o gercekten gerekli birsey bide bebek bezi gbi deil uyarmi uymazmi derdide yok ama zaten agirlascaz iyice cikip alamicaz icimizdede kalmasin hem dogduktan sonrada baska baska seyler aliriz

Iyi yapmissin alt acmayi o gercekten gerekli birsey bide bebek bezi gbi deil uyarmi uymazmi derdide yok ama zaten agirlascaz iyice cikip alamicaz icimizdede kalmasin hem dogduktan sonrada baska baska seyler aliriz
Sende renkli renkli papyonlar al oğluna, gömlek giydirince takarsın

cnm güzl bence. kullanışlıdır sen bak bende alırım kalitesi güzl se söyle madem aldın

Ben nasip olursa krem degilde nisandan itibaren zeytin yagi dusunuyorum. Egitimde hemsire de evet kremler var ama en dogali zeytinyagi dedi. Neticede kremlerde kimyasal.
Kızlar göğüs ucu için krem kullanmaya başladınız mı ? Bebiş emerken yara oluşmasın diye erkenden başlayanlar varmış. Bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Kızlar göğüs ucu için krem kullanmaya başladınız mı ? Bebiş emerken yara oluşmasın diye erkenden başlayanlar varmış. Bilginiz var mı?
1 ay önce tavsiye ediliyor. Henüz erken sanırım hepimiz icin. Ama zaten kullandıgımız kremlerde gögüslerde kullanılıyor. En azından Mustela kullandıgımdan ben her aksam kullanıyorum.

Anneler ismin agir gelmesi diye bir sey duydunuz mu ? Zeynep ismindekiler dertli olurmus.Bunu cok duyar oldum. Ben boyle seylere pek takilmam aslinda. Konu evlat olunca farkli oluyor. Ve tanidigim 4 Zeynep var tersine onlarinda hayati gercekten zordu. Yani bide diyorum oyle olsa hic peygamberimiz sas kizina bu ismo koyar miydi ? Ve ya ismini uygun bulmayipta degistirdiginde Zeynep olarak degistrmis. Bi fikri olan :)

Ya ben ona pek inanmıyorum acıkcası. Zeynep gayet kullanılan bir isim. Cokta cici bence. Takma böyle seyleri kafana, negatifi cagirma hic :) Mesela Türkmen diyoruz biz Fındıgımıza ama hic Türkmen adı olan duymadım, isim işte, bakalım ne cıkacak. Göbekteki hareketlere bakarsak Pek yaramaz ve hareketli olacak gibi :) Hayırlısı hepimizin hakkında.

Sağol cnm bunun bir ölçüsü var mı peki bir su bardağı suya 5-6 tane ayva çekirdeği gibi.. Her gün mü sürüyorsunuz siz?
Canım ben 5-6 tane çekirdek olduğunda, çay bardağını yarım suyla dolduruyorum ama aslında kapaklı küçük bir kavanoza koyup saklamak daha iyi olur, her gün ıslatılmaz en azından. Göz kararı yapmak lazım aslında internette belki ölçü bulabilirsin. Suyu fazla koyunca jelimsi olmuyor ama onu tutturmak lazım. 1 gün beklemesi yeterli geliyor zaten. Yatmadan önce uygulayıp sabah yıkıyordum ama internette 20 dk bekletip yıkayın yazıyor, öyle yapıcam bundan sonra.

Bende oyleyimdr bi cadi arkadasim var yakin bide nolur koyma diye pesimde. Gerci onun cok batil inanclari vardir :)) Turkmen beyimiz diyesim.geliyor senn.minnaka yerm.onun isminii

Teşekkürler cnm

İsmin ağır gelmesi değil de ismin anlamını taşır dediklerini duydum. O yüzden anlamı güzel olan isimler koyun cocuklarınıza deniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…