2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Alerji programı var canım belki o olur
Ben alerji/baby programi var orda yikayacagim. 60 derece ve 2saat 40dk ben kendi beyazlarimida bu programda yikiyorum tertemiz yapiyor, kiziminkilerde mis gibi tertemiz olsun. Bence cekmez yani sonucta kendi camasirlarimizda %100 pamuk ve cekmiyorsa bebisinkilerde cekmez bence yuksek isi herzaman iyidir hele de bebislerde sonrada utuleriz ohh miss kirişsa da sorun olmaz utu yapcez sonuçta. Bencede kimyasal vs. Var yani 60 derece candir HappyMommy

Kizlaaaar bugun fena gezdim yoruldum. Onc eyeninhastaneme gittim gebelik egitimi semineri vardi 4 hafta surecekmis haftada bir gun iki saat. İlki bugunde gittim guzelde gecti, hem
Birseyler ogrendim hem diğer gebelerle tanistim hem de hastane odalarini dolastik hayaller kurduk
Sonra avmye gectim, suwenden cicekli ve kapiyone uzun sabahlik aldim, hamile sabahliklarini sevmiyorum bu guzel denk geldi aldim hemen. Sonracima lcwden birkac parca bebise zibin aldim, kendime de tayt aldim indirimdeydi birde pilates topu aldim yarin basliyorum platese yoruldum ama degdi hani

Ben bi kac hafta daha bekleyecegim canim.once buyuk bir temizlik yapilicak halilar duvarlar perdeler arkasina minis minis onlarla ugrasirim insallah kafam daha rahat olur oyle
Bende bekleyecegim, banada henuz erken geliyor. 32. Haftada yikarim utulerim diyorum. Zaten henuz odayi tamamlamadik, buyuyen besigimiz gelcek abajur takilcak hali perde alincak derken baya surer tamamlamak. Zaten yika utule onlarda kolay is. Annem gelcek yardima

Cati dedigin neresikk canm. Benm bastan beri kuyruk sokumumun oldugu kisimda agri var ozellikle oturup kalkarken skinti. Ama ora degl sanrm dimi. Ozel bolgenin oldugu kisim mi agriyor. Gecms olsun bu arada ins normale doner
Evet cnm pelvik kısım. Dr umu aradım normal dedi, belde agrıyor zaten bu cocuk yaktı beni :))

Benim büyük temizlik yapıldı, bebiş odası da tamam zaten, o yüzden yıkayacağım yarın, haftasonu da ütüsünü yapayım diyorum

Bizim oda isi nasil olcak bilmiyorum simdilik aklima gelince erteliyorum abisi ve ablasinin odasi var hani bana oda demezmi yavrucak bu arada biz evi esyalari yeni aldik sayilir dolayisiyla yeni oturma odasini vermek de istemiyorum.bi sure bizim odada bi sure abisinin odasinda yatar besigini en buyuk boy almistik.sonrada en azindan oturma odasini biraz eskitmis oluruz verirken icime oturmaz diyorum..bakalim hayirlisi insallah oyle uzun vadeli planlar yapmayi pekde sevmiyorum hayirlisiyla ozamana cikalim bakalim

Sağol cnm bende maden suyu içiyorum çok yemek de yemiyorum ama yediklerim hep ağzım da gibi

Ahh kuzum bizi bizden başka anlayan yok bugün 15 dakika geciktim diye adam maaş veren patronummuş gibi ben bi bakayım şu displin tüzüğüne diyor diğer bayan her gün gecikir bişey demez bugün ben geciktim diye vaktinde gel bu lafım herkese diyor ekmek gerçekten aslanın boğazında

toprak-35 sana der miyim korkmuyorum diye heh şimdi geldi gene o korku dışarısı sisli bi puslu hava var tam korkmalık tövbe Yarabbim
Cagirsaydin gelirdim canım: )) bende bebisime orgu örüyorum sabaha kadar korku falan aklıma gelmiyor o zaman bu gece son artık bitti çok şükür benim, darisi başına artık ; )

Ahh kuzum isyerlerinde var iste boyle tipler. Benim de baskanin tutar bazen boyle halleri. Gucunun yettigine yapar. Sen hanimefendiligimi salon cizgimi bozmayim dersin. Uc gun sonra sen dogum iznine cikinca nerde bulacakta yapacak. Su hamis halinle senin ahini aliyor ya hic bi halt olamaz o. Zevzekler

Aaa çok mantıklı ya bende öyle yapiim sıkma da 400 mü olsun 800 mü bide uyku setini de öyle yıkasam olur mu sonuçta maksat misler gibi kokması kırışmadan
Ben makinaya güvenmiyorum canim yaa renk atar diye korkuyorum açıkçası elimde yikayayım diyorum ama bakalım, birde deterjan olarak ne kullanacaksınız kızlar ? Acemi anneye ne tavsiye edersiniz

Ben biraz daha ileri gidip cıkarıyorum.. :s maşallah 7 ay bitti hala kusmaya devam. Artık gogsumdeki yanmaları saymıyorum bile, gavisgon ile gezer oldum zaten
Ben de kusacak gibi oluyorum ama kendimi tutuyorum doktora da sormayı unutuyorum hayattan soğumus bir şekilde geziyorum

Ben makinaya güvenmiyorum canim yaa renk atar diye korkuyorum açıkçası elimde yikayayım diyorum ama bakalım, birde deterjan olarak ne kullanacaksınız kızlar ? Acemi anneye ne tavsiye edersiniz
Ayol elde yikamayla bitermi, kiyafetler battaniyeler, nevresimler neler neler at makinaya canim neden gidecekki renkleri, dusun yani seninkilerin renkleri gidiyor mu zaten rengi gidersede at cope yani iyi birsey degildir yikamada renk veren bebegin cildine de zarar verebilir bence. Ben beyaz ve renkliler olarak ayrinayri iki makina yapicam. Dalin granul sabun tozu kullanacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…