- 16 Ocak 2017
- 412
- 563
- 103
- Konu Sahibi endless love
-
- #42.141
Başlarda babaya benzer kendini babaya sevdirip sonra anneye döner o sıpalar. Benim ilki öyle yaptı. İkincidende aynı performansı bekliyorum:) Ya benimkide güya cihazı iyi gerçek cilt rengi mi gösteriyormuş neymiş, ilk oğlumun 5 yıl önceki detaylı çıktısı daha netti, anlamadım gitti. Ben bile sırf görüntü için detaylıya başka yerede gitmeyi düşünmüştüm. Çok iyi anlıyorum seni. Neyse zaten bir kaç ay sonra gerçek hallerini görcez inşallah:)Teşekkürler teyzesi. Evet ya keseyi gördük göreceğiz derken kilo oldu minişlerTakip yaptırdığım doktorun cihazı çok iyi değil. Sırf yüzünü görmeye perinatolog a mı gitsek diye düşünmüyor değilim Ama en son babasına benziyor gibiydi.
ben de 5 biliyorumOnu bilmiyorum belki degismistir 2012 de son dozu lohusalikta yaptilar bana,ama son doz 3 muydu 4 mu unuttum ☺
Biz Derin koyacağız canımDemir düşünüyoruz tatlım ama fikirler sürekli değişiyor :) Siz ne karar verdiniz mi?
Benimki de babaya benziyordu en son bir sonraki muayeneyi iple çekiyorum bakalım ne kadar büyümüş aynı baba mı yineBaşlarda babaya benzer kendini babaya sevdirip sonra anneye döner o sıpalar. Benim ilki öyle yaptı. İkincidende aynı performansı bekliyorum:) Ya benimkide güya cihazı iyi gerçek cilt rengi mi gösteriyormuş neymiş, ilk oğlumun 5 yıl önceki detaylı çıktısı daha netti, anlamadım gitti. Ben bile sırf görüntü için detaylıya başka yerede gitmeyi düşünmüştüm. Çok iyi anlıyorum seni. Neyse zaten bir kaç ay sonra gerçek hallerini görcez inşallah:)
ben de 5 biliyorum
Aaa çok geçmiş olsun canım, kısa sürede geçer inşallah enfeksiyonun. Kum dökme olayı baya sancılı diye biliyorum..Sonuclari aldim. Tahmin edildigi uzere idrar yolu enfeksiyonu, birde benim kum dokme durumu vardi. Kan degerlerim 9 a kadar dusmus. Morelim bozuldu ama Allah beterinden korusun. Cumartesi gidicem kendi doktoruma.
Kasik sirt agrisini kum dokmeside yaparmis, enfeksiyonda. 29 yasindayim, daha once kum doktugumu bilmem sagolsun hamilelikte teșrif etti :)
Ben de kullandim oyumu:)https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebegimize-isim.991905/
kızlarrr menekse sare arkadasımızın isim anketi...
buyrun gelsin bakalım oylar....
Geçmiş olsun, son doz mu? Benim dr istemedi vurdurmamı, aile hekimi gel yapalım demişti oysaki. Bu kadar acıtan bişi olduğunu duyuncada yaptırıveriyim diyemiyorum. Zaten haftamda geçti artık sanırım. Yürürken bazen bende öyle çıkıverecekmiş, kapıya dayanmış gibi hissediyorum2 . tetenoz aşımıda vuruldum kızlar. biraz geciktirdim 1 hafta kadar beklettim. gidemedim. bu sabah vuruldum. daha vurulmak istemiyrm şuan kolum çok acıyor ya. ilki gibi değil bu daha farklı .
Benm de ufaktan sancılarım başladı kızlar. ara ara adet sancısı gibi oluyor bazen kasılma giibi oluyor. göbeğimn alt kısmı baskı oluyor.yürüdüğümde bebeğimi aşağda hissediyorum işe gelirken 20 dk yürüdüm yine sanki düşecekmiş gibi aşağ doğru iniyor. adım atmakta zorlanıyorm bazen.sonra geçiyor 10 saniye sürüyor en fazla.
Birde tekmeleri çok sertleşti artık vurunca acıtıyor ama şikayetçi değilim.
Ben anneye benzeyen ilk çocuk göremiyorum ya bu bebişler hep mi babanın kopyası olur. :)Bizimkide babaya benziyor kız dedik anaya benzer dedik babacı çıktı
Ay hadi hayırlısı vallahi, babaya da benzesin de bizi de unutmasın inşallah maşallah :)Başlarda babaya benzer kendini babaya sevdirip sonra anneye döner o sıpalar. Benim ilki öyle yaptı. İkincidende aynı performansı bekliyorum:) Ya benimkide güya cihazı iyi gerçek cilt rengi mi gösteriyormuş neymiş, ilk oğlumun 5 yıl önceki detaylı çıktısı daha netti, anlamadım gitti. Ben bile sırf görüntü için detaylıya başka yerede gitmeyi düşünmüştüm. Çok iyi anlıyorum seni. Neyse zaten bir kaç ay sonra gerçek hallerini görcez inşallah:)
İnşallah aminBiz Derin koyacağız canımDemir de güzel isim, adının anlamını da taşırsa sapasağlam bir cocuk olur inşallah
Ben kum döktüm canım nasıl birşey bilirim. Adet sancısı gibi hatta daha beter bazen.. bol bol su iç ve taş düşürmediğine şükret benceSonuclari aldim. Tahmin edildigi uzere idrar yolu enfeksiyonu, birde benim kum dokme durumu vardi. Kan degerlerim 9 a kadar dusmus. Morelim bozuldu ama Allah beterinden korusun. Cumartesi gidicem kendi doktoruma.
Kasik sirt agrisini kum dokmeside yaparmis, enfeksiyonda. 29 yasindayim, daha once kum doktugumu bilmem sagolsun hamilelikte teșrif etti :)
Geçmiş olsun canım, benim de ilki çok ağrımıştı. Uzun mesafe yürüme, çok ayakta kalıp kendini yormamaya çalış. Ben de çarşıda dolaşırken bazen aşağı iniyor gibi oluyor, göbeğim ağırlaşıyor. Dikkat et kendine, son zamanlarımız...2 . tetenoz aşımıda vuruldum kızlar. biraz geciktirdim 1 hafta kadar beklettim. gidemedim. bu sabah vuruldum. daha vurulmak istemiyrm şuan kolum çok acıyor ya. ilki gibi değil bu daha farklı .
Benm de ufaktan sancılarım başladı kızlar. ara ara adet sancısı gibi oluyor bazen kasılma giibi oluyor. göbeğimn alt kısmı baskı oluyor.yürüdüğümde bebeğimi aşağda hissediyorum işe gelirken 20 dk yürüdüm yine sanki düşecekmiş gibi aşağ doğru iniyor. adım atmakta zorlanıyorm bazen.sonra geçiyor 10 saniye sürüyor en fazla.
Güle güle kullanın canım. Çok güzelmiş.Kızlarrr dün biZim dolabımız geldi sildim temizledim bi güzel. Dünde biraz eşyaların yerini değiştirdik eşimle çok yoruldum akşam bi baş ağrısı başladı ki migren gibi sabaha kadar uyutmadı ağlıcaktım artık halada devam ediyo hamileliğin başından beri böyle sık sık geçmeyen ağrılar varneyse bende bugun yarın yıkarım bebişimin kıyafetlerini
Canım bende salı günü oldum 2. dozu bu seferki baya ağrı yaptı... Bugün biraz daha iyi2 . tetenoz aşımıda vuruldum kızlar. biraz geciktirdim 1 hafta kadar beklettim. gidemedim. bu sabah vuruldum. daha vurulmak istemiyrm şuan kolum çok acıyor ya. ilki gibi değil bu daha farklı .
Çok hoşuma gitti gardırobunuz güle güle kullanın canımKızlarrr dün biZim dolabımız geldi sildim temizledim bi güzel. Dünde biraz eşyaların yerini değiştirdik eşimle çok yoruldum akşam bi baş ağrısı başladı ki migren gibi sabaha kadar uyutmadı ağlıcaktım artık halada devam ediyo hamileliğin başından beri böyle sık sık geçmeyen ağrılar varneyse bende bugun yarın yıkarım bebişimin kıyafetlerini
Valla bende senin gibiyim cnm gece baykuş gibi sürekli uyanik bi sağ bi Sol eşimi de diğer odaya yolladım onu uyurken görünce daha çok sinir oluyorum :))Günaydın canlarım :) Benim artık uykularım delik deşik. Gündüz çok uykum var her yerde uyuyorum ama gece kaçıyor. Sağa sola dönmem işkence halini aldı inliyorum. Sırt ağrımı doktora söyledim ve bebeğim çok hıçkırıyor dedim. Gülüyor bunlar 8. ayın etkileri diyor. Ne alaka ben yaşadığımı söylüyorumBir de bebeğimin hıçkırdığını anlamayacak değilim herhalde
Kızlarrr dün biZim dolabımız geldi sildim temizledim bi güzel. Dünde biraz eşyaların yerini değiştirdik eşimle çok yoruldum akşam bi baş ağrısı başladı ki migren gibi sabaha kadar uyutmadı ağlıcaktım artık halada devam ediyo hamileliğin başından beri böyle sık sık geçmeyen ağrılar varneyse bende bugun yarın yıkarım bebişimin kıyafetlerini
1 ay sonra mı? benim ki 3. doz için 6 ay sonra çağırdıcnm 1 ay snra çağırdı 3.ye lohusalıktamı gitsem .
Beni de 3. ye ağustos ayında diye yazdı canım bir yanlışlık olmasın...cnm 1 ay snra çağırdı 3.ye lohusalıktamı gitsem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?