2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372

aynen yaaaaaa. bunedir bizim çektiğimiz ya herşeyi biz yapalm çocuk babanın kopyası olsun.
Onlarda tohumunu ben attım diyip çıkıyorlar işin içinden, onlarınki iyi kısmı çileyi biz çekiyoruz ama anlayan nerdee

Kizlar bildiginiz giybet olucak ama komsumun hamilelikten sıkılıp 35-36. Haftada dogum yaptigini duyunca coook sasirdim

canım benımsafra sorunum var.uzun zamandır balık yıyemıyorum.hatta etı bile çok kısıtlı yiyorum.eksiklık olması normal.iğneyi vurdurmak en doğrusu sanırım

Bence vurdur canım gereksiz olsa vermezdi.

Kizlar bildiginiz giybet olucak ama komsumun hamilelikten sıkılıp 35-36. Haftada dogum yaptigini duyunca coook sasirdim

Hamilelikten sıkılmak mı, tövbe tövbeee kafasına göre iyiymiş

Ben komşuna da doğumunu gerçekleştiren doktora da şaşırdım şu an. Her sıkıldım bunaldım diyenin bebeğini çıkarıp alıyorsa bravo o doktora

Kızlar babacı olur yaa ne olursa olsun. Ben öyleyim benim kızımda öyle olucak bence. Babadan ilgi görünce bi de ilk aşkı oluyorlar, pabucumuz dama
Benm eşim kıskanıyor tam tersi benm aşkm burda diyorm karnmı seviyorm.gerçek aşk bu diyorm.
ben neyim diyor.yüzünü ekşitiyor sonra bana sırnaşıyor benide sev diye Allahm nasl bir eşe sahibim ben

Benm eşim kıskanıyor tam tersi benm aşkm burda diyorm karnmı seviyorm.gerçek aşk bu diyorm.
ben neyim diyor.yüzünü ekşitiyor sonra bana sırnaşıyor benide sev diye Allahm nasl bir eşe sahibim ben
Benimki daha şimdiden her aradığında kızım napıyor diyor daha doğmadan yani hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…