2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
yoruldum artık çalışmaktan.gelecek hafta 8 haftamı alıp ayrılmak istiyorum.ama sonra napıcam

çok zorlanıyorum artık.hep fiziken hem psikolojik
Yürüyüş yap, ev oturmasına git, arkadaşlarınla dışarıda buluş, hazırlıklarını tamamla, yapacak bir sürü şey var neden canını sıktın şimdi

canım benımsafra sorunum var.uzun zamandır balık yıyemıyorum.hatta etı bile çok kısıtlı yiyorum.eksiklık olması normal.iğneyi vurdurmak en doğrusu sanırım
Gıdalarla da alamıyorsan vurdur bence de. Demirdi vitamindi bir çok takviye alıyoruz zaten b12de o tür bir takviye ve hem bebeğin hem senin için gerekli
Kizlar bildiginiz giybet olucak ama komsumun hamilelikten sıkılıp 35-36. Haftada dogum yaptigini duyunca coook sasirdim
Bir gıybette ben yapıyim o zaman. Bizimde bir tanıdık çocuğun burcunu değiştirmek için 3 hafta önce sezeryan olmuştu. bir gün daha dursa anne karnında kardır bence gelişimi açısından. Yapan doktorda yapıyor yani, çok ilginç

hahahh one ya. kızlar ben skıldm ya doğum yapcm hade grşş
Kız dur nereye daha salatalık yiyecektik

Yürüyüş yap, ev oturmasına git, arkadaşlarınla dışarıda buluş, hazırlıklarını tamamla, yapacak bir sürü şey var neden canını sıktın şimdi

küçük çocuğum var.işten sonra şu söylediklerine zamanım kalmıyor.bayılıp kalıyorum zaten.bi kaç hafta once arkadaşlarla buluştuk.çok ıyı geldi.ama sık yapamıyorum.alışverişlerimin çoğunu yaptım aslında.ama yıkanıp utulenmedi

evde ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyorum.bide ış yerinde çok samımı arkadaşım yok.genelı erkek ve benı anlamıyorlar.yaşadığım sıkıntıların çoğu bende.o yüzden bazı zorluklarım oluyo ış yerınde.erken ızın alsam sonrası sıkıntı.

bu b12 vitamını eksikliğindenmidir bilmiyorum bugünlerde çok dalgın ve mutsuzum.eşimin yaptıkları hep gözüme batıyor.iş yerindekilerde öyle.geçer inş

Çocuğunla ilgilenip mümkün olduğunca dinlen evde o zaman canım. İş ortamı gerçekten önemli seni anlamamalarını anlıyorum erkek oldukları için bir çok şeyi umursamıyorlar...

Bence vurdur canım gereksiz olsa vermezdi.

Hamilelikten sıkılmak mı, tövbe tövbeee kafasına göre iyiymiş

Ben komşuna da doğumunu gerçekleştiren doktora da şaşırdım şu an. Her sıkıldım bunaldım diyenin bebeğini çıkarıp alıyorsa bravo o doktora

Valla ben anlamadim o nasil dr ona dr denmez ticari is yapiyormus yazik haktır yani ..neyse hadi gunaha girmeyelim

yoruldum artık çalışmaktan.gelecek hafta 8 haftamı alıp ayrılmak istiyorum.ama sonra napıcam

çok zorlanıyorum artık.hep fiziken hem psikolojik
canm lütfen skma kendini. bizler anlıyoruz seni.biz varızzzz. sen arada çık gez kendin bebek kıyafetlrine bak. mutlu ool .temiz hava al. arkadaşlarını eve çağır . ben çok severim birilerini çağırıp kek poğaça pasta hazırlamaya bayılırım çay sohbetlerine. evde olmanın keyfini çıkaracak şeyler bul. el işi.örgü.boyama. kitap . film. alışveriş.almasan da bakmaya git. başka zamn alırsın

Çocuğunla ilgilenip mümkün olduğunca dinlen evde o zaman canım. İş ortamı gerçekten önemli seni anlamamalarını anlıyorum erkek oldukları için bir çok şeyi umursamıyorlar...
yakınımdakilerin eşleri ya 10 yıl 15 yıl once doğum yapmış yada daha bebekleri olmamış.yaşadığım şeyleri abartı gibi görüyorlar gibi hissediyorum .bide candan arkadaşım kalmadı işyerınde. vardı gitti.o yüzden bazen hamilelik psikolojisiyle boğuluyorum.çok şükür yine halime.ama ağır geliyor bazen.

Anladım canım sen biraz kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen istersen iyice bunalmışsın belli ki..

sağol canım.iyiki siz varsınız zaten.canım şu anlattığın şeyler okadar güzelki.ama ben çok yoruluyorum artık.ev işi falan çok zorluyo.eve mısafır olayıda oyle.zaten dıyorum ya okadar can dostum olan kışı gitti.neyse bahane deil aslında bunlar.hayatı bi şekilde ınsan guzelleştırebilir.sanırım benım tatıle ıhtıyacım var.tam zamanı:))

Anladım canım sen biraz kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen istersen iyice bunalmışsın belli ki..

b12 de etkilermiş.ondan mı böyleyım bilmiyom.ruhumda bedenımde çok yorgun.

Olabilir canımm iğnelerini vurdur sen

Evet cnm yaza az kaldı biraz daha dayan yazın çocuklarla güzel güzl gezersin akşam sahil yürüyüşü . akşam açık havada dondırma çay keyfi oohh. inşallah ablan kız kardeşin filan vardır. o zamn hiç arkadaşa ihtiyac duymuyorsun. varsa o yeter zten mis gibi.

coffee84 Canım ben soluma dönüp uyuyorum alıştım artık. Normalde yüz üstü uyurdum, insan alışıyor yapcak bi şey yok. Sırt üstü yatamıyorum karnım baskı yapıyor ağrı oluyor

canım boşver at makineye elde yıkayayım derken zorlanırsın Allah korusun sancın falan olur sonra...
hiçbirşeycik olmaz merak etme canından kıymetli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…