2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım samimiyet yok pek.oda üzüyo bazen insanı.yoksa doktora gidip gelmekte falan sıkıntım yok hiç.bilmiyorum.bi mutsuzluk var üzerimde.iyiki siz varsınız.yine çook şükür halime.
Bak senin için yukarı da yeni konu açtım canm gül diye ama kimsenin komik anısı yokmuş

bu b12 vitamını eksikliğindenmidir bilmiyorum bugünlerde çok dalgın ve mutsuzum.eşimin yaptıkları hep gözüme batıyor.iş yerindekilerde öyle.geçer inş
Sen yazdıkça ben google da araştırıyorum:) Depresyon var etkiler arasında ama zaten hamilelikte de böyle bir iyi bir kötü hissediyor insan. Ben geçen hafta kötü hissediyordum kendimi bu hafta daha mutlu gibiyim. Eşime kızıyordum niye öyle göbeğime yan baktın diye:) Fırsatın varsa öğle arası başını koy biraz gözlerin dinlensin ya da kısa da olsa bir yürüyüş yap. İkinci çocukla hamilelikte zor. Ben işten gelince resmen yaşlandığımı hissediyorum diyordum. Bana yürüyüşler iyi geldi. Kafamı dağıttı. Ne güzel alışverişlerini tamamlamışsın. Süper. Ev işleri de olduğu kadar, gerisini salla, dinlenmeye çalış her fırsatta, 10 dk kestirsen uzansan o bile daha iyi hissettirir. Kendin için bişiler yapmaya çalış, sevdiğin bir müzik açıp bir çay keyfi yap mesela. İçindeki neşeyi bulursun. İnşallah B12'lerini de vurdurunca daha iyi hissedersin kendini

içinizi karartım dimi.hakkınız helal edin.aslında hiç sevmem etrafımdakileri huzursuz etmeyi.içime atarım genelde

tamam canım inşallah.denicem biraz kafayı dağıtmayı.bu moddan çıkmam lazım.anın tadını çıkarmak lazım aslında ama işte mecburiyetler mecburiyetler....

Ben de sırt üstü daha rahat uyuyorum kızlar.
valla uykuya daldıktan sonra bir yüzüstü yatmadığım kalıyor.Karnım büyük Allahtan da yatmayı beceremiyorum yoksa eminim oda olurdu.İnsan uykuya dalınca naptıgını bilmiyor ha tabi sonra bu yatmalar bana bel ağrısı olarak geri dönüyor ama napayım robot değiliz insanız sonuçta.Sürekli tekdüze pozisyonda hiç kimsenin yatması mümkün değil bence herkes kendini kandırıyormuş gibi.Yapabilen varsada helal olsun ne diyelim.

Baktimda canim bakilmamis bu degerlere bende hic. Carsamba gunu kontrolum var gidince tekrar hatirlatip kan testi isterim. Yaptiram da icim rahat etsin. Vallla kasinti zormus yani. Doktorumda dediki baska bolgelerinde olsaydi ozel kremler yazardimda sadece karninda dedi, gayet normal dedi ama beni rahatsiz etcek kadar kasiniyor. Dokuntu yok canim, biara cok kasimaktan isilik gibi olmustu ama gecti cok sukur. Sadece kasiniyor gece kac defa kalkip kremlendim. Hatta sadece tisort giyip yattim hani sicaktanmi diye. Sonra uyuyakalmisim neyseki
5 ay sonra da bizim 2 yıl olacak hemen hemen aynıymışız :)
Bizim de 26nisan da 2. Yilimiz doluyor
Kızlar babacı olur yaa ne olursa olsun. Ben öyleyim benim kızımda öyle olucak bence. Babadan ilgi görünce bi de ilk aşkı oluyorlar, pabucumuz dama
Ben anneciyim, kizimda anneci olcak yoksaaaaa

Önce sen başla madem şimdi böyle düşününce aklıma gelmiyoor
Eski çalıştığım firmada hem tasarım yapıp hemde günde 50 belki 100 kere telefonda görüşüyorum. müşterilerle.ve telefonu açarken (firmamızın adı) eray digital diye açıyordum . yılbaşı zamanı aşırı yoğunuz telefon görüşmelerim 3 katına çıktı o gün sadece telefonlara baktım. alo eray dıgıtal. buyrun eray dıgıtal, eray dıgıtal diye diye gün bitti.... eve geldim pertim çıkmış.
Kapı çaldı zile basıldı kapının yanında duran diafona ERAY DIGITAL demezmiyim ? karşıdaki de , pardon neresi ?? demesiyle dış kapıyı enişteme açmış bulundum. o şaşkınlığımı ve komediyi unutmuyorum.

Ayy yaa güzelmiş yalnız bu

Ay kizlar bu ara aisverise sardim, kizima alisveris yaparken kendime alisveris yapar buldum kendimi. Trendyolu actim bi guzel doldurdum sepeti ohhhhh. Bide cok sevdigim bi markanin pancosu cikmis hemen siparis verdim hem hamişkende giyiliyor bu pancolar vallla bananeeee birde oversize triko aldim upuzun ohhhhhj vallla keseme bereket hepte kizima alcak degilim, kendime de alam azcik vallla rahatladim

canım panço bende ıstıyorum.hangı marka o

Kızlar 8 mart kocamın doğum günü. Saat aldım. Başka napsam acaba ? Değişik bi şey yapım diyorum ama ne :)

Canım ben soluma yatıyorum ama arada sağıma da dönüyorum bi rahatlama geliyor. Ama sağda fazla kalmamaya calısıyorum hemen geri dönüyorum soluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…