2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Doktora 5 dk da bir lavobaya gidiyorum sol kasığımda zorlayan bir ağrı var 32. Haftadayım doğum belirtisi olamaz dimi yazdim. Nobetci doktora gorun demis.
O kadar sık tuvalete gidiyorsan idrar yolu enf de olabilir canım sen git bir baktır bence de ne olur ne olmaz. Çok geçmiş olsun...

Sorma canım benimde canım istemiyor ama zar zor ördüm birşeyler bak sende fikir olsun iki tane de yelek yaptim bunlar disinda sıra battaniyede artık inşallah biterebilirim :)

Eklentiler

• IMG_20170301_232934.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 20170301_232434.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 57
Sorma canım benimde canım istemiyor ama zar zor ördüm birşeyler bak sende fikir olsun iki tane de yelek yaptim bunlar disinda sıra battaniyede artık inşallah biterebilirim :)
Ne guzel olmus. Eline saglik diyim ben bebisin yerine. Kisliklari bile hazir. Hepsi cok guzel. Ozellikle mavi patik ve sari mavi beyaz atkiya bayildim. Sisle cok ormuslugum yok ama burda gorunce hevesleniyorum. Bir salopetle yumusacik bir battaniye oresim var benimde. Atkinin orgusu ne olarak geciyor tatlim. Yumusak gibi gorunuyor. Becerebilir miyim bir bakiyim

O sarı burguludan ben de ördüm alttaki tığla galiba renkleri çok güzel olmuş ben tig işi hiç bilmiyorum battaniyeye cesaret edemem görümcem örücek eltim yapıyor bir tane benim bebekligimden var bir tane bir tane de hazır örülmüş alırım diyorum ellerine sağlık Rabbim sağlıkla giydirmek nasip etsin ben de atarım sana foto ben dışarı siparis de ördüm şuan bu senelik kotayi sanırım doldurdum canım hiç istemiyor

Masallah fistiga hadi hayirlisi insallah sen yazdinda böyle bakinca az kalmis dogumlara heyecan basiyo beni :)
hiç sorma vakit var diye ağırdan aldım herşeyi şimdi de kımıldayacak halim yok dünya işim var evde ağrılarım fena biraz yürüsem yoruluyorum.İyiki giysilerini odasını falan aldım hazırlıklar için malzemeleri falan aldım artık evde yavaş yavaş yaparım zamanda geçer biran önce çok merak ediyorum keşke kanguru gibi bizimde fermuarımız olsa çıkarıp baksak tekrar koysak yerine

Çamaşırları elde yikayayim diyorum bende yapabilirsem yada narin ayarda yıkarım bişey olmaz herhalde
Ne yalan söyliyim ben makinaya atmaya kıyamıyorum mesela kendi kiyafetlerimden de çok begendiklerimi asla atmam makinaya bebeğinkilere de kıyamıyorum bir günümü ayırmayı düşünüyorum isim gücüm yok hem eğlenirim hem yıkarim

Halasi yengesi derken baya battaniyesi olacak gorunuyor. Senin ormene gerek kalmamis zaten:) Oh miss. Enerjini baska seylere harcarsin. Foto bize de at. Fikir olsun. Allah hepsini saglicakla giydirmeyi nasip etsin

Çok sağol canım benim Rabbim giydirmek nasib etsin bebislerimize inşallah
http://nazarca.com/fistik-zincirli-bebek-bere-tig-isi-anlatimli-yapilisi atki için burdan bakıp yapabilirsin canım battaniyede resimdekini yapmayı düşünüyorum bende becerebilirim inşallah: )

Eklentiler

• Screenshot_20170301-060219.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 63
Ay bak bu cok iyiydi :))) nede guzel olurdu inan vuruyor falan ya bide karnimi skasim geliyor :))) yapiyorumda bazen :))

O yeşilliyi birisine örmüstüm şimdi kendime eflatununu yapıyorum

Eklentiler

• 2017-03-02 00.21.03.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 55
  • 2017-03-02 00.15.49.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 2017-03-02 00.22.01.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 55
Evet canim tigla yapmistim onu .tesekkur ederiz teyzesi Senin battaniyeler tamamlanmış zaten : ) ben bi bunları örmüşken canım istemiyor sen dışarıda yapmissin masallah sana da sende at bi ara resimleri bakayım canım

Halasi yengesi derken baya battaniyesi olacak gorunuyor. Senin ormene gerek kalmamis zaten:) Oh miss. Enerjini baska seylere harcarsin. Foto bize de at. Fikir olsun. Allah hepsini saglicakla giydirmeyi nasip etsin
Annem ördü pantolonlu hırka takım şapkası ile patiklerini ben örücem inşallah kvdem örüyor hepsi bi toplansin atarım foto kış başında çok ördüm artık canım hiç istemiyor bi etek başladım hala bel lastigindeyim bakalım kaç aya bitecek

Attım canım az önce ama diğer örenlerinkini daha almadım battaniyeler henüz başlanmadi kendi bebeklik battaniyemi atayım bi o var şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…