2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Tığ işini oldum olası beceremem canım şişle yapabiliyorum bir tek güzelmiş ama çok uzun sürer yapması battaniye başlamaya cesaretim yok inan ki
Senin gerek kalmamış zaten canım battaniyen yeterli bence. benimde olsa keske orecek biri hiç canım istemiyor :)

Netten bende bakıyorum ama çözemedim beceremem herhalde canım hediye falan gelir belki bana da arkadaşlarımdan falan
Çok kolay canım bak tarifi atarım ben sana ben de örmeyin diyorum genelde hazır almayi tercih ederim ben piyasada çok kaliteli ürünler var örmek istiyorlar olsun yegenlerine örsünler bakalım

Nst ye soktular, agri sanci cikmadi. Yarin sabah tahlil vermeye gidecegiz. Nobetci doktorlar hep mi hayatindan bezmis olur arkadas. Umarim gece sancilanmam :)
Canim rahim gerildiği içindir belki enfeksiyondan kaynaklı da olabilir inşallah sağlıkla zamanında doğum nasib etsin Rabbim hepimize

Çok kolay canım bak tarifi atarım ben sana ben de örmeyin diyorum genelde hazır almayi tercih ederim ben piyasada çok kaliteli ürünler var örmek istiyorlar olsun yegenlerine örsünler bakalım
Tamam canım bakayım yapabilirim belki bende, onlarda heves ediyordur el emeği bi hatıra olsun istiyolardir canım düşünmeleri yeter aslında: )

Biraz panik yapıyoruz canım erken doğum yapanları duyunca stres yapma kendine Allah korusun olmayacağı varsa da olur vücudumuzda bebek yerini genişletiyor bu da haliyle bazı yerlerimizde ağrılara sebep oluyor
Canim benim agri esigim yuksek, ilk dogumumda 6 cm aciklik olana kadar anlamamisim, normal cati muaynesinde ortaya cikti. Doktor gelmeseymissin evde doguracakmissin dedi. Ama bugun aksam 7 den beri karnim semsert, surekli lavobodayim, kasiklarim ve belim agridan kopuyor bu kadar hissedebildigime gore birsey olacak sandim, kizlarin dedigi gibi enfeksiyonda olabilir, yarin tahlil verince anliyacagim.

Hmm doğru evet senin ikinciydi inşallah bişey yoktur canım sağlıkla zamanında gelsinler inşallah

sorma böyle sevip sevip geri koyayım yerine bazen bi tuhaf hareketler oluyo diyorum acaba açıp baksam ne yapıyo bu minnoş oģlan.
kim bilir. Bende cok merk ediyorum elini mi emiyo uyuyomu. Bu arada masaallah kuzuna. Onun rahati icin biraz sen rahatsz olacaksn ama az kaldi anneesi:) gecen midemin ustune cikti hc yapmazdi. Durttum kacti. Sonra da vicdan yaptm . ama 6 aydan sonra ilk kez mide bulantisi yasatti kotu olunca durteym dedm zaten cok urkek kacti hemen:))

Bugunden anladigim sey, herseyimi hazir etmem gerektigi.
Ben de aynı kafadayım, bugün yıkamaya başladım kıyafetleri. Çantamı hazırlayacağım ne olur ne olmaz... kafamız rahat olsun... Sancı çıkmamış , sevindim senin adına canım. Biraz düzelince hazırlıklarını tamamlar rahatça beklersin yavrunu...

Hahaha allah iyiligini versin keske öyle birsey mümkün olsa hepimiz merakla bekliyoruz nasil olcaklar kime benziyorlar diye :) rabbim hayirlisiyla kavustursun ya valla cok az kaldi bu aksam daha esime dedim strese giriyorum acaba ne zaman dogucak ne zaman kiyafetleri yikayip temizlik yapsak falan insan bilemiyo valla keske normal dogumlarinda tam tarihi belli olsada bilsek :) bu ayida bi hayirlisiyla atlatalimda diger ayin ortasina kadar hersey bitmis olur. Sonrada valla elime bal kovani alip ayi gibi oturup yatcam dogumdan sonra maraton baslasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…