2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Evet sanırım pazen daha iyi olur teşekkür ederim altindakini söküp aynısını götürcem ben pek bilemem de

Canım maşallah acı eşiğin baya yüksekmiş o zaman rahat olduğuna göre
Sanci hissetmedigim icin, suni sanci verdiler. 1 den fazla dogum yapip hem suni sanci hem kendi sancisini cekerek dogum yapanlar kendi sancilarini cekmeyi tercih ediyorlar, yani sanci hissetmemek de bir yandan kotu :) Allahim hepimiz icin hayirli dogumlar nasip etsin.

Gecmis olsun canım, nasılsın simdi ? Agrıların azaldı mı biraz

Günaydın canlarım :) Benim artık uykularım delik deşik. Gündüz çok uykum var her yerde uyuyorum ama gece kaçıyor. Sağa sola dönmem işkence halini aldı inliyorum. Sırt ağrımı doktora söyledim ve bebeğim çok hıçkırıyor dedim. Gülüyor bunlar 8. ayın etkileri diyor. Ne alaka ben yaşadığımı söylüyorum Bir de bebeğimin hıçkırdığını anlamayacak değilim herhalde

Kaşıntı bende de var ama seninki kadar değil sanırım Bazen çok deli ediyor ama uykudan falan uyandırmadı. Sabah akşam yağ sürüyorum bende
Benim baya kasiniyo, doktora da gosterdim biraz kizarmisti. Bolca yaglan kremlen dedi. İlerlerse tekrar konusuruz dedi. Benimde ilk zamanlar uykudan uyandirmiyordu ama iki gecedir uyandirmaya basladi. İnsalllah ilerlemez
Kontrolden çıktık, bir sıkıntı yok dedi çok şükür. Minnağım 37cm 1223g olmuş. Maşallah tüm bebişlerimize. Hepimize sıkıntısız, güzel bir süreç olsun inşallah.
Masalllah kuzuya

Aynı durumdayız gece uykusu bölük pörçük salonda buluyorum kendimi her gece.hayır benimki de 25.haftadan beri hıçkırıyor.ve bazı günler 4-5 defa toplamda gün içinde hissediyorum hıçkırığı.bebek o kadar koordine hareket edemez saniye aralıklarla tekme vuramaz hıçkırıktan başka bişi değil.benim dr erkek o yğzden anlamıyor:)))

Ben de eşime öyle dedim. Sonuçta hiç hamile kalmamış ve kalmayacak. Bizim ne yaşadığımızı bilemez

Benim baya kasiniyo, doktora da gosterdim biraz kizarmisti. Bolca yaglan kremlen dedi. İlerlerse tekrar konusuruz dedi. Benimde ilk zamanlar uykudan uyandirmiyordu ama iki gecedir uyandirmaya basladi. İnsalllah ilerlemez

Masalllah kuzuya
Çatlak var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…