2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
1 ay önce tavsiye ediliyor. Henüz erken sanırım hepimiz icin. Ama zaten kullandıgımız kremlerde gögüslerde kullanılıyor. En azından Mustela kullandıgımdan ben her aksam kullanıyorum.
Ben de mustela kullanıyorum canım ama onu göğüs çevresine kullanmak gerekiyo diye biliyorum , kahverengi kısmına sürmüyorum o yüzden

Kizlar görümcem yarin randevu almaya gidicekti bi hafta sonrasina falan sezeryan icin bu gün sabah kanamasi olmus acil gitmis dogumu olmus kizimiz tam 38 haftalik geldi sükür iyi görünüyor. Daha konusamadim kanama diye nisan gelmesinimi kastetti acaba belki normal dogum basladi acil aldilar sezeryana. Az kaldi bizlerinde ona göre artik son hazirliklarimizi yapmaliyiz yavastan, minnaklarin ne zaman caninin isteyecegi belli olmuyo :) bu arada doktor onada bi hafta önde diyodu hep yarin sezeryana alacaklardi sonrada demis bebek tam haftasinda uzatalim ama kizimiz dayanamadi :)

Yaklaştıkça da biraz geriliyorum ben canım ya epidural normal doğum olsun istiyorum , tamamen normaline dayanamam diye ama bilemedim ki o nasıl . İlk olunca kafası çok karışık oluyo insanın

Selam kizlar. Bebek esyalarimiz zibinlar tulumlar battaniyeler bebekle ilgili butun kiyafetlerimiz tam. benim hastanede giyecegim gecelik sabahlik lohusa takimi da hazir. Buyuk ve pahali esyalar yani mobilya ve araba disinda birkac detay kaldi almam gereken.
Bebek kuvet takimi (kovasi masrapasi filesi)
Sut pompasi (ogretmen oldugum icin ozellikle lazim olacak)
Yenidogan bezi
Hacisakir bebek deterjani
Emzirme yastigi
Hasta pedi (hangi boy almaliyim bilmiyorum)
(Gogus pedim emzirme sutyenlerim var)
Pisik kremimiz var.
Alt silme pamugu

Sizce baska neler alinabilir. Ozellikle hastane icin. Daha erken gerci ama internetten siparis vermek istiyorum bunlari.

Kızlar bişey sorcam çalışmayan arkadaşlara özellikle. Gögüs pompası alıcak msnz süt sağmak için gögsü ne kadar çok boşaltırsan o kadar çok sütün olurmuş öyle diyo bütün doktorlar evde olmama rağmen almalı mıyım acaba sürekli sağar biriktiririm sütüm çoğalır diye düşündüm

ayy şallı olması çok güzelmiş keşke daha önce görseydim ben kapalıyım o yüzden hastanede ne kullanacam diye bakınıyordum gerçi değişik bi bone gördüm onu almayı düşünüyorum
Ayy sayfalar oku oku bitmedi... Bone ne kullancan canim merak ettim? Fotosu varsa

Ben de mustela kullanıyorum canım ama onu göğüs çevresine kullanmak gerekiyo diye biliyorum , kahverengi kısmına sürmüyorum o yüzden
Ben boyundan asagi komple kullanıyorum. Eczacım kullan demisti taaa ilk basta. Hicte sıkıntısını görmedim.

İhmal etmeyelim başlayalım canım o zaman vakti gelince çünkü çok can yakıyomuş göğüs ucu çatlağı
Aynen canım ben aldım çoktan lansinoh göğüs ucu kremi, kullanmaya başlayacağım 1 ay sonra falan artık. Bu arada bu kremi sürdükten sonra temizlemeye gerek kalmıyormuş emzirmeden önce, bebek direk emebiliyormuş bir sakıncası yokmuş. Yine de temizlemeye çalışırım ben muhtemelen ama yine de kalıntı kalması vs durumu için endişelenmeye gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…