2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Benimki daha şimdiden her aradığında kızım napıyor diyor daha doğmadan yani hayırlısı
ay 4 yıl çocuk istemeyen eşimde öyle oğlum napıyo dıye acıyor tlf nu...

An itibariyle bu kitaba başlıyorum. Aynı serinin gebeler için olanını bitirdim. Sıra bunda. Eki Görüntüle 1961204
aynı kitabı arkadaşım hedıye etti bana. kıskandım.bende baslayım:)

Kızlar 8 mart kocamın doğum günü. Saat aldım. Başka napsam acaba ? Değişik bi şey yapım diyorum ama ne :)
işyerine pasta yolladım arkadaşlarıyla yedi.erkeklerin biliyorsun kalbine giden yol mideden geçiyor.
bır kerede ısyerıne çiçek yolladım herkes bi oooooo çekmiş. yenge çok düşünceli demişler.kendide etkilenmişti bayağı...
sımdılık bunlar geldi aklıma.

Ben şeker hamuru pasta yapıyorum her sene doğum gününde

Şeker hamuruyla uğraşamam ama normal pasta yapılabilir. Geçen sene yemek felan hazırlayıp basbasa yemiştik pasta kesmiştik. Bu sene değişik bi şey yapımdedim ama bu koca göbeğimle çok zor :)

Bence doğunca neden daha önce yapmamışız diyecek şimdiden böyleyse

Pekicyatma pozisyonu bebegin boynuna kordon dolanmasini etkiler mi? Buyukler hep soldan saga donerken kalkarak donmemi soyledi ama ben uykum aramda hic oyle bir sey yapamiyorum

Merhaba bayanlar araniza yeni katildim. 2 çocuğum var biri kız biri erkek kızımda da mayıs annesiydim 2012 yılımda... 12 mayıs görünüyor 3.bebeğim
Hoşgeldin canım.Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Alllah.
Benim doğumumda 10-15 mayıs arası. seninle aynıyız hemen hemen.

Şeker hamuruyla uğraşamam ama normal pasta yapılabilir. Geçen sene yemek felan hazırlayıp basbasa yemiştik pasta kesmiştik. Bu sene değişik bi şey yapımdedim ama bu koca göbeğimle çok zor :)
Aslında hiç zor değil, 1 saatimi alıyor ama sen daha önce yapmadığın için zaman alabilir. Benimkinin de doğum günü ay sonunda. Hasta filan olmazsam geleneği bozmayayım diyorum :)

Kızlar 8 mart kocamın doğum günü. Saat aldım. Başka napsam acaba ? Değişik bi şey yapım diyorum ama ne :)
Ben esim icin kardesleri ve yegenlerinden resim istemistim onlari birlestirip video yaptim .tv izlerken youtube actim..o video izlemeye baslayinca kardesleri ve yegenleri geldiler habersizce aldim eve ..cok duygulandi esim cok sasirmisti sevinmisti

Ben onun doğum gününde nikah yapmıştık kendimi hediye ettim bir ömür benden daha hediye isteme diyorumtabi şaka da alırım güzel bir hediye o da diyor benim bütçeye zarar

Göbeğime yan baktın ben de eşime sakin bana kilo ile ilgili şaka bile yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…