2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Çatlak var mı peki?
Henuz catlak yok canim, kendimde bakiyorum hatta esimede inceleriyorum catlak olusmadi daha ama sonrasi belirsiz. Son hafta bile catlayan varmis ya...
Doktorum normal dedi ama carsamba gunu idrar tahlilimi yenileyecek. Gidince tekrar soylerim
Karaciger degerleriede bakalim derim. Zaten ben duzenli idrar testi yaptiriyorum her ay ve her seferinde de enfeksiyon cikiyor az ya da cok. Kan tahlillerimide her ay duZenli yaptiriyorum. Aksatmamak lazim.
Haklisin canim, kan tahlillerim duzenli yapiliyor aslinda. Karaciger degerleri ne oluyor acaba? Benim tahlillerde ona da bakmislarmidir ki gecen hafta yaptirmistim. Bilgin var mi canim?
Gecmis olsun canim, idrar yolu enf. Cok gicik yaaaaa benim gebelik basindan beri cikiyor. Napsam kurtulamadim. Bakalim doktorun ne vercek sana. Haber et bizede.
Hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin insalllaaah
1 ay sonra mı? benim ki 3. doz için 6 ay sonra çağırdı
Benide 3. İcin 6ay sonra cagirdilar. Bencede bir yanlislik var gibi.

Hayirlisi olsun canim bu ayi atlatalimda gerisi hallolur nede olsa bu arada sk gitmen cok iyi kontrol icin cunku gecen yazmistim ya görümcem 28 subatta gün almaya gitcekti 27 sinde nisani gelmis bebisi o gün aldilar acil. Zamanlica gelsinler insallah sag salim kavusalim da artik gaz cis kaka falan konusalim :)

Günaydın güzel anneler,

30 hafta ben ve Kerem'im işe gitmeden önce, 14 kilo almış halimiz
oğlum sadece 1.300 gr olmuş kalanı bende Herkese güzel ve sağlıklı bir gün olsun.

Öptük sizi teyzeler
Masallah ikinizede bizdede durum farkli degil :)

Bende kilo almayıp, küçük göbüşü olan annelere çok özeniyorum size maşallah anneli kızlı artık Doğumdan sonra spor salonu kaydımı dondurmuştum babasına bırakıp spora kaçıcam
E sende oylesinki canim kilo gobuste toplanmis :)

Bende bazen heycanlaninca cok mutlu olunca minnakin kalp atisini hissediyorum cok nett:) sende de oluyo mu cnm

ALT AST değerlerine bakılmış mı bir bakalım? Başka birşeylere daha bakıyorlar mı gebelikte bilmiyorum. Bugün doktorum kaşıntı olursa ondan olabilir dedi. Hatta döküntü de olabiliyormuş. Sen bir ara döküntüden de bahsetmiştin sanki. Doktoruna bir danış istersen. Ama olması beklenen şeylerden biri diye söyledi bana doktorum. Endişelenme.

O topun icindekini yesinler :)) kerem deyince hep bi sarisin minnak canlaniyo gozumde ihtimal var mi :))) soylemisimdt belki ama Kerem ismi cok anlamli cok guzel masaallah. Ismiyle yasasin pasamiz
Ben esmer eşim kumral fakat erkek kardeşim küçükken açık kumral sarışındı dayıya benzerse olabilir belki, eşimle bir tek Kerem isminde ortayı bulabildik, ikimizinde sevdiği bi isim olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…