2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bnde unutmayaym alaym canm sagolasinn:) ❤❤
Sende sagol kuzumm hem kendimi rahatlatiyorum hemde size faydam olsun bu arada insallah ise yarar yapacaklarimiz :) ben 38 haftadan sonra elimden geleni yapcam cok gecikmesin kuzum dogsun gelsin annesine

valla dayanıp dayanmamak gibi bir şećenegim yok Dr mecbur Paşanın keyfini bekleyecegiz dedi ilaç la geçecek birşey değil yani eşin masaj yapsın biraz rahatlarsın dedi zaten yapıyor ama Dr un onun yanında söylemesi de iyi oldu .Benim tarih belli ama bu minnakların sağı solu belli olmaz ben gideceğim derim bi bakmışız hiç beklediğimiz biri gitmiş dogurmuş Allah ım vaktinde zamanında sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin de zamanla görecegiz. Ben bu ay da pek bişey yapmayı düşünmüyorum sadece bakıyorum atılacak verilecek fazlalıkları ortadan kaldırıyorum.ay sonu giysilerini falan yıkarım ikramları falan yaparım.Nisan başı büyük bir temizlik sonra oğlumla kavuşmayı beklerim inşallah.Tabi benim takvim bu yönde ama paşanın takvim nasıl bilemem Dr artık 10 günde bir geleceksin dedi kontrole hayırlısı inşallah hepimiz için.

:) Bende senin ördüklerini beceremem hiç canım çok hosuma gitti ellerine saglik
Şapkasını görmemiştim bakayım hemen :)

Vallahi masallah. Allah nazarlardan saklasin. Bu ne marifet tum aileye yayilmis. Bizimkilerde tik yok. Bende kendi topragima cekmisim demekki

Bu saatte bulantıyla uyandım ya son 3 ay da bulantı olacak mı ki hiç yoktu hem nerden çıktı bu meret saçları mi çıkıyo acaba midemin yanları ağrıyor ya

Nst ye soktular, agri sanci cikmadi. Yarin sabah tahlil vermeye gidecegiz. Nobetci doktorlar hep mi hayatindan bezmis olur arkadas. Umarim gece sancilanmam :)
Iyi bari canim muhtemelen idrar yolu enf vardir.bu ara 6 cm nasi hissetmedin arksdasim iyiki evde yollarda dogurmamissin maasallah diyelim yine..buda oyle olur insallah annesi kolaylikla fekat zamaninda
Benim bebeklik battaniyem annem örmüş
Ne kadar guzel olmus ellerine saglik anaciginin..pamuk saten kumas alicam demissin terletmezmi canim.pazen kumasmi alsan.

Günaydın güzel anneler,

30 hafta ben ve Kerem'im işe gitmeden önce, 14 kilo almış halimiz
oğlum sadece 1.300 gr olmuş kalanı bende Herkese güzel ve sağlıklı bir gün olsun.

Öptük sizi teyzeler

Gunaydin❤
Masaallah Keremimize de annesinede
Cok guzel gorunuyorsunuzz

Günaydın güzel anneler,

30 hafta ben ve Kerem'im işe gitmeden önce, 14 kilo almış halimiz
oğlum sadece 1.300 gr olmuş kalanı bende Herkese güzel ve sağlıklı bir gün olsun.

Öptük sizi teyzeler
Oyy canım maşallah yaa erkek olduğu nasıl da belli, sivri sivri benim de büyüse ya öyle, nasıl özeniyorum
Bizim durumumuz geçen hafta ile aynı bir gelişme yok

Eklentiler

• image.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…