2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Subat annelerinden birisi bir gununu paylasmis..sizinle paylasmasam olmazdi ve iki cocuk daha
Nerde benim hunim

Eklentiler

• Screenshot_20170301-201827.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 118
Doktora 5 dk da bir lavobaya gidiyorum sol kasığımda zorlayan bir ağrı var 32. Haftadayım doğum belirtisi olamaz dimi yazdim. Nobetci doktora gorun demis.

Doktora 5 dk da bir lavobaya gidiyorum sol kasığımda zorlayan bir ağrı var 32. Haftadayım doğum belirtisi olamaz dimi yazdim. Nobetci doktora gorun demis.

yani anlayamaz ki uzaktan gerçek sancı mı yalancı doğum sancısı mı...
garantiye almış nöbetçi doktora yönlendirerek...

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir bence, bu haftalarda cok fazla oluyor. Bende de cikti ve antibiyotik basladik bugun

Çatı bebeğin geleceği yer işte canım rahmin girişi nkide kemik. Doktor parmaklarını sokup muayene ediyor ya son haftalarda. Pelviste deniliyor
Ah gidi onu ben bilmezdm de akillinin biri anlattı. Bilmeyince korkmuyorum ben ☺simdi azicik tirsiyorum

Dr dan geliyorum 1250 gr olmuş kuzu cumartesi gününden beri çektiğim ağrılarında sebebi malesef bebeğin kendine biçtigi rahat pozisyondanmış kafa sol gögsümün orada vücut ve popo sağ tarafta ayaklar sağdan sola uzatmış minnoş bebeğin en rahat annnenin en ağrı çekeceği pozisyon dedi C şeklinde duruyor bebeğin düzelmesini beklemekten başka çare yokmuş .1 ay 21 günümüz kaldı .Allah ın izni ile .

Cagirsaydin gelirdim canım: )) bende bebisime orgu örüyorum sabaha kadar korku falan aklıma gelmiyor o zaman bu gece son artık bitti çok şükür benim, darisi başına artık ; )
Aa geceleri mi örüyorsun canım uyumayınca çok tıkırtı dinlersin ben de geç yatıyorum bizim cumartesi sabahi tatile giriyor henüz 3 gecemiz daha var ne örüyorsun fotoğrafını atsana bu sene bıktım örmeye ben ya hiç canım istemiyor

Ben kıyafetler için demiştim canım yoksa nevresim falan koca gobekle zor yani elde :)) deterjan fikri içinde sağol canım

Ben bugun vuruldum 29.haftada yani ille de 28de gel demedi bana 3 hafta önceki kontrolümde gel demişti 29.haftaya denk geliyor öyle bişey olsa 28de gel derdi

Ben makinaya güvenmiyorum canim yaa renk atar diye korkuyorum açıkçası elimde yikayayım diyorum ama bakalım, birde deterjan olarak ne kullanacaksınız kızlar ? Acemi anneye ne tavsiye edersiniz
Ben de aklımdan geçirmiyor değilim sanki makinada yıkarsam ilk hali olmayacak gibi geliyor 1 günümü elde yıkamaya ayırmayı düşünüyorum

Aynen kuzu hersey beynde biter . ben ilaclara hapara inanmam pek ama . bitki cayi vs severek inanarak ocerm. Faydasinida gorurum. Kolayca ciksin gelsin bebeler ozledik oyuyuy
Aminn kuzum insallah isimize yarar. Okudugum kadariyla rahimi yumusatip gevsetiyomus almanyada ve isvicrede ebeler öneriyomus 36. haftadan itibaren. Buldum aldim bu gün bende 50 gramlik paketlerdeydi adama sordum ne kadar gider diye 1.5 hafta en fazla dedi bende 3 paket aldim. Aktardan sorarsin bögürtlen yapragi diye.

41 kere masallah minnosa rabbim sag salim kavustursun insallah

Bnde unutmayaym alaym canm sagolasinn:) ❤❤

Masallah fistiga hadi hayirlisi insallah sen yazdinda böyle bakinca az kalmis dogumlara heyecan basiyo beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…