2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Başlarda babaya benzer kendini babaya sevdirip sonra anneye döner o sıpalar. Benim ilki öyle yaptı. İkincidende aynı performansı bekliyorum:) Ya benimkide güya cihazı iyi gerçek cilt rengi mi gösteriyormuş neymiş, ilk oğlumun 5 yıl önceki detaylı çıktısı daha netti, anlamadım gitti. Ben bile sırf görüntü için detaylıya başka yerede gitmeyi düşünmüştüm. Çok iyi anlıyorum seni. Neyse zaten bir kaç ay sonra gerçek hallerini görcez inşallah:)

Benimki de babaya benziyordu en son bir sonraki muayeneyi iple çekiyorum bakalım ne kadar büyümüş aynı baba mı yine

Sonuclari aldim. Tahmin edildigi uzere idrar yolu enfeksiyonu, birde benim kum dokme durumu vardi. Kan degerlerim 9 a kadar dusmus. Morelim bozuldu ama Allah beterinden korusun. Cumartesi gidicem kendi doktoruma.

Kasik sirt agrisini kum dokmeside yaparmis, enfeksiyonda. 29 yasindayim, daha once kum doktugumu bilmem sagolsun hamilelikte teșrif etti :)

Aaa çok geçmiş olsun canım, kısa sürede geçer inşallah enfeksiyonun. Kum dökme olayı baya sancılı diye biliyorum..

Geçmiş olsun, son doz mu? Benim dr istemedi vurdurmamı, aile hekimi gel yapalım demişti oysaki. Bu kadar acıtan bişi olduğunu duyuncada yaptırıveriyim diyemiyorum. Zaten haftamda geçti artık sanırım. Yürürken bazen bende öyle çıkıverecekmiş, kapıya dayanmış gibi hissediyorum.
Sancılarında hayırlı olsun, bir aşama daha kaydettin demekki
Bebişler büyüdükçe daha ne hareketler görcez acaba. Burda yazılanları okuyorum, tekmeydi, kuvvetli vurmaydı, ayağını kaburgaya mideye dayamaydı vs. bende yok diyorum, haftası geçmeden başlıyor:) Ben burayı okudukça, abilerinden ablalarından öğreniyor galiba bu yaramazlıkları. Bu zamanlar, tekmeler, hareketler ne güzel anı olacak bize, bol bol sevelim göbişlerimizi

Bizimkide babaya benziyor kız dedik anaya benzer dedik babacı çıktı
Ben anneye benzeyen ilk çocuk göremiyorum ya bu bebişler hep mi babanın kopyası olur. :)
Ay hadi hayırlısı vallahi, babaya da benzesin de bizi de unutmasın inşallah maşallah :)
Biz Derin koyacağız canım Demir de güzel isim, adının anlamını da taşırsa sapasağlam bir cocuk olur inşallah
İnşallah amin
Ben kum döktüm canım nasıl birşey bilirim. Adet sancısı gibi hatta daha beter bazen.. bol bol su iç ve taş düşürmediğine şükret bence Beterin beteri var... çok geçmiş olsun...

Geçmiş olsun canım, benim de ilki çok ağrımıştı. Uzun mesafe yürüme, çok ayakta kalıp kendini yormamaya çalış. Ben de çarşıda dolaşırken bazen aşağı iniyor gibi oluyor, göbeğim ağırlaşıyor. Dikkat et kendine, son zamanlarımız...

Kızlarrr dün biZim dolabımız geldi sildim temizledim bi güzel. Dünde biraz eşyaların yerini değiştirdik eşimle çok yoruldum akşam bi baş ağrısı başladı ki migren gibi sabaha kadar uyutmadı ağlıcaktım artık halada devam ediyo hamileliğin başından beri böyle sık sık geçmeyen ağrılar var neyse bende bugun yarın yıkarım bebişimin kıyafetlerini

Eklentiler

• IMG_6225.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 93
Güle güle kullanın canım. Çok güzelmiş. Ben de dün yıkamaya başladım cicileri.

Canım bende salı günü oldum 2. dozu bu seferki baya ağrı yaptı... Bugün biraz daha iyi

Çok hoşuma gitti gardırobunuz güle güle kullanın canım

Valla bende senin gibiyim cnm gece baykuş gibi sürekli uyanik bi sağ bi Sol eşimi de diğer odaya yolladım onu uyurken görünce daha çok sinir oluyorum :))

Güle güle kullansın :) Çok fazla yormamaya çalış kendini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…