2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Oyy canım maşallah yaa erkek olduğu nasıl da belli, sivri sivri benim de büyüse ya öyle, nasıl özeniyorum
Bizim durumumuz geçen hafta ile aynı bir gelişme yok

Bende kilo almayıp, küçük göbüşü olan annelere çok özeniyorum size maşallah anneli kızlı artık Doğumdan sonra spor salonu kaydımı dondurmuştum babasına bırakıp spora kaçıcam

Bende kilo almayıp, küçük göbüşü olan annelere çok özeniyorum size maşallah anneli kızlı artık Doğumdan sonra spor salonu kaydımı dondurmuştum babasına bırakıp spora kaçıcam
Ben de aynen doktorum spor yapmamı yasakladı doğumdan sonraki ilk 3 ayndahil, yani çık dışarda yürü ya da hamile pilatesi yap dedi o yüzden dondurdum artık ağustos sonrası başlayacağım

Sağol cnm bende maden suyu içiyorum çok yemek de yemiyorum ama yediklerim hep ağzım da gibi
Canım mide ekşimesi, yanmaysa şikayetin doktor galviskon şurup vermişti bana, rennenin şurubunu verenler de var. Doktoruna şikayetini söylediğinde bunlardan birini verecektir. Rahatlatır seni.

Ben de aynen doktorum spor yapmamı yasakladı doğumdan sonraki ilk 3 ayndahil, yani çık dışarda yürü ya da hamile pilatesi yap dedi o yüzden dondurdum artık ağustos sonrası başlayacağım
Benimde ilk aylarda kanama olmuştu plesenta aşağıdaydı banada yasak gelmişti. Eylülden sonra bende başlayacağım spora bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah,

Benimde ilk aylarda kanamam olmuştu plesenta aşağıdaydı banada yasak gelmişti. Eylülden sonra bende başlayacağım spora bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallah, Doğum için kurslara başladınız mı? Ben henüz gitmedim

Canim sorma, o yuzden bunda evde dogurma korkum var. Dun gece dogumhanedeki nst ye alan kiz sizin 2. Bebek ilkini normal dogurmustunuz dimi sizi hatirliyorum dedi 3 yilda unutulmamis Allahim hepimize kolay dogumlar nasip etsin.

Doktor dogum olacak dedikten sonra odadan ciktim veznede yatis islemlerini yaptiriyorum doktor cikti geldi odasindan kiza panikle bagiriyor kadin burda dogurcak simdi diye bende tepki yok. Suni sanci verene kadar doguracagima inanamadim.

Günaydin kizlaaaaar, 29. Haftadan selamlar gece karnimin kasintisindan uykum boluk porcuk oldu hatta zar zor uyudum. Bu kasinti beni mahvediyor yaaaa, benim gibi kasinan varm? İki saatte bir yaglaniyorum kremleniyorum ama yine banamisin demiyor. Doktorumda yapacak birsey yok dedi, bolca yaglan kremlen dedi kaan zamanim boyle gecmez insallah

Canım maşallah acı eşiğin baya yüksekmiş o zaman rahat olduğuna göre

Kaşıntı bende de var ama seninki kadar değil sanırım Bazen çok deli ediyor ama uykudan falan uyandırmadı. Sabah akşam yağ sürüyorum bende

Oyy canım maşallah yaa erkek olduğu nasıl da belli, sivri sivri benim de büyüse ya öyle, nasıl özeniyorum
Bizim durumumuz geçen hafta ile aynı bir gelişme yok
aa maşallah sizin göbüş küçük Ben göbeğimden şikayet etmeye başladım, dünde çok kötüydüm tüm gün heryerim ağrıdı. Akşam eşimi görene kadar dirayetliydim ama onu görünce saldım kendimi ağla ağla bi hal oldum. Hem bedenen hemde ruhen yoruyor hamilelik

Ya ne enteresan biz ne yaşayacaz acaba merak ediyorum :)

Morhibo da sebiller 50 tl ye dusmus, hastanede,evde mevlutte kullanmak icin aldim, icine serbet koymak icin Kahve yani bardaklardan da aldim. Bardaklari suslemeye vakit olmazsa etiket yapistiririm.

Dün akşam 2 parça bulaşık yıkayım dedim sırtım nasıl ağrıdı anlatamam, daha 2 ay var doğuma ne halt edicem bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…