2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kızlar sling alan alacak almayı düşünen var mı çok raht gbi geliyo bana alsam mı acaba
Benimde listemde. Evin icinde bile tasirken emzirirken kullanabilirim:) Ellerim bosta olacak yemegimi yapcam kitabimi okuyacagim bebisimle konusa konusa. Tabi o aglamayacak o sirada. Buyuk hayallerim var

Kız zaten yaptığım iş çok az, resmen oturmaya geliyorum iş yerine... İstesem rapor da alırım da almak istemiyorum. Ben böyle 37. haftaya kadar nasıl çalışacaksam...
Kim demis naz yapma hakkimiz yaptigimiz isle orantili diye:) Ise gitmen yeter sekerim. Dogum sonrasi izinler cok kiymetli. Bende calisabildigim kadar calismak istiyorum. Yok mu soyle ayaklarini uzatabilecegin bir yer. Masa altina sehpa filan koyup. Mesai bitmesine de cok kalmamistir

Maşallah cnm büyümüş ne güzel büyümüş oğluşun bahtıda güzel olsun inş

Az kaldı da bende bittim sanki Küçük dolaplar var onun üzerinde de ayağımı atamam yüksek

Ben de ilk gebelikte özeldeydim benden de iğne parası falan almamışlardı kürtaj sonrası vurmuşlardi ama sanırım mueyene olunduğu zaman reçete ediyorlar doğum sonrası da mi vurulacak acaba

Başta güldüm geçtim snra bir anda kendimi eşime "şööyle kütür kütür bir salatalık al da gel" derken buldum hahaha nelerden aklımıza yemek geliyor ne olacak bu hamilelerin haliiii Seve seve getirdi canım zaten benden çok o aşeriyordu anlamadım bu nasıl iş
Ohhh afiyet olsun hamilelikte aşermedim de dememiş olursun
Vallahi o hevesimi de almış oldum çok şükür

Dudagini mi buzdu oy yerim yaa. O hallerine bitiyorum minnaklarin..masaallah pasamiza. Tam kararinda gidiyor :)

cnm aşermim aşermim diyorum ama bu salatalık mevzusu uzadıkça birde kütür kütür salatalık deyince heyyyt dedim yaa tamam kokusu bile geldi burnuma. eve gidince yiyeyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…