2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende oyleyimdr bi cadi arkadasim var yakin bide nolur koyma diye pesimde. Gerci onun cok batil inanclari vardir :)) Turkmen beyimiz diyesim.geliyor senn.minnaka yerm.onun isminii
Tesekkür ederiz Teyzesi, insallah vatana milletede hayırlı biri olur.

Şu önden düğmeli olanlardan mı.? Pijama takımı olanlar?
Ya da başka bi yerden mı aldın setini ? Bulamıyorum ya... Ekte ki geceliği aldım. Kiloda aldım tabi beğenmememin sebebi o da olabilir :/
Mağazadan aldım ben aynen şu kumaşı var yok gibi olan yumuşak önü iliklenenlerden. Modeli güzeldi. Krem rengi üzeri grili sabahlıklı. Başka krem takım aldım ek olarak yine mağazadan. Onun üzerine ekstra oshyo dan sabahlıklar aldım. Krem gri değiştirirerek kombinasyon yapmayı düşünüyorum o dönem.

Tam hatırlamıyorum da 140-150 civarıydı. Kumaşı çok kaliteliydi ama. O efil efil dediğin tarzda. Biri biraz daha uygundu. Tek kalmıştı. 80 gibi bişeydi. Ekstra da oshyodan sabahlık aldım. Kayınvalidem de bir takım almış bende lohusa takımı cümbüşü oldu :) O işi halletmiş oldum. Ama kaliteli pijamalar da pahalı oluyor biraz öyle düşün. 100-150₺ civarı olabilir normal.
kizlarrr suyunuzun azalmasi nasil anlasilir bileniniz var miii ??
Ultrasondan anlaşılır canım.
Ya bu takımları bilemiyorum ya biraz büyüyünce güzel oluyor da iyice taze bebeğe olmuyor gibi sanki bilemedim... ama sünnet mevlid filan giydiricez belki de mecburen...
Aaaa keçeden yapmışlar ben onu evde yaparım ki pek zor bişey gibi de durmuyo ama görseli şık foto çekinmelik işte :) sonrasında bi işe yaramaz
Aldığım lohusa takımının birinin tacını kendim süsliycem ben :) terliğimi de kendim süslemiştim aynı malzemeden takım yapayım diyorum. Bir silikon tabancası 2-4 kurdele çiçeğe bakar bence yaparsın sen de
cnm buda güzl ya kurdeleli istiyorum dedim ama buda çok hoş Eki Görüntüle 1959730
Kendin de yaparsın kuzum bunları. Silikon tabancasıyla yapıştır yapıştır geç. 20dknı alır. Hem sevgini de katarsın

Evet evet evet ultrason resmindeki gbi kirmizi papyon alcm kot gomlek alcmmm ayy ayi yavrusunu severken oldururmjs misali cok hircin sevicem yawrumu
Benim oğluşa dedesi lcw den almış teyzesi baksana nasıl tatlı, tam senin oğluşluk. Sen de alabilirsin

Bide benim üniversitede ve işyerinde de Zeynep diye arkadaşlarım oldu. Onların da hayatı gayet iyi ve dediğin doğru Zeynepler ağırbaşlı , saygılı ve nazik oluyorlar benim gözlemlerime göre
Evet canim genele vurunca dediğin gibiler. Mesela benm minnakim. Bi ara cok agirdi simdi hareketlendi sukur. Ama bir kibar vuruyor oldurecek beni:)))) babasindan da acayp çekiniyor. :)) adama garezi var :))

Bide benim üniversitede ve işyerinde de Zeynep diye arkadaşlarım oldu. Onların da hayatı gayet iyi ve dediğin doğru Zeynepler ağırbaşlı , saygılı ve nazik oluyorlar benim gözlemlerime göre
Evet canim genele vurunca dediğin gibiler. Mesela benm minnakim. Bi ara cok agirdi simdi hareketlendi sukur. Ama bir kibar vuruyor oldurecek beni:)))) babasindan da acayp çekiniyor. :)) adama garezi var :))

İnan yaşadıgım şehirde tek özel hastahane var oda medicana ama inan özel demezsin kendi kadın dogumcumdan memnunum fakat enfeksiyon için gittigim tüm doktorlar kafası kırık çıktı agırlaşmış olmasam ankaraya gitcem ama Baya agırlaştım yol çekemem 7-8 saat :/ Aynen hamilelikte migde bulantısı eziyeti çekmedim ama çektigim eziyet migde bulantısını çekenlerden daha beter oldu. artık ne yapcam bilmiyorum yeni sonuç çıktı 2 gün sonra Hastahaneye yatabilirsin dedi doktor 2 gün sonrasını işte cnm

Şuan agzım açık haberlere bakıyorum tövbeler olsun Şaka gibi bir haberle karşılaştım Dogurmuş ve balkondan atmış dogurur dogurmaz inanamıyorum Ya rabbim ;( bunca evlat için çırpınan varken tövbeler olsun

O halde sorun yok acilsin iyicede kolay doguralim bi avazda insallah :)) bende dün öyle bisey okudum dogruluk payi var. Cok tuhaf bebiste asagida bastiriyo iyice kerata ne acelesi varsa artik :)
Hahah aynen insallah :) az kaldi artik cok sukur bitirdk sayilir agrilarin normal olarak cogaldigi asamadayiz ben is yapiym azcik hemen belden asagisi agridan tutmuyo resmen topac oluyorm bildgn cati kemigi oyle bide kuyruk sokumu ylada bele vurdumu oohh miss gelsin masajciklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…