2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Lohusaligi hallettim ben.simdi mevlid takimina bakiyorum karar veremedim.bi turlu.erkek bebek anneleri sehzade takim dusunuyodum once ama sadece bir kerecik giyebilicek.smokin takimlar var coook guzel bayramdada giyer hic degilse diyorum.anacim.ne pahali onlarda bir maksimum iki uc kere giyecekler ins

Eklentiler

• Screenshot_20170202-200524.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 64

Gerrçekten mi canım ya ama sanki proklatin yüksektirmiş incir ben bi ara incir çok yedim kürünüde yaptım şimdide korkuyorum yemeye Ya canım evet bazen ilaca bile gerek kalmadan düşebiliyor muş ve hemen senin gibi hamile kalanabilir miş . Belkide öyle zaten martta kontrol var gidicem ama doktora gidene kadar içim içimi yiyip duruyor düştü mü falan diye . Şu gögüs kaşıntım da geçse şimdide bitkisel olarak çaya başladım inşallah düşer .Bende artık bebeğime kavuşmak istiyorum ALLAHIM İzniyle inşAllah .

ben zeynep ismini cok seviyorum hatta yigenime koyduk ve gayet masallah mutlu huzurlu bir cocuk

Canımm benim adımda Zeynep ve adım iykide Zeynep, benim çok şükür hayatımda çok büyük zorluklar olmadı. Umarım senin prensesinde zorluklar olmaz

Son düzenleme:
Ya bu çok şeker

Kuzum nedir senin bu çektiğin yaa hep bir sıkıntı oldu hatırlıyorum ağrılar, sızılar, böbrek problemleri Allah'ım esirgesin seni ve bebeğini umarım iyi olursunuz canım doktordan memnun değilsen daha profesyonel bir hastaneye mi gitsen acaba?

Canımm benim adımda Zeynep ve adım iykide Zeynep, benim çok şükür hayatımda çok büyük zorluklar olmadı. Umarım senin prensesinde zorluklar olmaz
Ya o oyle dedi supheyi koydu kafama :)) bende etrafima bakiyorum.aksi gibi hayatlari zor. Bunu dedgn iyi oldu ama. Zeynep ismo.bi baska bende neden bilmem. Ama hep agir boyle.efendi.oluyorlar birde cok guzel:) eminm sende oylesindr:)

Ya o oyle dedi supheyi koydu kafama :)) bende etrafima bakiyorum.aksi gibi hayatlari zor. Bunu dedgn iyi oldu ama. Zeynep ismo.bi baska bende neden bilmem. Ama hep agir boyle.efendi.oluyorlar birde cok guzel:) eminm sende oylesindr:)
Bide benim üniversitede ve işyerinde de Zeynep diye arkadaşlarım oldu. Onların da hayatı gayet iyi ve dediğin doğru Zeynepler ağırbaşlı , saygılı ve nazik oluyorlar benim gözlemlerime göre

Bide benim üniversitede de işyerinde de Zeynep diye arkadaşlarım onların da hayatı gayet iyi ve iu dediğin doğru Zeynepler ağırbaşlı , saygılı ve nazik oluyorlar benim gözlemlerime göre
Benim tanıdığım zeynep çok aykırı bir kızdı. Aile bağları da iyi değildi. Değişir bence hepsi aynı olucak diye bir şey yok. Di mi? @Asumnur

Aaaa keçeden yapmışlar ben onu evde yaparım ki pek zor bişey gibi de durmuyo ama görseli şık foto çekinmelik işte :) sonrasında bi işe yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…