- Konu Sahibi endless love
-
- #42.161
Henuz catlak yok canim, kendimde bakiyorum hatta esimede inceleriyorum catlak olusmadi daha ama sonrasi belirsiz. Son hafta bile catlayan varmis ya...Çatlak var mı peki?
Doktorum normal dedi ama carsamba gunu idrar tahlilimi yenileyecek. Gidince tekrar soylerimGÜnaydın hanımlar
Canım Karaciğer değerlerine baktır istersen. Aşırı kasıntı da bakılıyor diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltin kızlar
Bu haftalarda düzenli idrar tahlili yaptırın bence. Enfeksiyon ve protein kaçağına karşı. İlk zamanlar bende çok sık çıkıyordum gece 10 u buluyordu.o zaman enfeksiyon vardı yüksek olmamasına rağmen beni rahatsız ediyordu ger o kadar kalkmak. Şimdi en fazla 4.
Tahlilleri düzenli yaptırıyorum sorun görünmüyor. Hem kafanız da rahat eder.
Saygılar, sevgiler
Haklisin canim, kan tahlillerim duzenli yapiliyor aslinda. Karaciger degerleri ne oluyor acaba? Benim tahlillerde ona da bakmislarmidir ki gecen hafta yaptirmistim. Bilgin var mi canim?Canım bugün doktorum bana da dedi gebelerde karaciğer yağlanması sebebiyle kaşıntı olabilir diye. Baştan uyarıyor benimki şu şu olabilir diye. Belki kilo alımına bağlı karaciğerlerin biraz yağlanmıştır. Yürüyüşünü biraz arttır olmazsa, bir ara da karaciğer değerlerine baktır bence, ne olur ne olmaz. Ama olursa korkma normal dedi bana bugün.
Gecmis olsun canim, idrar yolu enf. Cok gicik yaaaaa benim gebelik basindan beri cikiyor. Napsam kurtulamadim. Bakalim doktorun ne vercek sana. Haber et bizede.Sonuclari aldim. Tahmin edildigi uzere idrar yolu enfeksiyonu, birde benim kum dokme durumu vardi. Kan degerlerim 9 a kadar dusmus. Morelim bozuldu ama Allah beterinden korusun. Cumartesi gidicem kendi doktoruma.
Kasik sirt agrisini kum dokmeside yaparmis, enfeksiyonda. 29 yasindayim, daha once kum doktugumu bilmem sagolsun hamilelikte teșrif etti :)
Hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin insalllaaahKızlarrr dün biZim dolabımız geldi sildim temizledim bi güzel. Dünde biraz eşyaların yerini değiştirdik eşimle çok yoruldum akşam bi baş ağrısı başladı ki migren gibi sabaha kadar uyutmadı ağlıcaktım artık halada devam ediyo hamileliğin başından beri böyle sık sık geçmeyen ağrılar varneyse bende bugun yarın yıkarım bebişimin kıyafetlerini
Benide 3. İcin 6ay sonra cagirdilar. Bencede bir yanlislik var gibi.1 ay sonra mı? benim ki 3. doz için 6 ay sonra çağırdı
Hayirlisi olsun canim bu ayi atlatalimda gerisi hallolur nede olsa bu arada sk gitmen cok iyi kontrol icin cunku gecen yazmistim ya görümcem 28 subatta gün almaya gitcekti 27 sinde nisani gelmis bebisi o gün aldilar acil. Zamanlica gelsinler insallah sag salim kavusalim da artik gaz cis kaka falan konusalim :)valla dayanıp dayanmamak gibi bir şećenegim yok Dr mecbur Paşanın keyfini bekleyecegiz dedi ilaç la geçecek birşey değil yani eşin masaj yapsın biraz rahatlarsın dedi zaten yapıyor ama Dr un onun yanında söylemesi de iyi oldu .Benim tarih belli ama bu minnakların sağı solu belli olmaz ben gideceğim derim bi bakmışız hiç beklediğimiz biri gitmiş dogurmuş Allah ım vaktinde zamanında sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin de zamanla görecegiz. Ben bu ay da pek bişey yapmayı düşünmüyorum sadece bakıyorum atılacak verilecek fazlalıkları ortadan kaldırıyorum.ay sonu giysilerini falan yıkarım ikramları falan yaparım.Nisan başı büyük bir temizlik sonra oğlumla kavuşmayı beklerim inşallah.Tabi benim takvim bu yönde ama paşanın takvim nasıl bilemem Dr artık 10 günde bir geleceksin dedi kontrole hayırlısı inşallah hepimiz için.
Benm kiz ama benmde sivri canm :)) bu tezde curutulmustur :))Oyy canım maşallah yaaerkek olduğu nasıl da belli, sivri sivri benim de büyüse ya öyle, nasıl özeniyorum
Bizim durumumuz geçen hafta ile aynı bir gelişme yok
Masallah ikinizede bizdede durum farkli degil :)Günaydın güzel anneler,
30 hafta ben ve Kerem'im işe gitmeden önce, 14 kilo almış halimiz
oğlum sadece 1.300 gr olmuş kalanı bendeHerkese güzel ve sağlıklı bir gün olsun.
Öptük sizi teyzeler
E sende oylesinki canim kilo gobuste toplanmis :)Bende kilo almayıp, küçük göbüşü olan annelere çok özeniyorumsize maşallah anneli kızlı artık Doğumdan sonra spor salonu kaydımı dondurmuştum babasına bırakıp spora kaçıcam
Ayy evet bazen öyle de oluyor galiba. Benim çevremdekiler hep bu teoriye uyuyordu ama her zaman öyle olmuyor galibaBenm kiz ama benmde sivri canm :)) bu tezde curutulmustur :))
Bende bazen heycanlaninca cok mutlu olunca minnakin kalp atisini hissediyorum cok nett:) sende de oluyo mu cnmAynı durumdayız gece uykusu bölük pörçük salonda buluyorum kendimi her gece.hayır benimki de 25.haftadan beri hıçkırıyor.ve bazı günler 4-5 defa toplamda gün içinde hissediyorum hıçkırığı.bebek o kadar koordine hareket edemez saniye aralıklarla tekme vuramaz hıçkırıktan başka bişi değil.benim dr erkek o yğzden anlamıyor:)))
Genele vurunca yine oyle aslinda :) boyle sivri olmasi cok hosuma gidiyo niyeyse. Ben burdaym diyor ondan sanrm:)Ayy evet bazen öyle de oluyor galiba. Benim çevremdekiler hep bu teoriye uyuyordu ama her zaman öyle olmuyor galiba
Sırt üstü yatan var mı arkadaşlar? Ben bir tek sırt üstü uyuyabiliyorum ama doktor önermiyor.
ALT AST değerlerine bakılmış mı bir bakalım? Başka birşeylere daha bakıyorlar mı gebelikte bilmiyorum. Bugün doktorum kaşıntı olursa ondan olabilir dedi. Hatta döküntü de olabiliyormuş. Sen bir ara döküntüden de bahsetmiştin sanki. Doktoruna bir danış istersen. Ama olması beklenen şeylerden biri diye söyledi bana doktorum. Endişelenme.Henuz catlak yok canim, kendimde bakiyorum hatta esimede inceleriyorum catlak olusmadi daha ama sonrasi belirsiz. Son hafta bile catlayan varmis ya...
Doktorum normal dedi ama carsamba gunu idrar tahlilimi yenileyecek. Gidince tekrar soylerim
Karaciger degerleriede bakalim derim. Zaten ben duzenli idrar testi yaptiriyorum her ay ve her seferinde de enfeksiyon cikiyor az ya da cok. Kan tahlillerimide her ay duZenli yaptiriyorum. Aksatmamak lazim.
Haklisin canim, kan tahlillerim duzenli yapiliyor aslinda. Karaciger degerleri ne oluyor acaba? Benim tahlillerde ona da bakmislarmidir ki gecen hafta yaptirmistim. Bilgin var mi canim?
Gecmis olsun canim, idrar yolu enf. Cok gicik yaaaaa benim gebelik basindan beri cikiyor. Napsam kurtulamadim. Bakalim doktorun ne vercek sana. Haber et bizede.
Hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin insalllaaah
Benide 3. İcin 6ay sonra cagirdilar. Bencede bir yanlislik var gibi.
Ben bunun şerefine bir salatalık yerimDun hic bilmedigim bir siteden alisveris yaptim dedigim yerden kargo gelmis 1 gunde geldi. Basarili :)
Aynen ben de oyle biliyorum... Benim gebelikte 2 defa oldu. Kalan 3 aşı dogum sonrasinda yapılacak / Temmuz'da cagirdilar sanırım.@hnbe Tetanoz mu canım? 5e tamamlanırsa bir daha ömür boyunca yaptırmaya gerek yokmus diye biliyorum bende
Aynen öyle top yutmuş gibiyimE sende oylesinki canim kilo gobuste toplanmis :)
O topun icindekini yesinler :)) kerem deyince hep bi sarisin minnak canlaniyo gozumde ihtimal var mi :))) soylemisimdt belki ama Kerem ismi cok anlamli cok guzel masaallah. Ismiyle yasasin pasamizAynen öyle top yutmuş gibiyim
dün yazdınız yazdınız bende soluğu markette aldımBen bunun şerefine bir salatalık yerim
Ben esmer eşim kumral fakat erkek kardeşim küçükken açık kumral sarışındı dayıya benzerse olabilir belki, eşimle bir tek Kerem isminde ortayı bulabildik, ikimizinde sevdiği bi isim olacak inşallahO topun icindekini yesinler :)) kerem deyince hep bi sarisin minnak canlaniyo gozumde ihtimal var mi :))) soylemisimdt belki ama Kerem ismi cok anlamli cok guzel masaallah. Ismiyle yasasin pasamiz
Oh yarasın sana da bebişine de.dün yazdınız yazdınız bende soluğu markette aldım
bende salatalık yedim hem aksam hem sabah hemde kütür kütür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?