2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Canım geçmiş olsun. İnanki geceleri bende öyle oluyorum çok rahatsız oluyorum sürekli lavabodayım bazen senin gibi düşünüyorum dogummu olucak diyorum sabah geciyo ama yinede doktora gitmekte fayda var ne olucagını kimse bilemez insallah saglıkla zamanında gelir bebiş

GÜnaydın hanımlar

Canım Karaciğer değerlerine baktır istersen. Aşırı kasıntı da bakılıyor diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltin kızlar

Bu haftalarda düzenli idrar tahlili yaptırın bence. Enfeksiyon ve protein kaçağına karşı. İlk zamanlar bende çok sık çıkıyordum gece 10 u buluyordu.o zaman enfeksiyon vardı yüksek olmamasına rağmen beni rahatsız ediyordu ger o kadar kalkmak. Şimdi en fazla 4.
Tahlilleri düzenli yaptırıyorum sorun görünmüyor. Hem kafanız da rahat eder.

Saygılar, sevgiler

Ben de yoruluyorum hemen. Ama yürüyüş yapmanın ağrılarıma iyi geldiğini fark ettim, mümkün olduğu kadarıyla hareket etmeye çalışıyorum ama eğilip doğrulma temizlik vs değil ancak yürüyüş

Canım bugün doktorum bana da dedi gebelerde karaciğer yağlanması sebebiyle kaşıntı olabilir diye. Baştan uyarıyor benimki şu şu olabilir diye. Belki kilo alımına bağlı karaciğerlerin biraz yağlanmıştır. Yürüyüşünü biraz arttır olmazsa, bir ara da karaciğer değerlerine baktır bence, ne olur ne olmaz. Ama olursa korkma normal dedi bana bugün.

Pilates topu sipariş verdim, gelsin onunla da devam edicem hareketlere. Dün akşamdan itibaren yürüyüşlere de başladık havalar düzelince.

Kontrolden çıktık, bir sıkıntı yok dedi çok şükür. Minnağım 37cm 1223g olmuş. Maşallah tüm bebişlerimize. Hepimize sıkıntısız, güzel bir süreç olsun inşallah.
Maşallah pek minnaklığıda kalmamış koca bebek olmuş o ya, büyümüş bile annesi:) Daha da büyüyecekler inşallah. Mercimek kadar nohut derken bir kiloyu aştılar. Yüzü gözüde iyice belli olmuştur. Kime benziyor?

2 . tetenoz aşımıda vuruldum kızlar. biraz geciktirdim 1 hafta kadar beklettim. gidemedim. bu sabah vuruldum. daha vurulmak istemiyrm şuan kolum çok acıyor ya. ilki gibi değil bu daha farklı .
Benm de ufaktan sancılarım başladı kızlar. ara ara adet sancısı gibi oluyor bazen kasılma giibi oluyor. göbeğimn alt kısmı baskı oluyor.yürüdüğümde bebeğimi aşağda hissediyorum işe gelirken 20 dk yürüdüm yine sanki düşecekmiş gibi aşağ doğru iniyor. adım atmakta zorlanıyorm bazen.sonra geçiyor 10 saniye sürüyor en fazla.
Birde tekmeleri çok sertleşti artık vurunca acıtıyor ama şikayetçi değilim.

Teşekkürler teyzesi. Evet ya keseyi gördük göreceğiz derken kilo oldu minişler Takip yaptırdığım doktorun cihazı çok iyi değil. Sırf yüzünü görmeye perinatolog a mı gitsek diye düşünmüyor değilim Ama en son babasına benziyor gibiydi.

Lohusaliginda son dozu da yaptirirsan benim gibi 2.gebeliginde bi daha yaptirmazsin cnm

Bizimkide babaya benziyor kız dedik anaya benzer dedik babacı çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…