2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yarın bebiş kıyafetlerini yıkamayı planlıyorum annişler. Hangi programda yıkamak gerekir acaba zaten minnacık bir de küçültmiyim, zira öyle kötü kötü huylarım vardır

Dudagini mi buzdu oy yerim yaa. O hallerine bitiyorum minnaklarin..masaallah pasamiza. Tam kararinda gidiyor :)
Öyle canım haftasıyla uyumlu çok şükür.büktü valla nazlı münnoşum oyyyy kıyamamyine açacam muslukları.darısı başına canım senin kontrol ne zamandı?

Bi yerde okumustum yuksek ani sesten anne karnindaki bebek de irkilir diye. Normalde ben zaten oyle ani seslerden cok korkarım. Bu gun bi yerden yuksek ani bi ses geldi. Ben korkmadim ama kizim icerde korktu kiyamam ya. Karnimi nasil salladi

Yarın bebiş kıyafetlerini yıkamayı planlıyorum annişler. Hangi programda yıkamak gerekir acaba zaten minnacık bir de küçültmiyim, zira öyle kötü kötü huylarım vardır
30 cnm. 30ideal. mix ayarı varsa yada pamuklu ayarda sıkmayı az devirde yap kıvrışmasın çok.

Bi yerde okumustum yuksek ani sesten anne karnindaki bebek de irkilir diye. Normalde ben zaten oyle ani seslerden cok korkarım. Bu gun bi yerden yuksek ani bi ses geldi. Ben korkmadim ama kizim icerde korktu kiyamam ya. Karnimi nasil salladi
Kıyamam yaaa

Öyle canım haftasıyla uyumlu çok şükür.büktü valla nazlı münnoşum oyyyy kıyamamyine açacam muslukları.darısı başına canım senin kontrol ne zamandı?
Ben gttm ama aksilik oldu kontrol olamadm. Persembe bobregmden dolayi ultrason var . pazartesi de randevu ins. Yogun bi hastane sira bulmak skinti. Ogluslarin nazlisida pek tatli olur simdi. Masaallah bala

Kızlar benim gibi mide ağrısı çeken var mı ne yesem hazmetmek çok zor oluyor ne yapabilirim
Bende de oluyor canım az bi şey yesem bile davul gibi şiş hissediyorum. Yemeklerden sonra madensuyu içiyorum. Akşam 9dan sonra yemek içmeyi kesiyorum. Bir de ilaç verdi doktor bu şişkinlik için çok rahatsız olursam onu kullanıyorum. Sende doktoruna bir danış ilaç verecektir.

40ta ceker mi acaba
Canm bebe programı varsa makinanda bebk programında yıka yoksa 30da yıka fazla sktırma deviri en aza indir. ama zor kurur haberin olsun. birde sentetik de yıkayabilirsin. sentetikte yıkarsan derecesi kaç oluyor makinada? 40 bile fazla bnce .çekmez ama 30da yıkanması ideal.

İlerde kirlendiğinde 30 derece cıkartır mı sence kiri, şimdi temiz neyse de.. Onda aklım karıstı.

Alerji programı var canım belki o olur

Ben 27.haftayı yeni tamamladım o yüzden fazla gibi sanki siz benden ileridesiniz. Hamileliğin başında da max 15 kilo almayı düşüyordum bakalım hayırlısı
Ahh istendiği gibi olsa... 1 hafta var aramızda cok değil canım. Şu sıralar dikkat etmeye başladım ilk 3 aydan sonra çok açılmıştı iştahım da, şimdi frenliyorum kendimi. Yoksa bi 10 kg daha alırdım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…