2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimde dünden beri cat agrım var.. Oturup kalkarken zorluyor cidden. Arastırdım normalmis artk bu haftalardan sonra.. Cuma günü Dr randevum, onada soracagim da, yasayan varmi aramizda ? Magnezyum falan zaten kullanıyorum 15 gündür. En son randevum 15 gün önceydi kiloda 1300 gr'di, birden cokmu kilo aldı bu cocuk noldu.. Panikledim dün gece yani artık.

1 hafta deyip geçme cnm son haftalar hep haftada 1 kg alıyorum ben

Cati dedigin neresikk canm. Benm bastan beri kuyruk sokumumun oldugu kisimda agri var ozellikle oturup kalkarken skinti. Ama ora degl sanrm dimi. Ozel bolgenin oldugu kisim mi agriyor. Gecms olsun bu arada ins normale doner

Boyun uzunsa kaldırır yine canım cok üzme kendini. Bebişin sağlıkla gelsin büyütüp arkasında dönerken verirsin zaten. Bu kadar üzülme
Malesef uzunda değilim aynen bebişler sağlıkla gelsin. Üzülmüyorum aslında ama nasıl haftada 1 kilo alıyorum ona şaşırıyorum açıkçası. Başlarda gayet iyi gidiyorduk oysaki çok fazla yemek abur cubur yiyen de biri değilimdir. Neyse minnoşum iyi olsun da

Cati dedigin neresikk canm. Benm bastan beri kuyruk sokumumun oldugu kisimda agri var ozellikle oturup kalkarken skinti. Ama ora degl sanrm dimi. Ozel bolgenin oldugu kisim mi agriyor. Gecms olsun bu arada ins normale doner
Çatı bebeğin geleceği yer işte canım rahmin girişi nkide kemik. Doktor parmaklarını sokup muayene ediyor ya son haftalarda. Pelviste deniliyor

Bi yerde okumustum yuksek ani sesten anne karnindaki bebek de irkilir diye. Normalde ben zaten oyle ani seslerden cok korkarım. Bu gun bi yerden yuksek ani bi ses geldi. Ben korkmadim ama kizim icerde korktu kiyamam ya. Karnimi nasil salladi
Aynen canım ben bi ara bardak kırmıştım evde, ay bizimki başladı çırpınmaya

Aynen cnm kısa progrmda yıkayacağm bende 30 da. ama benm kısa program yarım saat 45 dk sürüyor uzununu sen düşün 3 saati buluyor daha kısası varmı bakarım evde.artık lazım olcak.
Ben bu programi seviyorum ya, az camasir koyunca islak da birakmiyor. Normal kurulukta veriyor.

2. Hamileligimi ogrendigimde kurutma makinasi aldik. İnsallah camasir sikinti olmayacak.

Kıyafetler yeni ya sonuçta boyası üretim kiri filan daha yoğun bir program gerekir diye düşünmüştüm. Acaba kısa program yeterli olur mu ki?
30 derecenin bir soguk, bir sicak programi var, sicak programinda yikadim. Acikcasi benim icim rahat yikadim, yeterli gibi geldi.

modanisada bone. babet konusunda haklısınız ama o terlikler de ayak terletir gibime geliyor gerçi hastanede kaç dk basacağız üstüne di mi maksat görüntü olsun
Muyada bakmistim ben saboya minik minik delikleri var terletmez.ama haklisin zaten yatak istirahatinde olunucagi icin cok sorun olmaz.sen icinden nasil geliyosa oyle yap canim :)

Kızlar benim gibi mide ağrısı çeken var mı ne yesem hazmetmek çok zor oluyor ne yapabilirim
ŞU an soda içiyorum bir saat önce yopurt yemiştim artık o bile ekşiyor ki ev yoğurdu bide yani.yapçak bişi yok

Yarın bebiş kıyafetlerini yıkamayı planlıyorum annişler. Hangi programda yıkamak gerekir acaba zaten minnacık bir de küçültmiyim, zira öyle kötü kötü huylarım vardır
Anamm sendemi yikosun bak beni triplere sokuyosunuz sonra ruyamda camasirlari yikayamadan dogurmaya gidiyorum
Kıyafetler yeni ya sonuçta boyası üretim kiri filan daha yoğun bir program gerekir diye düşünmüştüm. Acaba kısa program yeterli olur mu ki?
Canim tekstil tozu gitsin yeter kisa program ilk yikama icin yeterli merak etme .benim 3 makine var yunluler beyazlar bide karisik renkler.kurutma makinesine atmak.istemiyorum guneste kurusun minnosun cicileri .dogdukdan sonrada kurutmaya atmayi dusunmuyorum bi sure

Hahahaha aynen oyle diyip duruyorlar banada ama suara acayip dikkat ediyorum. Biraz boyle devam edersem arada kacamak yaparim son zamanlarda
Senin bu şakan kocamı işyerinden eve getirtti salatalık için. Ay nasıl canım çekti, aşermedim aşermedim 30. Haftada aşerdim o da salatalık yani haha
Salatalikmi aserdin hahaha benim evde hep var, ben yollardim sana canisi

Yuksek cikmiyor asinda iyi, sabah aclik sekerim 85lere dustu. Doktorum diyete devam dedi ama
Aynen bende takip ediyorum, insalllah bizimde oyle guzel dogum hikayelerimiz
Evet bende kaydetmistim bu bilgileri savd grubundan

Yıkayıp yerleştiricem vallahi, o dediğin rüyaları halihazırda 2-3 sefer gördüm çünkü

Kızlar kan uyuşmazlığı iğnesi illa 28. haftada mı olacak?
doktorum beni 30. haftaya çağırdı.. ne yapmalıyım sizce 30. haftada vurulsam ne olur ki?
düşük tehlikem olduğu zaman 1 doz vurulmuştum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…