2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Bende bazen heycanlaninca cok mutlu olunca minnakin kalp atisini hissediyorum cok nett:) sende de oluyo mu cnm
Kalp atışını hissetmedim hiç ama ritmik şekilde kalp atışı gibi olunca yaklaşık 3-4 dk o zaman anlıyorum ki hıçkırıyor kuzumcum

Canm daha vurdurmayı düşünmüyrm.ama bakalım doktoruma sorarım.
Evet özellikle bu hafta başladı sancılar ufaktan.evet cnm anı olacak güzel sancılar bunlar.

İlk oglumda nazar deger diye boyle birsey giydirmedim. Bu sefer icimde kalmasin diye almak istedim
Kalmasın tabi içinde, iyi düşünmüşsün. Nazardan bende çekinirim ama okursun Allah'ın izniyle hiç bişicikler olmaz. Şehzadeler gibi de giydirirsin bebişini. Fiyatıda uygunmuş bu tarz özel kıyafetlere kıyasla

Aynen öyle ilkler hep baba. ablam olsun yeğenm olsun hep ikiz yani baba ile. yeğenimin tek saçları ablamın ki ile aynıdır. kız olmasına rağmen ful baba.O nedenle ben alıştım bişi demiyorm.benm bücürükte öyle resimlerde burun yüz şekli. bakalm doğsun anlarız

Canm daha vurdurmayı düşünmüyrm.ama bakalım doktoruma sorarım.
Evet özellikle bu hafta başladı sancılar ufaktan.evet cnm anı olacak güzel sancılar bunlar.
Aradan 5 yıl geçti ama ilk oğlumun ayağını karnıma dayayışını, dışardan elimle sevişimi, onun elimin altında gezdirişini hala unutmam. Doğdu, topuklarını avucumun içine alırdım, aynı karnımdaki gibi gezdirirdi, koca sıpa oldu, sırtını kaşıdığım ya da dizime yatırdığım zamanlar hala bazen anne topuklarımı da sev der

1 ay sonra mı? benim ki 3. doz için 6 ay sonra çağırdı
cnm demekki yaznlış değilmiiişşşşşşş.bende diyorum bu ne böyle. bana kart verdi ben bakmadan çantaya attım. işe geldim baktım eylül yazmış. 4.9.2017 yazmış. ben snra gördüm . bune eylüldemi gitcem dedim. hemşireyi arayacktım ters yazdı galiba diye. o zamn tamm cnm doğru yazmış şimdi anlaşıldı

güzel anneler mrb.benım tahlillerde b12 eksikliği çıktı.iğne verdi.böyle bişi yaşıyan varmı acaba
Geçmiş olsun, benim başıma gelmedi, şimdi sen yazınca okudum biraz bişiler, bir kaç günde düzeliyormuş. Hamilelikte mutlaka bişilerimiz eksiliyor zaten, hele bir doğumlar olsun, hafızanın yarısını aldırmış gibi olcaz :)

güzel anneler mrb.benım tahlillerde b12 eksikliği çıktı.iğne verdi.böyle bişi yaşıyan varmı acaba
bende kesin vardır. ama test yaptrmadm.herşeyi unutur oldm. geçende telefonumu cafede unuttum.eşimle o kadar yolu geri döndük almaya gittik. telefon çalındı alındı kesin derken görevli saklamış sağolsun geçen akşm da annemlerde unuttum.
bazen anahtarı unutuyorm.eşim diyo inşallah çocuğu unutmassın biyerde

Hamileyken beyin küçülüyormuş unutkanlıkların nedeni oymuş kızlar

Her şeyi unutursun, kendini bile ama onu unutamazsın emin ol Söyle kocana boş konuşup canını sıkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…