2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimki de babaya benziyordu en son bir sonraki muayeneyi iple çekiyorum bakalım ne kadar büyümüş aynı baba mı yine
İlk oğlum doğduğunda herkes ama herkes babasının kopyası, hamilelikte en çok babasına bakmışsın demekki diyordu, bir tek kayınvalidem ama çenesi benzemiyor diyordu. Büyüdükçe bana benzedikçe şimdi de bak ben söylemiştim diyor. Yakıştıramadın galiba seninki gibi bir çocuk doğurmamı diye takılıyordum o zamanlar . Şimdi ultrason görüntülerinde ikincide babaya benziyor, bu defa özellikle çenesi benziyor, bakalım bu defa ne diyecek merak ediyorum
Senin kontrol ne zaman? Bakalım bu gidişte ime benzemiş olacak. Artık iyice anlaşılır olmuştur

yerinde olsam oturur 2 bardak daha cay içerdim:)

Aynen canım 13 martta daha büyümüş olucak

canım bana iğne verdi.tereddüt ettim vurdurmakta.ama düşününce hergün vitamın alıyoruz.

yerinde olsam oturur 2 bardak daha cay içerdim:)
cnm ya valla telefonu çocuktan aldığım gibi çıktım nasl teşkkür edeceğimi şaşırdım bikaç kez ettim heralde. snra çıktım çantamın gizli bölmesine koyup fermuarıda çektim . ta altlara sıkıştırıyorm düşmesin bişey olmasn diiye

güzel anneler mrb.benım tahlillerde b12 eksikliği çıktı.iğne verdi.böyle bişi yaşıyan varmı acaba
Benim de alt sınıra yakın. Gebelikte düşüyor. Dodex vermiştir o toparlar hemen. Çabuk inen çıkan bir değer, korkulacak birşey yok.
ne salatalıkmış arkadaş
Kütür kütür hahaha
Sen karnında taşı taşı, onu yeme bunu yeme yok şu tarama testi yok şeker yüklemesi kilosu boyu endişeden çıldır, bebek gitsin babanın kopyası olsun, ayıptır yaa

Kontrolden çıktık, bir sıkıntı yok dedi çok şükür. Minnağım 37cm 1223g olmuş. Maşallah tüm bebişlerimize. Hepimize sıkıntısız, güzel bir süreç olsun inşallah.
Oyyy maasallah annesi yavrularimiz gunden gune buyuyor cok sukur ..az kaldi meleklerimizi koklamaya
canım birinin az ama eskisi kadar kötü değil artık çok şükür asıl ötekinin çok fazla. yatıyorum hep dinlenmek gerekiyor. senin durumlar nasıl?
Aman canim dikkat et .benim gece kalca agrisi disinda pek sikayetim yok cok.sukur canim
Hersey yolunda gorunuyor simdilik
O bir saat içerisnde uyuyabiliyormu acaba. dalmasıyla uyanması bir olur ki. bende öyle olur şahsen.
Hmmm oyle bir uyursunkiiii daha yastiga kafani koymadan :)))
@hnbe Tetanoz mu canım? 5e tamamlanırsa bir daha ömür boyunca yaptırmaya gerek yokmus diye biliyorum bende
5 doza tamamlandigindada 5 senede bir hatirlatma dozu yapilmasi gerekiyormus.iki doz yapinca 10.sene koruyor.o yuzden ben tamamlamayi dusunmuyorum gereksiz geldi bana..
Benim kizimda babasina benziyor oglum bana..kizlar babasina benzer genelde ogluslar anaya

Bu daha fragman, bebeği unutmam ama senden emin değilim, kendine mukayyet ol deseydin:) Bence telefonunu eşin taşısın, sende rahat rahat unut, boşver:)

aynen yaaaaaa. bunedir bizim çektiğimiz ya herşeyi biz yapalm çocuk babanın kopyası olsun.

aa öylemiii. inşallah o zamn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…